Saturday, 27 April, 2024

Αγ. Θεόδωροι: Τσιγγάνοι σκότωσαν 77χρονη για μια αλυσίδα – Ανθρωποκυνηγητό για τους δολοφόνους

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Αγίων Θεοδώρων, με το τραγικό τέλος που βρήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα, όταν Ρομά την λήστεψαν και στη συνέχεια την πάτησαν με το αυτοκίνητό τους.

Στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ μέχρι να νυχτώσει επιχειρούσε στην περιοχή και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Το χρονικό της τραγωδίας
Η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στην αυλή της, μαζί με τον γιο της, όταν κάποιοι την φώναξαν από τον δρόμο. Η 77χρονη πλησίασε στο σημείο, ωστόσο με τίποτα δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Οι άγνωστοι άρπαξαν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό η γυναίκα και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους. Στην προσπάθειά τους να εξαφανιστούν από το σημείο έπεσαν σε αδιέξοδο και για αυτόν τον λόγο έκαναν όπισθεν με μεγάλη ταχύτητα. Η ηλικιωμένη είχε πέσει λιπόθυμη στο δρόμο, καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις της, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι ληστές να περάσουν με το αυτοκίνητο πάνω από το σώμα της άτυχης γυναίκας.

Συγκλονίζει ο γιος της άτυχης γυναίκας

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του γιου του θύματος, ο οποίος βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα από τον τόπο του εγκλήματος. «Ήρθαν στην πόρτα μας μπροστά, σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο και φώναξαν “Κυρία, κυρία! Ποιος είναι κυρία”; Η μάνα μου βγήκε έξω, ενώ εγώ ήμουν με πατερίτσες μέσα στο σπίτι, και εκείνη τη στιγμή πήγαν να την βουτήξουν από τον λαιμό, να της πάρουν το χρυσαφικό της, την αλυσίδα της. Ήρθαν σε πάλη και μετά την πάτησαν με το αυτοκίνητο. Την χτυπήσαν μπροστά, έπεσε κάτω και μετά πέρασαν από πάνω της. Φώναξε “Γιώργο” Έτρεξα στην πόρτα με τις πατερίτσες μαζί με τον πατέρα μου, αλλά μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου. Την χτύπησαν, πέρασε το αμάξι από πάνω της και την διέλυσαν. Την είδα νεκρή με κομμένη την αλυσίδα στο λαιμό της», δήλωσε στην κάμερα του Alpha.

H άτυχη 77χρονη πριν από λίγες ημέρες είχε πέσει ξανά θύμα ληστείας όπως αποκαλύπτει σε σχετικό βίντεο γειτόνισσά της. Οι διαρρήξεις και οι κλοπές στους Αγίους Θεοδώρους έχουν καταντήσει πλέον σύνηθες φαινόμενο, σύμφωνα με την ίδια.

Με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ αναζητούν τους δράστες 
Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το όχημα των κακοποιών έχει εγκαταλειφθεί σε κοντινό σημείο. 

korinthostv.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου