Tuesday, 22 June, 2021

Ενωμένοι Μακεδόνες: Koυμάντο στη Θεσσαλονίκη πλέον κάνουν οι Έλληνες πατριώτες

Ανακοίνωση απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ (*δείτε στη συνέχεια), εξέδωσαν οι “Ενωμένοι Μακεδόνες”, διοργανωτές της συγκέντρωσης της Παρασκευής στο Λευκό Πύργο.
Όπως τονίζουν κουμάντο στη Θεσσαλονίκη πλέον κάνουν οι Έλληνες πατριώτες, ενώ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση που διοργανώνεται στο Λευκό Πύργο.
“Εσείς έχετε ξεμείνει με έναν κομματικό στρατό όπου κι αυτός ακόμα είναι ξενερωμένος με την πάρτη σας! Εσείς ”γουστάρετε” πιο πολύ με Κούβα, Σοβιετική Ένωση, Τσε Γκεβάρες και …ερεθίζεστε στη θέα του ξενόφερτου σφυροδρέπανου και της κόκκινης σημαίας! Καταλάβατε ποιά είναι η διαφορά μας; Σας γνωρίζουμε πλέον καλά… Όσο γ’αυτές τις μπούρδες περί ”Γκοτζαμάνη”…Ένα έχουμε να σας απαντήσουμε: ”Ότι του φανεί του λωλοστεφανή, τρικυμία εν κρανίω και ότι ζείτε εκτός τόπου και χρόνου σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν!”, αναφέρουν.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
“Συριζαίοι! Καλό θα είναι από εδώ και πέρα να μην χρησιμοποιήτε τους όρους ”πρόοδος” και ”δημοκρατία” γιατί ξεφτιλίζετε αυτές τις τόσο ιερές λέξεις…Εσείς ουδεμία σχέση έχετε ούτε με την πρόοδο ούτε με τη δημοκρατία!…Γιατί πρόοδος δεν είναι ούτε το να νομιμοποιήσουμε την κάναβη, ούτε τα gay parade, ούτε το να γεμίσουμε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες…Η πραγματική πρόοδος είναι κυρίως στους τομείς της οικονομίας, της τεχνολογίας αλλά και στο να λύσουμε το δημογραφικό πρόβλημα…Aλλά που να ξέρετε εσείς οι αδούλευτοι από αυτά…Εσείς το μόνο που ξέρετε είναι να βολεύετε δημοσίους υπαλλήλους… Ουδεμία σχέση επίσης έχετε με τη δημοκρατία! Είστε παγκόσμιο φαινόμενο όπου σε δημοψήφισμα το ΟΧΙ το κάνατε ΝΑΙ, παραβλέπετε τη λαϊκή βούληση για το εθνικό θέμα του σκοπιανού και γενικά εσείς αντιλαμβάνεστε τη δημοκρατία σε στυλ κόκκινης δικτατορίας Σοβιετικής Ένωσης και Κούβας! Όσο για τον σε ποιόν ανήκει η πόλη και ποιός κάνει κουμάντο εδώ;;;…Αργήσατε αλλά το καταλάβετε! Ε ναι λοιπόν η πόλη μας ανήκει και κουμάντο στη Θεσσαλονίκη πλέον κάνουν οι Έλληνες πατριώτες!!! Και ξέρετε γιατί;;;;;…Γιατί ΕΜΕΙΣ είμαστε η Θεσσαλονίκη!!! ΕΜΕΙΣ είμαστε η Μακεδονία!!! Εμείς είμαστε η Ελλάδα!!! ΕΜΕΙΣ ανατριχιάζουμε με τη γαλανόλευκη! ΕΜΕΙΣ έχουμε πλέον τη συντριπτική λαϊκή απήχηση στην κοινωνία!!!…Εσείς έχετε ξεμείνει με έναν κομματικό στρατό όπου κι αυτός ακόμα είναι ξενερωμένος με την πάρτη σας! Εσείς ”γουστάρετε” πιο πολύ με Κούβα, Σοβιετική Ένωση, Τσε Γκεβάρες και …ερεθίζεστε στη θέα του ξενόφερτου σφυροδρέπανου και της κόκκινης σημαίας! Καταλάβατε ποιά είναι η διαφορά μας; Σας γνωρίζουμε πλέον καλά… Όσο γ’αυτές τις μπούρδες περί ”Γκοτζαμάνη”…Ένα έχουμε να σας απαντήσουμε: ”Ότι του φανεί του λωλοστεφανή, τρικυμία εν κρανίω και ότι ζείτε εκτός τόπου και χρόνου σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν!…Σας ευχαριστούμε επίσης γιατί με τις μπούρδες που συνεχώς ξεστομίζετε μας κάνετε συνέχεια πιο δυνατούς! Με τις δυνάμεις καταστολής σας και με τα παρακρατικά γνωστά πασίγνωστά παιδιά σας που συμπαθείτε μας κάνετε ακόμα δυνατότερους! Έχετε χάσει και το ξέρετε… Η Νίκη πλέον είναι μαζί μας… ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΥΓ: Παρασκευή 14.12 ώρα 19.00 μ.μ όλοι στον Λευκό Πύργο με μια γαλανόλευκη και το αστέρι της Βεργίνας στο χέρι”!
Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: Αναβίωση της σκοτεινής εποχής του Γκοτζαμάνη από ακροδεξιές οργανώσεις στην αντισυγκέντρωση
Για αναβίωση της σκοτεινής εποχής του Γκοτζαμάνη από ακροδεξιές οργανώσεις κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την αντισυγκέντρωση, που έχει ανακοινωθεί στις 14 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ημέρα που θα πραγματοποιήσει ομιλία στην πόλη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την Μακεδονία.
«Η προσπάθεια για αναβίωση της σκοτεινής εποχής του Γκοτζαμάνη από ακροδεξιές οργανώσεις θα πέσει στο κενό», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
«Η ανακοίνωση της πολιτικής συγκέντρωσης που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ο ΣΥΡΙΖΑ στις 14/12 με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα συνοδεύεται από την αντίδραση των γνωστών εθνικιστικών κύκλων της πόλης, οι οποίοι θεωρούν ότι η πόλη ανήκει στους ίδιους και καλούν σε αντισυγκέντρωση», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα, κάνει λόγο πως «η προσπάθεια για αναβίωση της σκοτεινής εποχής του Γκοτζαμάνη από ακροδεξιές οργανώσεις θα πέσει στο κενό. Ο ακροδεξιός συρφετός που νομίζει ότι μπορεί να κάνει κουμάντο στη Θεσσαλονίκη, θα πάρει την απάντηση που του αξίζει από τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες της Μακεδονίας».
Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως περιμένει «από την αξιωματική αντιπολίτευση και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και από τα υπόλοιπα κόμματα και τους φορείς της περιοχής να καταδικάσουν έμπρακτα αυτές τις αντισυγκεντρώσεις και να πάρουν αποστάσεις από το εθνικιστικό μίσος και την πατριδοκαπηλία».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου