Thursday, 27 June, 2024

Διέφυγε από την Ιταλία στην Ελλάδα και συνελήφθη 25 χρόνια μετά για δολοφονία γυναίκας

Καταφύγιο στα Γιάννενα είχε βρει ο 48χρονος Αλβανός, που ήταν καταζητούμενος για τη δολοφονία γυναίκας στην Ιταλία. Η άτυχη ιερόδουλη είχε βρει φρικτό θάνατο στα χέρια του ίδιου και των συνεργών του.
Η σύλληψη αναβιώνει ένα έγκλημα ανατριχιαστικό. Τη δολοφονία νεαρής που ήταν ιερόδουλη στην Ιταλία. Το έγκλημα είχε σημειωθεί πριν από 25 ολόκληρα χρόνια. Οι δράστες ήταν τρεις, με τους δύο να πέφτουν στα χέρια των Αρχών και τον τρίτο να διαφεύγει. Βρήκε καταφύγιο στην Ελλάδα και τα Γιάννενα. Σε έλεγχο αστυνομικών, «ξεσκεπάστηκαν» τα ένοχα μυστικά του και πλέον το λόγο έχει ο εισαγγελέας.

Ο 48χρονος Αλβανός που είχε καταδικαστεί το 2011 σε κάθειρξη 22 ετών και 8 μηνών για τη δολοφονία μιας ιερόδουλης από τον Ισημερινό, στην Ιταλία, συνελήφθη χθες (21-06-2024) στα Γιάννενα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης ο 48χρονος άνδρας με άλλους δυο συνεργούς του στις 9 Δεκεμβρίου του 1999 βίασαν, βασάνισαν και έπνιξαν την άτυχη γυναίκα ώστε να γίνουν αποδεκτοί από τη μαφία στην Πιατσέντζα. Ο ένας εξ αυτών φέρεται, μάλιστα, να κάλεσε στο τηλέφωνο την αδερφή της γυναίκας για να της περιγράψει τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος της Ραμίρεζ. Το πτώμα της Μπέτι Ραμίρεζ βρέθηκε τον Φεβρουάριο του 2000.

Οι δυο από τους αδίστακτους δράστες συνελήφθησαν, το 2006 στις ΗΠΑ ο ένας και ο δεύτερος στο Βέλγιο την ίδια χρονιά. Σε βάρος του τρίτου που συνελήφθη στα Γιάννενα, εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των ιταλικών αρχών, για τα αδικήματα της δολοφονίας και της σοβαρής σωματικής βλάβης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.