Saturday, 25 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Έρευνες για νέα θύματα του Μίχου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια. Στο «κάδρο» των αρχών μπαίνουν κι άλλα πρόσωπα, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο στην περιοχή να δρούσε κύκλωμα παιδεραστίας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες το ανήλικο κορίτσι να δώσει κι άλλη κατάθεση.
Την Τρίτη το κατώφλι της 33ης ανακρίτριας θα περάσουν άλλοι δυο πρώην γείτονες του Ηλία Μίχου, ο πρώην διαιτητής και ο 40χρονος με τη μεταφορική, τους οποίους αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση.
Αδιανόητο πόσοι το έκαναν: 19 προφυλακισμένοι για τους βιασμούς της 12χρονης, 4 «στα σχοινιά», 2 ψάχνουν για ταυτοποίηση οι Αρχές
Η 12χρονη ίσως κληθεί εκ νέου να αναγνωρίσει και άλλα πρόσωπα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας της, Απόστολο Λύτρα: «Θεωρώ ότι η 12χρονη θα κληθεί εκ νέου να αναγνωρίσει κάποια πρόσωπα και νομίζω ότι θα υπάρξουν και νέες συλλήψεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα αργήσει να κλείσει, είμαστε στο μέσο της συγκεκριμένης ανάκρισης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος μιλώντας στο Star.

Έρευνες για νέα θύματα του Μίχου
Συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μηνύματα σε εφαρμογές γνωριμιών, ακόμη και στοιχεία σε κινητά και λαπτοπ που κάποιοι προσπάθησαν να διαγράψουν «σκανάρονται» από τα εγκληματολογικά της αστυνομίας.
Οι αρχές δεν αποκλείουν πίσω από την υπόθεση των Σεπολίων να υπάρχει κύκλωμα παιδεραστίες με θύματα και άλλα ανήλικα.
«Από τη στιγμή που έχουμε κατηγορούμενους 60 και 65 ετών, 50 ετών, προφανώς αυτή τη διαστροφή δεν την ξεκίνησαν σε αυτή την ηλικία. Είμαι πεπεισμένος ότι οι κατηγορούμενοι αυτοί που θα αποδειχθεί ότι είναι ένοχοι, θεωρώ ότι υπάρχει παρελθόν. Θεωρώ ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν υποστεί αυτά τα εγκλήματα από τους συγκεκριμένους, πράγματι μιλάμε για ένα κύκλωμα… Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε, ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος είναι ο Μίχος», επεσήμανε ο κ. Λύτρας.
Ποια στοιχεία οδηγούν σε κύκλωμα παιδεραστίας
Ένα νέο στοιχείο που οδηγεί σε αυτή την κατεύθυνση είναι ένα αφήγημα που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο Μίχος, σύμφωνα με τη real news, περί καταγωγής και ανύπαρκτης οικογενειακής μέριμνας, ώστε να καθησυχάζει επίδοξους βιαστές.

«Η κοπέλα είναι από την Αλβανία, είναι ορφανή, γονείς δεν υπάρχουν. Eνδιαφέρομαι για το μέλλον της. Είναι 16 ετών. Θέλω να τη βοηθήσω, να βγάλει χρήματα για να ορθοποδήσει στη ζωή της», φέρεται να έλεγε ο Ηλίας Μίχος σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Πολλοί από τους προφυλακισμένους πάντως ισχυρίστηκαν ότι έδιναν χαρτζιλίκι στη 12χρονη, γιατί γνώριζαν την άσχημη οικονομική της κατάσταση και πως γνώριζαν τον Μίχο μόνο ως γείτονα και ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο Ηλίας Μίχος θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσων διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις, όπως λέει, εις βάρος του, μόλις αποκαλυφθεί η αλήθεια.
Τώρα, ετοιμάζεται να δώσει λεπτομέρειες της υπόθεσης στη συμπληρωματική απολογία του στις 6 Μαρτίου, αφού στην πρώτη ήταν φειδωλός και είχε επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής.

in.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου