Friday, 29 March, 2024

Επίθεση σκύλων σε 9χρονο: «Το παιδί είναι πετσοκομμένο, φαίνονται τα οστά»

Τα όσα ανατριχιαστικά διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης από σκυλιά που δέχθηκε ο 9χρονος γιος της περιέγραψε η μητέρα του άτυχου αγοριού.
«Το παιδί μου είδε τα σκυλιά και κρύφθηκε αμέσως στις καλαμιές επειδή είναι μεγαλόσωμα» εξήγησε η γυναίκα, ενώ στη συνέχεια σημείωσε ότι ο γιος του ιδιοκτήτη των δύο σκυλιών είπε στον γιο της να μη τα φοβάται.
«Τότε το παιδί βγήκε στο δρόμο να περπατήσει και του όρμησαν. Και αυτοί κάθονταν και έβλεπαν και δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα σκυλιά» ανέφερε η γυναίκα, μιλώντας στον Alpha.
«Άνοιξα το στόμα του σκύλου»
Η μητέρα του άτυχου αγοριού που δέχθηκε άγρια επίθεση από τα δύο σκυλιά, σημείωσε ότι πήγε η ίδια και άνοιξε το στόμα του σκυλιού για να βγάλει το πόδι του.
«Το παιδί είναι πετσοκομμένο. Ούτε κεφάλι του έχουν αφήσει, ούτε πόδια, ούτε γάμπα, τίποτα δεν του έχουν αφήσει. Όχι γρατζουνιές, φαίνονται τα οστά» περιγράφει χαρακτηριστικά.
Το αγόρι νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και η οικογένειά του κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη των σκύλων, που αρχικά συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας διοικητικό πρόστιμο.
in.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου