Sunday, 3 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

“Η Γεωργία θα διέκοπτε την κύησή της” ισχυρίζεται ο δικηγόρος του 39χρονου μετά την άγρια δολοφονία

Μετά την άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη

για τρία κακουργήματα, ο δικηγόρος του δράστη, Όθων Παπαδόπουλος, ισχυρίστηκε ότι  η γυναίκα θα «διέκοπτε την κύησή της».

«Η θέση του εντολέα είναι αρνητική σε σχέση με την κατηγορία. Δεν έχει αποδοθεί αναλυτική απολογία, γιατί όταν πλέον ολοκληρώθηκε η επικοινωνία μου μαζί του, δεν αισθανόταν ο ίδιος έτοιμος να δώσει πλήρη περιγραφή των θέσεών του. Μία πληροφορία που γνώριζα από την πρώτη μέρα, και μπορώ να σας δώσω, είναι ότι τη Δευτέρα βράδυ τελέστηκε η πράξη και Τετάρτη πρωί υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού από την Γεωργία για να προχωρήσει σε έκτρωση και να διακόψει την κύησή της. Η έντονη επιθυμία του εντολέα ήταν να μην διακόψει αυτή την κύηση», υποστήριξε ο δικηγόρος μιλώντας στο Mega.

Έπειτα, ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε: «Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει ο 39χρονος, η θέση του είναι ότι η Γεωργία πιεζόταν από την οικογένειά της να μην προχωρήσει σε αυτή την κύηση με την ίδια να ακολουθεί την προτροπή της οικογένειάς της».

Τέλος, για τη δολοφονία της 41χρονης, ο δικηγόρος του 39χρονου ισχυρίστηκε τα εξής: «Η θέση του είναι ότι δεν γνώριζε το γεγονός της ανθρωποκτονίας που είχε τελεστεί σε βάρος της συντρόφου του».

“Και ο πατέρας του κακοποιούσε τη μητέρα του κι έλεγε ότι πέθανε”. Σοκ με τις αποκαλύψεις για τους γονείς του 39χρονου

Η νοσηρή συμπεριφορά τόσο του 39χρονου φερόμενου δράστη που δολοφόνησε την άτυχη 41χρονη Γεωργία στη Θεσσαλονίκη όσο όμως και του πατέρα του αποκαλύπτονται μέσα από ανατριχιαστικές μαρτυρίες. Μάλιστα, ο πατέρας του άνδρα είχε φτάσει στο σημείο να πει στα παιδιά του ότι η μητέρα τους, την οποία κακοποιούσε, είχε πεθάνει.

Οικογενειακή φίλη του 39χρονου μίλησε στο Mega για την οικογένεια του 39χρονου. «Γνωρίζω τον 39χρονο. Εγώ ήξερα την οικογένεια του, όταν είχε παντρευτεί η μητέρα του με τον πατέρα του. Παντρευτήκαν οι γονείς του το 1984. Ήξερα τους γονείς του, τον πατέρα του τον έβλεπα ελάχιστα, γιατί ήταν ναυτικός και ταξίδευε. Η μητέρα ήταν στο σπίτι με τα τέσσερα παιδιά της. Μεγάλωσαν με τη μάνα και την γιαγιά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε η οικογενειακή φίλη: «Ο συγκεκριμένος μεγάλωσε με τον πατέρα του, όταν χώρισαν με τη μητέρα του, τα πήρε εκείνος τα παιδιά και μεγάλωσε μαζί του ο 39χρονος. Από ό,τι ξέρω και ο πατέρας του ήταν βίαιος. Ήμουν σε ένα σκηνικό μπροστά που είχε χτυπήσει τη μητέρα του ο πατέρας του 39χρονου. Προβλήματα υπήρχαν από τότε. Η κοπέλα δεν δούλευε, εκείνος ήταν ναυτικός και τότε εξέταζαν ποιος έχει χρήματα ή όχι. Δεν ξέρω πώς τα πήρε τα παιδιά. Όταν πήρε ο πατέρας του 39χρονου τα παιδιά, την χτύπησε την μητέρα του και πήγε στο νοσοκομείο. Η μητέρα του 39χρονου δεν ήθελε να κάνει μήνυση μόνο για τα παιδιά. Ο πατέρας του είχε κάποια στιγμή βίαιη συμπεριφορά στο παιδί του. Και για κάποιους λόγους πήρε τα παιδιά ο πατέρας. Όταν ένας πατέρας παίρνει τα παιδιά πρέπει να μεγαλώσει με αγάπη τα παιδιά».

«Η μητέρα δεν έβλεπε τα παιδιά της, της τα εξαφάνισε. Είχε πει στα παιδιά ότι η μητέρα τους πέθανε και πήγαιναν και άναβαν κεριά σε άλλα μνήματα. Όταν κάποιος είπε στον 39χρονο ότι η μάνα του ζει, εκείνος ήρθε και με βρήκε και με ρώτησε πού είναι η μάνα του, και του υπέδειξα πού είναι και τον πήγα στη μάνα του. Έγινε πριν από πολλά χρόνια αυτό», τόνισε.

«Είναι τέρας, πολύ βίαιος. Έψαχνε θύματα για να τους φάει λεφτά» λέει η πρώην σύζυγος του 39χρονου που σκότωσε την έγκυο

Συγκλονίζει η πρώην σύζυγος του 39χρονου για τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του

Έναν άνθρωπο βίαιο, ο οποίος τη χτυπούσε με αγριότητα ακόμα και όταν ήταν έγκυος, περιγράφει η πρώην σύζυγος του 39χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Τα όσα λέει προκαλούν ανατριχίλα. Η γυναίκα αποκαλύπτει ότι τη χτυπούσε, απειλούσε ότι θα «σκοτώσει την ίδια και τη μητέρα της» και μάλιστα τον είχε καταγγείλει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. «Τον είχα καταγγείλει για ξυλοδαρμό. Όλες τις συντρόφους του τις χτυπούσε. Είχε εμμονή με τις γυναίκες. Ήξερα ότι θα κάνει κακό» συγκλονίζει η πρώην σύζυγος του 39χρονου, μιλώντας στο Live News.

«Εγώ βασικά τον είχα δει στον ύπνο μου. Τον είχα δει να κρατάει μαχαίρι προτού γίνει το σκηνικό, αλλά πιστεύω ότι έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία, 31/12 σου λέει ο κόσμος βγαίνει έξω, διασκεδάζει, ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί» λέει, περιγράφοντας το προαίσθημά της ότι κάτι κακό θα συνέβαινε στην Γεωργία.

«Απειλούσε ότι θα σκοτώσει εμένα και τη μάνα μου»

Περιγράφει την κακοποιητική συμπεριφορά που έζησε στα χέρια του επί επτά χρόνια. Είχαν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, με τον 39χρονο να απειλεί πως θα την σκοτώσει.

«Με είχε χτυπήσει στο μάτι, του είχα κάνει και μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα. Εγώ προσπαθούσα χρόνια, αλλά αυτός απειλούσε. “Θα σε σκοτώσω εσένα, τη μάνα σου”. Πολύ τσακωμός, με τα παιδιά, με εμένα. Εγώ δούλευα, αυτός ζήλευε που δούλευα, μετά δεν μπορούσα να μιλήσω σε συνάδελφο γιατί έλεγε: “Τον έχεις φίλο”». Όταν κατάφερε να ζητήσει διαζύγιο από τον άντρα που της είχε κάνει τη ζωή κόλαση, ανακάλυψε πως ο 39χρονος είχε παράλληλα και άλλο γάμο.

«Το διαζύγιο βγήκε 27 Δεκέμβρη του 2018. Αυτός παντρεύτηκε τον Οκτώβριο, ήταν δίγαμος. Τελευταία φορά που τον είδα ήταν πριν από 6 μήνες, πριν 3; Μου είχε πει ότι θέλει να κάνει παιδί, να παντρευτεί, να κάνει οικογένεια, να βρω και εγώ έναν σύντροφο» λέει.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όσο ζούσαν στον ίδιο σπίτι με τον 39χρονο, είχε ανακαλύψει πως της έκλεβε σε χρήματα και κοσμήματα. «Αυτός έκλεβε από εμένα, από το σπίτι. Τον σταυρό του μεγάλου γιου μου τον έκλεψε. Αυτός πιστεύω ότι έψαχνε θύματα για να φάει λεφτά» υποστηρίζει.

Είχε κάνει μηνύσεις και περιοριστικά μέτρα σε βάρος του 39χρονου

Η γυναίκα αυτή είχε κάνει μηνύσεις, είχε υποβάλει περιοριστικά μέτρα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Πήγα στον ιατροδικαστή, μετά καταδικάστηκε αλλά τελευταία φορά του είχα κάνει μήνυση και αυτός είχε ζητήσει διαμεσολάβηση. Πήγα εγώ στην αστυνομία γιατί με απειλούσε αλλά δεν πήγε ο ίδιος. Ήξερα ότι μόλις βγήκε αυτός στα κανάλια, αυτός την έφαγε. Αυτός δεν υπολογίζει τίποτα» τονίζει.

«Το 2010 παντρευτήκαμε το 2018 χωρίσαμε. Τώρα είναι ένα τέρας. Βίαιος πολύ. Με χτυπούσε και είχα πάει 100.000 φορές σε αστυνομικό τμήμα, τους έλεγα ότι είναι επικίνδυνος και δεν μου έδιναν σημασία. Είχα πάει στο αστυνομικό τμήμα στην Πολίχνη, τότε με είχε χτυπήσει στο μάτι. Το τμήμα της Πολίχνης ανήκει στο ΑΤ στα Διαβατά. Μετά πήγα, Δωδεκανήσου, Εύοσμο και Κορδελιό. Έκανα τις μηνύσεις, αυτός κρυβόταν γιατί αν περάσει το 48ωρο δεν μπορούν να τον συλλάβουν. Μετά μου ήρθε ένα χαρτί τότε με την ενδοοικογενειακή βία, να πάει στην Τούμπα σε ένα κέντρο για να παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχικής υγείας για να ενταχθεί στην κοινωνία. Δεν ξέρω αν τα παρακολούθησε δεν νομίζω» είπε η γυναίκα.

«Και τώρα εγώ δουλεύω, έχω εγώ τα παιδιά. Τα παιδιά είναι δικά μου, όχι δικά του. Απέκτησα 2 παιδιά με εκείνον, ηλικίας 9 και 12 ετών. Τα παιδιά γνωρίζουν από την 1η στιγμή ότι το έκανε αυτό ο πατέρας τους, αυτό μου είπαν γιατί πίστευαν ότι αυτό θα μπορούσε να το κάνει και σε μένα. Δεν χτυπούσε τα παιδιά, μόνο εμένα», συνέχισε η πρώην σύζυγος του 39χρονου. «Έκλεβε πράγματα από το σπίτι. Και το τάμπλετ των παιδιών. Η αστυνομία μου είπε “να τα βρούμε”. Δεν έκανε χρήση αλκοόλ ή ουσιών. Τελευταία φορά μου είπε ότι θα κάνει παιδί “για να μου μπει στο μάτι”. Δεν ξέρω τι έκανε 2 χρόνια, αλλά πιστεύω η οικογένεια της Γεωργίας δεν γνώριζε ότι είχε παιδιά αυτός. Δεν είχε επαφή με τα παιδιά. Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα» κατέληξε αναφορικά με τον 39χρονο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου