Saturday, 27 July, 2024

Καταγγελία-σοκ στην Κρήτη: 27χρονος Σομαλός έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 4 Πακιστανούς

Σε μία καταγγελία-σοκ προχώρησε ένας 27χρονος καθώς όπως κατέθεσε στις αρχές έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 27χρονος (με καταγωγή από τη Σομαλία) κατήγγειλε πως στις 24 Αυγούστου είχε επισκεφτεί ένα σπίτι δύο Πακιστανών (ηλικίας 30 και 21 χρόνων) στην Αμμουδάρα Ηρακλείου.

Εκεί στο σπίτι βρίσκονταν δύο ακόμα Πακιστανοί ηλικίας 26 και 29 χρόνων. Όπως αναφέρει στην καταγγελία του και οι τέσσερις-παρά τη θέλησή του-προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ενώ τον βίασαν και οι τέσσερις. Ο ίδιος χθες, μην μπορώντας να αντέξει όλα αυτά τα εφιαλτικά που έζησε στο συγκεκριμένο σπίτι, πήγε στην αστυνομία και το κατήγγειλε.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι των δύο Πακιστανών όπου βρήκαν ένα ρόπαλο, ένα μαχαίρι και ναρκωτικά χάπια και τους συνέλαβε.

Οι άλλοι δύο, που ήταν επισκέπτες στο σπίτι, εξαιτίας του ότι έχει παρέλθει το αυτόφωρο δεν γινόταν να συλληφθούν αλλά ήδη έχουν βρεθεί και έχουν ληφθεί καταθέσεις. Τέλος, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση η οποία και θα δώσει απαντήσεις για την υπόθεση.

Πηγή: cretapost.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου