Saturday, 27 July, 2024

Κουβανός μαχαίρωσε και σκότωσε 27χρονο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στα Πατήσια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για τη δολοφονία στα Πατήσια, το θύμα ήταν ένας 27χρονος άνδρας από την Κούβα, ο οποίος έπεσε νεκρός έπειτα από μαχαιριές ενός 35χρονου με καταγωγή επίσης από την Κούβα. Το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, στην οδό Λεμεσού στην πλατεία Αμερικής.

Στη συνέχεια ο 35χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Την προάνακριση για τα αίτια της επίθεσης, τα οποία μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν άγνωστα, διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σε ερωτική αντιζηλία αποδίδεται σύμφωνα με τις πληροφορίες το άγριο έγκλημα το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στα Πατήσια, όταν ένας 35χρονος Αμερικανοκουβανός δολοφόνησε με μαχαίρι τον 27χρονο επίσης Κουβανό σύντροφό του. Κατά πληροφορίες οι δύο άνδρες δεν είχαν απασχολήσει τη γειτονιά της οδού Λεμεσού στα Κάτω Πατήσια με καβγάδες, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχαν πάψει να μένουν μαζί στο διαμέρισμα του ισογείου γιατί είχαν προστριβές μεταξύ τους, καθώς ένας έκανε πολλά ταξίδια και ο άλλος διαφωνούσε και δεν ακολουθούσε. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, οι δύο άνδρες φέρεται να ήταν παντρεμένοι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου