Thursday, 23 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Είχε κάνει χρήση κοκαΐνnς, ο δολοφoνoς της Κυριακής

Νέες αποκαλύψεις για τον 39χρονο δολοφόνος της Κυριακής το βράδυ της 1ης Απριλίου έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 39χρονος δολοφόνος της πρώην συντρόφου του, στους Αγίους Αναργύρους, δείχνουν πως εκτός από το κοκτέιλ χαπιών και το αλκοόλ, είχε κάνει και κατανάλωση κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών.

Μάλιστα όπως εξηγούν ειδικοί στο Star παρά το κοκτέιλ ναρκωτικών στον οργανισμό του, ήταν απόλυτα λειτουργικός και γνώριζε ακριβώς τι έκανε καθώς οι ουσίες δεν επηρέασαν την κρίση του.

«Οι χρήστες οι οποίοι κάνουν χρόνια κατανάλωση τέτοιων ουσιών και λαμβάνουν χρόνια αγωγή είναι καθαρά λειτουργικοί. Δεν επηρεάζεται δηλαδή η απόφασή τους και η κρίση τους από την επίδραση των ουσιών αυτών» τόνισε χαρακτηριστικά στο Star ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

«Κατανάλωσα κρασί και ουσίες», είπε στην απολογία του ο δολοφόνος της Κυριακής, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιες είναι αυτές οι ουσίες με το star να αποκαλύπτει την χρήση κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών. Ο δολοφόνος της Κυριακής βρέθηκε θετικός σε αμφεταμίνες, κανναβινοειδή, κοκαΐνη, οπιούχα και Βαρβιτουρικά.

Στις δε Βενζοδιαζεπίνες που αντιστοιχούν σε αγχολυτικά-ηρεμιστικά χάπια, η συγκέντρωση που εντοπίστηκε ήταν εξαιρετικά υψηλή. Την επόμενη ημέρα (03/04/2024), η τοξικολογική εξέταση τον βγάζει αρνητικό στα ναρκωτικά και η τιμή στις βενζοδιαζεπίνες πέφτει.

Όπως έχει αποκαλυφθεί ο δράστης έχει νοσηλευθεί δύο φορές ως τοξικομανής, με τους ειδικούς να εξηγούν πως τα ναρκωτικά δεν είχαν θολώσει την κρίση του. Από το αυτό το γεγονός συμπεραίνεται πως ο 39χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ σχεδίαζε τη δολοφονία της Κυριακής, με την οικογένεια της κοπέλας να επιμένει να κάνει λόγο για προμελετημένο έγκλημα.

Η Κυριακή είχε φωτογραφίες του δράστη στην τσάντα της

Το STAR αποκαλύπτει πως όταν έφθασε στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, είχε μέσα στην τσάντα της δύο φωτογραφίες του δράστη, αλλά και πέντε σελίδες από ιδιόχειρες σημειώσεις του.

Ήταν τα στοιχεία που αποδείκνυαν τις απειλές του προς εκείνη, αλλά και την ταυτότητά του. Μόνο που κανείς δεν τη ρώτησε ποιος είναι ο άνθρωπος που της προκαλεί φόβο. Όταν τα βρήκαν οι αστυνομικοί, είναι πλέον αργά. Επίσης στο τσαντάκι του ο δράστης είχε 10 ηρεμιστικά χάπια, τη μοβ θήκη του φονικού μαχαιριού αλλά και το εισιτήριο με το οποίο ταξίδεψε την προηγούμενη ημέρα από την Άρτα. Στο Τζάνειο νοσοκομείο νοσηλεύεται φρουρούμενος ο δολοφόνος της Κυριακής και η εντολή είναι να παρακολουθείται κάθε λεπτό, με αποτέλεσμα τα μέτρα ασφαλείας να είναι πολύ αυστηρά.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ φυλάσσεται από τέσσερις υπαλλήλους της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλόυ, διπλάσιο αριθμό από ότι συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Μάλιστα δεν μένει ούτε λεπτό μόνος του και νοσηλεύεται στον ειδικό θάλαμο κρατουμένων που διαθέτει το νοσοκομείο. Είναι ένα δίκλινο δωμάτιο με κάγκελα στο παράθυρο που βλέπει στον εξωτερικό χώρο, έχει δική του τουαλέτα ενώ στην πόρτα του δωματίου υπάρχει ένα παράθυρο για να τον επιβλέπουν.

«Μπορεί να στήσει ξανά “σκηνικό αυτοκτονίας”, λένε για τον δολοφόνο της Κυριακής οι ψυχίατροι του Αττικόν

Μέσα από τον ιατρικό του φάκελο, που παρουσιάζει το newsit.gr, οι ειδικοί αποφαίνονται μετά την εξέταση του συγκεκριμένου, ότι υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο δολοφόνος των Αγίων Αναργύρων, να ξαναστήσει παρόμοιο σκηνικό.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται ο ασθενής κατά την διάρκεια της εξέτασης δεν υπήρξε συνεργάσιμος  καθώς απαντούσε μονολεκτικά και με νεύματα, αλλά «Συστήνεται ψυχιατρική επανεκτίμηση του μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο καθώς και αυστηρή επιτήρηση συμπεριφοράς για πρόληψη ενδεχόμενης επανάληψης αυτοκαταστροφικής  πράξης», επισημαίνεται. Σύμφωνα με τον ίδιο φάκελο, μετά τις εξετάσεις που έγιναν παρουσίασε καλή εικόνα σε σημείο που χρειάστηκε να τον αποσωληνώσουν από την ΜΕΘ με την ίδια ημέρα.

Η έκθεση ατομικής νοσηλείας από το Αττικό Νοσοκομείο Αθηνών και ειδικότερα από την Β’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών αναφέρει ότι «ο ασθενής σε σταθερή κατάσταση, απογαλακτισμένος από μίγματα οξυγόνου, αφυπνισμένος και αιμοδυναμικά σταθερός, εξέρχεται από το νοσοκομείο και διακομίζεται στην φυλακές Κορυδαλλού. Διενεργήθηκε ψυχιατρική εκτίμηση που επισυνάπτεται».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου