Saturday, 27 July, 2024

Δύο νεκροί σε τροχαία. 22χρονος και 63χρονος νεκροί

Μια ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο γράφτηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας με θύμα έναν 22χρονο αναβάτη μηχανής ο οποίος έχασε τη ζωή μετά από σύγκρουση που είχε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν η μηχανή, κινούμενη επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, στο ρεύμα προς Πολιτεία, εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ το οποίο βρισκόταν στην ίδια λωρίδα κυκλοφορίας. Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνεται η στιγμή που η μηχανή πέφτει στο οδόστρωμα, σέρνεται για αρκετά μέτρα και προσκρούει στο πεζοδρόμιο.

Στα πλάνα φαίνονται οι σπίθες που πετάγονται από την ταχύτητα με την οποία η μηχανή πέφτει στο έδαφος καθώς και το κράνος το οποίο ο 22χρονος κρατούσε στο χέρι του. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο αδικοχαμένος Άγγελος, με καταγωγή από την Αλβανία, έπεσε με το κεφάλι στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Τροχαίο δυστύχημα στην Κεφαλονιά: Σκοτώθηκε 63χρονος οδηγός μηχανής σε σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό
Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο έλαβε χώρα στην Κεφαλονιά, καθώς ένας 63χρονος οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή του, όταν το δίκυκλο του συγκρούστηκε με φορτηγό.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 16/05, στην Ε.Ο. Αργοστολίου-Πόρου, περιοχή Σιμωτάτα, στην Κεφαλονιά. Συγκεκριμένα, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 63χρονος, συγκρούστηκε με φορτηγό με ρυμουλκούμενο, που οδηγούσε 42χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου