Saturday, 27 July, 2024

“Εφυγε” στα 49 του, ο πλαστικός χειρουργός, Νίκος Μπέσκος

Σοκ προκάλεσε στην ιατρική κοινότητα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο πλαστικός χειρουργός, Νίκος Μπέσκος σε ηλικία 49 ετών από ανακοπή.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πιστοποιημένος πλαστικός χειρουργός της Ελληνικής Επιτροπής Πλαστικής Χειρουργικής. Ξεκίνησε την εκπαίδευσή του ως γενικός χειρουργός στο Γ.Ν.Θ. Θεαγένειο στη Γ’ Χειρουργική Κλινική (Τμήμα Μαστού), όπου παρέμεινε για 2 έτη. Εν συνεχεία ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή του στο Γ.Ν.Θ. Παπανικολάου στην Κλινική Πλαστικής Χειουργικής-Μον. Εγκαυμάτων και Χειρουργικής Άκρας Χειρός, όπου παρέμεινε για τέσσερα έτη.

‘Ελαβε μέρος ως σύνεδρος, αλλά και ως ομιλητής σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής. Ασκούσε το λειτούργημα του ιατρού από το 2003 στον τομέα της αισθητικής Ιατρικής και από το 2012 εργαζόταν ως ιδιώτης πλαστικός χειρουργός σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Φίλοι, συνεργάτες και πλήθος κόσμου, εξέφρασαν τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος, όπου είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο, στη Θέρμη.

Πηγή: Cityportal

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου