Friday, 19 April, 2024

Καβάλα: “Είναι δολοφονία δεν είναι ατύχημα” – Τι λένε οι γονείς του 40χρονου που βρέθηκε νεκρός σε πηγάδι

Καβάλα: “Είναι δολοφονία δεν είναι ατύχημα” – Τι λένε οι γονείς του 40χρονου που βρέθηκε νεκρός σε πηγάδι
Την αλήθεια για τον θάνατο του γιου τους θέλουν να μάθουν οι γονείς του 40χρονου δημοτικού υπαλλήλου, Κώστα Δασκάλου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 24 Νοεμβρίου από την Καβάλα και το πτώμα του εντοπίστηκε στις 20 Δεκεμβρίου σε ένα πηγάδι στην περιοχή του Περιγιαλίου. Οι γονείς του 40χρονου είναι πεπεισμένοι πως δεν ήταν ατύχημα ο θάνατος του γιου τους, αλλά εγκληματική ενέργεια.

“Από τις πρώτες ημέρες που δεν βρέθηκε ο Κώστας, εγώ πίστευα ότι δολοφονήθηκε, διότι ο Κώστας ήτανε πάντα εδώ, δεν έλειπε ποτέ. Όταν πήγα εγώ στην ασφάλεια μετά από 10 μέρες μου είπαν ότι δύσκολα θα τον βρουν. Βγήκαν νέα στοιχεία που δεν τα ξέραμε. Είναι δυνατόν ο ιατροδικαστής να έδωσε ημέρα θανάτου τις 24 Νοεμβρίου και ο μάρτυρας να λέει ότι τον τάιζε για τρεις ημέρες. Τι να πω. Τον βρηκανε λέει με δεμένα τα πόδια. Τον έδεσαν και τον έριξαν μέσα στο πηγάδι. Το πηγάδι είχε και σίδερα και κλαδιά. Για να περάσουν και να βγάλουν τον Κώστα έκοψαν κλαδιά. Πως έφτασε μόνος του ο Κώστας. Είναι δολοφονία δεν είναι ατύχημα. Κάθε βράδυ τον βλέπω στον ύπνο μου. Ξυπνάω και κοιτάω την πόρτα” ανέφερε η μητέρα του 40χρονου.

“Όταν τον είδα κόντεψα να μείνω. Έψαχνα δύο μέρες συνέχεια κάτω εκεί πέρα. Εκεί γίνεται χαμός από πηγάδια και αγριόσκυλα. Ο μάρτυρας, που έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, είπε ότι τον Κώστα τον έχουνε σκοτώσει. Τον έχουνε σκοτώσει και τον ρίξανε εκεί πέρα, γιατί μπροστά του μιλούσε στο τηλέφωνο και είπε «καλά για 600 ευρώ θα με σκοτώσετε». Πριν χαθεί ο Κώστας, κάποιοι τον άκουσαν μέσα σε λεωφορείο να μιλάει έντονα στο τηλέφωνο με κάποιον. Θέλουμε να ανοίξει ξανά η υπόθεση” τόνισε ο πατέρας του 40χρονου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου