Tuesday, 5 July, 2022
Τελευταίες Ειδήσεις

Αναπάντητα «γιατί» από το email του γυμναστή για κυκλώματα πορνείας. Τι λέει στο ThessToday.gr ο δικηγόρος της Γεωργίας

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που προκύπτουν έπειτα από την αυτοκτονία του γνωστού προπονητή, Γ. Π.  ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος το μεσημέρι της Τρίτης

μέσα στο γυμναστήριό του στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος, λίγη ώρα πριν βάλει τέλος στη ζωή του, έστειλε ένα email σε διάφορους λογαριασμούς, στο οποίο ούτε λίγο-ούτε πολύ εμπλέκει διάφορα πρόσωπα που «πρωταγωνίστησαν» στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας, κίνηση που προκάλεσε την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.

Το ThessToday.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον δικηγόρο της 24χρονης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως το συγκεκριμένο email δεν έχει καμία σχέση με την νεαρή κοπέλα. «Δεν γνωρίζω τι ακριβώς αναφέρεται στο μήνυμα, ούτε και τα πρόσωπα που παρουσιάζονται. Δεν υπάρχει κάποια σύνδεση με την Γεωργία, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει».

Ο θάνατός του πάντως έχει σοκάρει τους φίλους του, ιδιαίτερα στον χώρο των φιλάθλων του Άρη. Οι περισσότεροι τον αποκαλούσαν με το παρατσούκλι «εξωγήινος» και έτσι τον αποχαιρετούν με ανακοινώσεις τους τόσο ο Super 3 όσο και οι Ιερολοχίτες.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή του ο Super3 αναφέρει τα εξής:

“Ο σύνδεσμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδελφού μας Γ. Π., για τον τόσο άδικο και απροσδόκητο χαμό του. Αδελφέ δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει. Καλό ταξίδι Εξωγήινε”.

Στο ίδιο ύφος και η ανακοίνωση των Ιεορολοχιτών που τονίζουν:

“ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΓΑΝΤΑ… Εκφράζουμε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδελφού μας Γ. Π., για τον τόσο άδικο χαμό του.

Αδελφέ δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει. Καλό ταξίδι Εξωγήινε”.

Αναπάντητα ερωτήματα και το «περίεργο» email

Σύμφωνα με το μήνυμα που στάλθηκε σε πρώτο πρόσωπο, ο προπονητής έκοψε το νήμα της ζωής του καθώς εξαπατήθηκε από μία γυναίκα με την οποία φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις. Υποστηρίζεται πως του απέσπασε περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, οδηγώντας τον στην οικονομική καταστροφή.

Παράλληλα, αναφέρεται πως ο προπονητής ήταν μάρτυρας όταν η γυναίκα καθοδήγησε και παρότρυνε την 17χρονη κόρη της να παρευρεθεί μαζί με την Γεωργία στο μοιραίο πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την παρουσία των γόνων διάσημων οικογενειών.

Γίνεται λόγος για κυκλώματα στα οποία η γυναίκα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, και προωθούσε σε επιχειρηματίες ακόμη και ανήλικα «μιλημένα» κορίτσια στα οποία θα έβγαζαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους. Σε συνδυασμό με τα ναρκωτικά που τους πρόσφερε ώστε να βιώσουν την “απόλυτη ηδονή”, η ίδια υποστήριζε πως αυτό ήταν ένα «καλά στημένο κόλπο» ώστε να τους εξαπατήσει με μοναδικό στόχο την απόσπαση χρημάτων.

Τονίζεται δε, ότι «η εισαγγελέας κα Κυριακή Κλιάμπα είχε δίκιο», σχετικά με την πρότασή της, στην οποία χαρακτηρίζει ψευδείς τις καταγγελίες βιασμού της Γεωργίας και δέχεται τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου ότι όλα όσα συνέβησαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου υπήρξαν προϊόν συναίνεσης. «Εύχομαι αυτά τα σκουπίδια να μην κάνουν κακό σε άλλον άνθρωπο. Δυστυχώς εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πληρώσει αυτό το τίμημα, με την απώλεια της ζωής μου» αναφέρεται στο μήνυμα.

Λόγω του περιεχομένου του παραπάνω σημειώματος δόθηκε εντολή από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, η υπόθεση να διερευνηθεί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ώστε να εξεταστεί η πιθανή διασύνδεση των προσώπων που αναφέρονται σε αυτό με άλλες υποθέσεις που απασχόλησαν ιδιαίτερα την κοινή γνώμη αλλά και τη δικαιοσύνη… διαβάστε περισσότερα εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου