Wednesday, 29 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η κάμερα ασφαλείας στο μπαρ της Μυκόνου τα «έδειξε» όλα

Τα βίντεο από την κάμερα ασφαλεία τους νυχτερινού μπαρ της Μυκόνου απεικονίζουν με ευκρίνεια και ακρίβεια τι ακριβώς συνέβη στον 31χρονο που βρίσκεται σε κώμα.

Τα βίντεο από την κάμερα ασφαλεία τους νυχτερινού μπαρ της Μυκόνου απεικονίζουν με ευκρίνεια και ακρίβεια τι ακριβώς συνέβη στον 31χρονο Β.Π. από την Κύπρο, και ποιος ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό του.

«Στο βίντεο φαίνεται να σηκώνει πάνω τον Κύπριο και στη συνέχεια να τον εκτοξεύει με δύναμη ρίχνοντας τον κάτω. Έπεσε με τέτοιο τρόπο, ουσιαστικά με την ωμοπλάτη, ώστε δεν μπορούσε το θύμα να βάλει τα χέρια του και να προστατευτεί. Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει στο κεφάλι, να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση», εξηγεί αστυνομική πηγή.

Χθες, ο Ανακριτής Σύρου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 25χρονου πορτιέρη που κατηγορείται ότι σήκωσε πάνω και πέταξε με βία τον Β.Π. στο έδαφος. Η κατηγορία σε βάρος του νεαρού υπαλλήλου εταιρίας σεκιούριτι μετατράπηκε από πλημμέλημα (πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης) σε κακούργημα (απόπειρα ανθρωποκτονίας).

Λεπτομέρεια της υπόθεσης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι ότι μία μέρα μετά το τραγικό περιστατικό της περασμένης Κυριακής ο νεαρός θα έφευγε για τη Θεσσαλονίκη, όπου διαμένει κάθε χρόνο για έξι μήνες όταν τελειώνει το καλοκαίρι.

Ο δικηγόρος του 25χρονου κ. Κίμωνας Ευαγγελάτος δηλώνει στον «Ε.Τ» ότι δεν επρόκειτο για χτύπημα αλλά για απώθηση: «Ο εντολέας μου δεν είναι μπράβος, είναι υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι. Δουλεύει καθημερινά από μικρή ηλικία, εδώ και έξι χρόνια, σχεδόν 12 ώρες την ημέρα για 30 ευρώ. Πριν πάει στη Μύκονο εργαζόταν σε εμπορικό κέντρο, ενώ το ποινικό του μητρώο είναι λευκό. Υποστηρίζει ότι δεν χτύπησε τον 31χρονο αλλά ότι τον απώθησε και προσθέτει ότι δεν φοβάται να δημοσιοποιηθεί το βίντεο με το περιστατικό. Το γεγονός ότι μετατράπηκε η κατηγορία του σε απόπειρα ανθρωποκτονίας το θεωρούμε υπερβολή και πιστεύουμε ότι σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στη δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα. Αυτό που προέχει τώρα είναι να γίνει καλά ο άνθρωπος που τραυματίστηκε».

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, ιδιοκτήτης της εταιρίας σεκιούριτι που είχε αναλάβει τη φύλαξη του γνωστού κλαμπ Super Paradise είχε δευτερεύοντα ρόλο στον καυγά. Πρόκειται για πυγμάχο με μεγάλη εμπειρία στη φύλαξη νυχτερινών μαγαζιών και vip προσώπων.

Στο μεταξύ, εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 31χρονου, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Θριάσειο Νοσοκομείο. «Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της κατάστασής του. Βρίσκεται ακόμα σε κωματώδη κατάσταση. Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα κάτι. Υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις και τον παρακολουθούμε 24 ώρες το 24ωρο», δηλώνει ιατρική πηγή.

Η κάμερα ασφαλείας στο μπαρ της Μυκόνου τα «έδειξε» όλα

Thetoc.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου