Thursday, 22 October, 2020

Καταδικάστηκε επειδή… συνεπλάκη με Τούρκους – Τον Μάρτιο, ήταν ήρωες, σήμερα εγκληματίες

Έβρος: Καταδικάστηκε ο κτηνοτρόφος που συνεπλάκη με Τούρκους
Τον Μάρτιο, ήταν ήρωες. Σήμερα, είναι εγκληματίες.

Ο ακρίτας κτηνοτρόφος καταδικάστηκε σε 26 μήνες φυλακή γιατί με την απειλή του κυνηγετικού του όπλου προσπάθησε να κρατήσει καθηλωμένους τους εισβολείς μέχρι να έρθει η αστυνομία.
Πάλι καλά που το δικαστήριο δεν δέχθηκε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κατηγορητήριο ότι το έκανε αυτό με… ρατσιστικά κίνητρα, λες και ήξερε κάτι άλλο για τους εισβολείς, πέρα από το ότι είναι εισβολείς.

Οι εισβολείς που του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν σοβαρά στο χέρι (του έκοψαν τον τένοντα-με τι «εργαλείο», αλήθεια;) καταδικάστηκαν για την εισβολή σε… 4 μήνες και μαζί με τη βαριά σωματική βλάβη που προκάλεσαν σε… 14, δηλαδή σε τίποτε, καθώς ζήτησαν αμέσως άσυλο το οποίο θα τους το δώσει η, περήφανη για την πολυπολιτισμική Ελλάδα που φτιάχνει, κυβέρνηση.
Εμείς απλώς θα περιμένουμε πότε θα αναπτύξουν “υπερδραστηριότητα” όπως οι εμπρηστές στη Μόρια.

Βεβαίως το μήνυμα το πήραν όλοι οι ακρίτες, οι “ήρωες” του Μαρτίου: όταν βλέπετε τη χώρα να υφίσταται εισβολή, καθίστε στα αυγά σας.
Δεν αντιδράμε, δεν αμυνόμαστε. Άφήστε τους ανενόχλητους να έρχονται, έχουμε μεγάλη ψυχή εμείς. Μπορεί ανάμεσά τους να είναι τζιχαντιστές, πράκτορες της ΜΙΤ, δολοφόνοι, βιαστές-δεν υπάρχει κανένα θέμα. Μόλις τους αναλάβουν οι μικιούδες και οι σολιντάριτες, θα μας αγαπήσουν, θα τους αγαπήσουμε, και θα ζήσουμε αγκαλιά ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθιά μας γεράματα. Μόνο όταν δουν την ημισέληνο να κυματίζει στην Ακρόπολη, μπορεί να αρχίσουν να σκέφτονται πώς κάτι δεν έκαναν σωστά. Δυστυχώς, αυτή η πολιτική βάρβαρης καταστολής του φυσικού ένστικτου αυτοπροστασίας και η κατατρομοκράτηση των πολιτών των παραμεθόριων περιοχών θα οδηγήσει σε γενικευμένη έκρηξη, σαν τη χύτρα που δεν έχει βαλβίδα εκτόνωσης και κάποια στιγμή εκρήγνυται. Δεν απέχουμε πολύ από αυτή την ώρα.
Είναι νομοτελειακή εξέλιξη.

Δεν χτυπάω μόνο καμπανάκι. Χτυπάω όλες τις καμπάνες που μπορώ με όση δύναμη διαθέτω: η Ελλάδα ισλαμοποιείται αργά και σταθερά. Οι πολίτες βράζουν. Οι ζωές τους εξευτελίζονται, οι περιουσίες τους καίγονται και λεηλατούνται, η Αθήνα γίνεται Ισλαμαμπάντ, τα ακριτικά μας νησιά έχουν ήδη παραδοθεί στους απέναντι χωρίς να πέσει ούτε ντουφεκιά. Το χειρότερο είναι πως αντιστρέφονται οι αξίες που μας κράτησαν όρθιους χιλιάδες χρόνια: πλέον αποδεκτή είναι η παράδοση της χώρας άνευ όρων και εξοβελιστέα η αντίδραση στην εισβολή. Τι να τις κάνετε τις πανάκριβες φρεγάτες, γιουσουφάκια της κυβέρνησης, όταν μια χαρά μπορεί να μας κατακτήσουν τα φουσκωτά μιας χρήσης;

Ξαναλέω για νιοστή φορά: είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, που κυβέρνηση κράτους που υφίσταται εισβολή, χρηματοδοτεί και βοηθάει με κάθε τρόπο τον εισβολέα, χρησιμοποιώντας τους φόρους των πολιτών της χώρας και την ίδια στιγμή σέρνει στα δικαστήρια και καταδικάζει όσους έχουν διαφορετική γνώμη. Καν’ τε ένα δημοψήφισμα, άν έχετε τα κότσια: πόσοι πολίτες συμφωνούν με την εθελόδουλη “πολιτική” σας στο εισβολικό;
Ο Αλλάχ να βάλει το χέρι του.

Θάνος Τζήμερος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου