Thursday, 28 October, 2021

Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις για την «ψυχολόγο» της δολοφονημένης Καρολάιν

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει σάλος με την ψυχολόγο της άτυχης Καρολάιν και το αν έχει άδεια να ασκεί το επάγγελμα.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου οδηγήθηκε, λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί της Τρίτης, στο τμήμα περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής σε μια νέα εξέλιξη για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Υπενθυμίζεται πως η κα Ελένη Μυλωνοπούλου είχε αποστείλει εξώδικο στον Σύλλογο Ψυχολόγων.
Πιο συγκεκριμένα, η νέα αποκάλυψη είναι κ. Μυλωνοπούλου έχει πει μέσω της δικηγόρου της ότι παραιτήθηκε από τη Μεγάλη Στοά κι ότι δεν παύθηκε από τα καθήκοντά της Υπάρχει όμως -σύμφωνα με την εκπομπή «Live News»-ένα έγγραφο που κάνει λόγο για άρση αναγνώρισής της από τη Στοά της Ελλάδος, το οποίο φέρει την ημερομηνία του 2017.
Ο ηγετικός της ρόλος στη “Στοάς”
Μέχρι πρότινος, ήταν γνωστό το έγγραφο του 2018, σύμφωνα με το οποίο η Μεγάλη Στοά έπαυε την «ψυχολόγο» από τα καθήκοντά της. Σύμφωνα με το νέο έγγραφο, το οποίο αποτελεί πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής καθηκόντων, αναφέρεται πως η κα. Μυλωνοπούλου ως επερχόμενη «Μεγάλη Διδάσκαλος» θα πρέπει να κινήσει κάποιες διαδικασίες για να παυθεί από τα καθήκοντά της.
Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο διάστημα, ο «Μεγάλος Διδάσκαλος» της Μεγάλης Στοάς Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος, ήταν «καταπέλτης» για τη γυναίκα που εμφανιζόταν ως ψυχολόγος της αδικοχαμένης Καρολάιν. Ο κ. Παντελεήμων Βούλης μίλησε αποκλειστικά στο «Live News» και επιβεβαίωσε ότι, όχι μόνο η Ελένη Μυλωνοπούλου συμμετείχε στους Τέκτονες, αλλά είχε και αρχηγικό ρόλο.
Ο επικεφαλής της Στοάς εξήγησε ότι το έγγραφο με το οποίο την έπαυσαν από τους κύκλους τους είναι καθ’ όλα γνήσιο. «Η κ. Μυλωνοπούλου δεν μυήθηκε σε εμάς. Δεν μυήθηκε δηλαδή στο δικό μας το Τάγμα. Η κ. Μυλωνοπούλου προερχόταν από το Διεθνές Μεικτό Τεκτονικό Τάγμα «Δελφοί». Όταν έγινε μία κίνηση αποσκίρτησης στους «Δελφούς» και έφυγε μία Στοά, μετά από λίγο χρονικό διάστημα, μας προτείνανε να πάρουμε και την εν λόγω κυρία. Κι έτσι ήρθε μαζί μας. Σε εμάς, παρουσιάστηκε ως γιατρός. Απ’ τη στιγμή που καταλάβαμε ότι μας έλεγε ψέματα, έχουμε ευθύνη για τη δημόσια υγεία».
Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο Παντελής Βούλης, η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως ψυχολόγος της Καρολάιν συστήθηκε στη μασονική στοά ως γυναικολόγος, ενώ είχε τελειώσει μόνο το ΤΕΙ μαιευτικής. «Η κ. Μυλωνοπούλου δεν μπορούσε κανείς να την καταλάβει ότι έλεγε ψέματα. Ήταν παντρεμένη με γιατρό γυναικολόγο. Είχε γιο γιατρό. Ήξερε γυναικολογία απ’ έξω και ανακατωτά. Είχαμε μία ολόκληρη Στοά με γιατρούς μέσα, δεν μπορούσαν να την καταλάβουν ότι είναι μαία. Υπήρχαν κάποιες υπόνοιες, από το Τάγμα των «Δελφών», οι οποίοι την αποκαλούσαν «μαμή». Όταν όμως, Αδελφή, μου λέει, εγώ, μου λέει, την ξέρω ως μαία. Την αναγνώρισε γιατί έκαναν μαζί ειδικότητα στο Λαϊκό».
Σάλος έχει προκληθεί και για βιογραφικό
Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε σάλο και η έρευνα έφτασε ως το Βουκουρέστι και το πανεπιστήμιο από το οποίο εκείνη ανέφερε στο βιογραφικό της ότι είχε πτυχίο ιατρικής. «Όταν λοιπόν διαβάσαμε τα βιογραφικά της πάλι, λέει ότι σπούδασε Ιατρική σε ένα πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου. Ρωτώντας όμως, τη Στοά μας στο Βουκουρέστι, μου είπαν ότι δεν ξέρουν ότι έχει τελειώσει… ότι είναι γιατρός. Και επέμενε ακόμα και τότε, να μου λέει ότι «εγώ τελείωσα το πανεπιστήμιο στο Βουκουρέστι και δεν δηλώθηκα εδώ στον Ιατρικό Σύλλογο»-γιατί μετά κάναμε εμείς μια έρευνα εδώ στον Ιατρικό Σύλλογο και δεν υπήρχε, βεβαίως, πουθενά το όνομά της όπως και στη Ρουμανία, γιατί έλεγε: «το έκανα για φορολογικούς λόγους».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου