Saturday, 20 April, 2024

Φρίκη στην Πέλλα: Πατέρας βίαζε την κόρη του με νοητική στέρηση

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, επέβαλε ποινή στον πατέρα στην Πέλλα, που ασελγούσε στην κόρη του με νοητική στέρηση.

Απόφαση για την ποινή φυλάκισης του 68χρονου από την Πέλλα που κατηγορείται ότι ασέλγησε στην κόρη του που πάσχει από νοητική στέρηση, εξέδωσε δικαστήριο της Θεσσαλονίκης.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης αποφάσισε να επιβάλει συνολική κάθειρξη 9,5 ετών στον 68χρονο που κατηγορείται ότι ασέλγησε στην 40χρονη κόρη του, που πάσχει από βαριά νοητική στέρηση.

Την καταγγελία για την υπόθεση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε κάνει η γυναίκα του κατηγορούμενου που είδε τον 68χρονο να βιάζει την κόρη τους, μέσα στο σπίτι τους σε χωριό της Πέλλας και ενώ δίπλα βρίσκονταν τα ανήλικα εγγόνια τους, από την άλλη κόρη τους.

Να σημειωθεί πως τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και ιατροδικαστικά. Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και έκανε λόγο για κατασκευασμένες κατηγορίες, χωρίς να πείσει δικαστές και τους ενόρκους, που τον έκριναν ένοχο, χωρίς ελαφρυντικό.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανίκανου προς αντίσταση ατόμου και αιμομιξία. Πρόκειται δε για πράξεις που γινόντουσαν κατ’ εξακολούθηση, όπως διαπιστώθηκε από αστυνομική έρευνα.

Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη και ο 68χρονος να επέστρεψε στις φυλακές όπου κρατείται από τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε και συνελήφθη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου