Sunday, 14 July, 2024

Νέα ανατριχιαστική μαρτυρία για τον Κωστή Πολύζο: Τι βρήκαν στο πτώμα του και έπαθαν σοκ;

Στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» μίλησε ο κυνηγός που βρήκε το πτώμα του άτυχου Κωστή Πολύζου…

Για πρώτη φορά, ανέφερε πως το παιδί πρέπει να το είχαν… περιλούσει με καμένα λάδια, για να μην μυρίζει, καθώς το ρούχα του ήταν μαυρισμένα. «Έκανα ορισμένες ερωτήσεις κι εγώ. Ρώτησα, μάλιστα, τον πατριό του για το αυτοκίνητο, υπήρχε μια κηλίδα λάδια καμένα, μπροστά στην καλύβα που είχε τα μελίσσια και μου είπε ότι άλλαξε τα λάδια του αυτοκινήτου. Πράγμα που δεν ήταν τέσσερα κιλά λάδι καμένο, ήταν πάνω από 20 κιλά, πάρα πολύ. Ήταν μια κηλίδα πάνω από δύο μέτρα, τρία. Αυτό δεν το είχαμε πει τότε, όλα στην πορεία βγαίνουν. Πιστεύω ότι το παιδί το είχαν λούσει με τα λάδια τα καμένα, τα ρούχα του παιδιού ήταν μαυρισμένα. Δεν προσπάθησαν να το κάψουν, απλά μήπως το έκαναν για τη μυρωδιά». Στην εκπομπή μίλησε και φίλος του Κωστή ο οποίος είπε οτι: «Mετά τη σύλληψη ο Κώστης ήρθε στον ύπνο μου να με ευχαριστήσει».
Μετά την σύλληψη του ζευγαριού για τον θάνατο του 23χρονου φοιτητή, βγαίνουν στο φως ανατριχιαστικιές λεπτομέρειες. Ο ίδιος ο Κωστής Πολύζος ήταν φοιτητής στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, όπως και ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, καθώς ο πατέρας του είχε επιχείρηση γαλακτομικών. Εκεί η μητέρα του γνώρισε και τον μετέπειτα σύζυγό της και πατριό του Κωστή ενώ ο πρώτος της σύζυγος πέθανε λίγο καιρό μετά την γνωριμία τους, σε ηλικία μόλις 54 ετών, από ανακοπή καρδιάς. Τώρα οι αρχές εξετάζουν και τα αίτια θανάτου του πατέρα του Κωστή.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητέρα και ο πατριός του 23χρονου είχαν πάρει ένα μεγάλο δάνειο για την αγορά σπιτιού στο όνομα του νεαρού και υπήρχαν συνεχείς διενέξεις μεταξύ τους. Το μοιραίο βράδυ, μετά από ακόμη έναν καβγά ανάμεσα στον Κωστή Πολύζο και τον πατριό του, ο τελευταίος φέρεται να τον σκότωσε και μαζί με τη μητέρα του νεαρού τον μετέφεραν στο κτήμα του, όπου τον έθαψαν. Όπως αποκάλυψε το Φως στο Τούνελ, το φορτηγάκι του πατριού πλύθηκε στη συνέχεια με βιολογικό καθαρισμό σε πλυντήριο αυτοκινήτων και στη συνέχεια πουλήθηκε σε νέο ιδιοκτήτη.
Οι υπάλληλοι του πλυντηρίου εντόπισαν κάποιους λεκέδες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου που παρά τις προσπάθειες τους δεν καθάρισαν. Ενημέρωσαν την ασφάλεια Κοζάνης και έδωσαν και σχετικές καταθέσεις. Λίγες μέρες αργότερα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε σε κάποια μάντρα και πουλήθηκε. Το αυτοκίνητο μεταβιβάστηκε στο όνομα του νέου ιδιοκτητη δεκαεπτά μέρες πριν βρεθεί το πτώμα του Κωστή, το Σεπτέμβριο του 2011.
Το «Τούνελ» εντόπισε το νέο ιδιοκτήτη. Το αγόρασε από μάντρα και πριν αρχίσει να το κυκλοφορεί το έπλυνε κι εκείνος με βιολογικό καθαρισμό. Εξεπλάγην όταν λίγο καιρό μετά, τον αναζήτησε η Σήμανση. Αστυνομικοί του ζήτησαν να το μεταφέρει ο ίδιος στα εργαστήρια τους στη Θεσσαλονίκη για έλεγχο. Όταν το πήρε πίσω, πρόσεξε κάποιους έντονους λεκέδες στην κουκούλα της καρότσας του 4χ4.
Το κάλυμμα της καρότσας του ύποπτου επαγγελματικού αυτοκινήτου εξετάστηκε εξονυχιστικά στα εργαστήρια του γενετιστή και ειδικού πραγματογνώμονα κ. Γιώργου Φιτσιάλου. Η ειδική μέθοδος ανίχνευσης έφερε στο φως το ντοκουμέντο. Στον εσωτερικό χώρο της κουκούλας, στη μέση της περίπου και στην άκρη, βρέθηκε το ανθρώπινο «ταλαιπωρημένο» αίμα… Το αυτοκίνητο σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι ένα δυνατό στοιχείο στη διαλεύκανση της υπόθεσης του Κωστή Πολύζου. Ο γενετιστής θεωρεί απαραίτητη την εξονυχιστική έρευνα σε αυτό.
Πηγή:vatolakkiotis

Νέα ανατριχιαστική μαρτυρία για τον Κωστή Πολύζο: Τι βρήκαν στο πτώμα του και έπαθαν σοκ;

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου