Sunday, 16 June, 2024

Θρήνος για τον χαμό 33χρονης νηπιαγωγού, μητέρας ενός μωρού

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Πάτρας μετά το χαμό της 33χρονης νηπιαγωγού, η οποία «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους της και όχι μόνο. Η άτυχη κοπέλα, μητέρα ενός αγοριού μόλις 18 μηνών, διαγνώστηκε με μια σπάνιας μορφής ασθένεια πριν από λίγους μήνες, με την κατάσταση της υγείας της να επιδεινώνεται ραγδαία. Την περίοδο του Πάσχα αναγκάστηκε να νοσηλευθεί δίνοντας μέχρι την τελευταία στιγμή την πιο δύσκολη μάχη, η οποία τελικά δυστυχώς αποδείχθηκε άνιση.
Στο πλευρό της ο σύζυγός της και πατέρας του παιδιού τους, αλλά και η μητέρα της, μαζί με τα τρία αδέλφια της, οι οποίοι έχουν βυθιστεί στο πένθος.

Το δεύτερο χτύπημα μέσα σε λίγους μήνες
Η οικογένειά της 33χρονης μέσα σε επτά μήνες θρηνεί τη δεύτερη μεγάλη απώλεια, αφού στις 14 Οκτωβρίου του 2023 «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της 33χρονης, επίσης εκπαιδευτικός.
Συλλυπητήρια από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πάτρας
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια της άτυχης κοπέλας αναφέροντας τα εξής: «Ο Σύλλογος Eκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας με μεγάλη θλίψη αποχαιρέτα τη συναδέλφισσα αναπληρώτρια Νηπιαγωγό Μαριάννα Γκοτσοπούλου, κόρη του αείμνηστου συναδέλφου Παναγιώτη Γκοτσόπουλου, η οποία έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 33 ετών χάνοντας τη γενναία μάχη που έδωσε με τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε, αφήνοντας πίσω ένα παιδί μόλις 18 μηνών. Η Μαριάννα υπηρετούσε στο Νηπιαγωγείο των Βελιτσών. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον μονάκριβο γιο της Ιωάννη, τον σύζυγό της Ανδρέα, λοιπούς οικείους της και συναδέλφους που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της».
Το τελευταίο «αντίο» στην 33χρονη είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι, στην Αρόη και η ταφή έγινε στο Β’ κοιμητήριο Λεύκας.

Parapolitika.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου