Sunday, 16 June, 2024

Θεσσαλονίκη: «Χειροπέδες» σε μητέρα και γιο που εξέδιδαν 22χρονη

Στη σύλληψη μιας μητέρας 46 ετών και του 27χρονου γιου της προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταγγελία ότι εξέδιδαν μια 22χρονη γυναίκα.

Χρησιμοποιώντας βία και απειλώντας την με τη ζωή εκείνης και της οικογένειάς της, την εξέδιδαν για περίπου ένα μήνα και συγκεκριμένα κατά το χρονικό διάστημα από 17-1-2023 έως 22-2-2024.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα η 46χρονη, προσέγγισε την 22χρονη όσο ήταν στη Βουλγαρία και προσφέροντας της εργασία σε κατάστημα εστίασης στην Θεσσαλονίκη, κατάφερε να την πείσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Κατά την άφιξή της, τόσο η 46χρονη, όσο και ο γιος της, την κράτησαν χωρίς την θέλησή της και εκβιαστικά. Σε βάρος της 46χρονης είχε επιβληθεί το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και εκείνη για να μπορέσει να το παρακάμψει σύναψε γάμο με υπήκοο Βουλγαρίας και άλλαξε σύμφωνα με την εκεί νομοθεσία το επίθετό της.

Η ίδια εντοπίστηκε στην οδό Γιαννιτσών και αφού απολογήθηκε οδηγήθηκε στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, για τις περαιτέρω ενέργειες. Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου