Saturday, 27 July, 2024

Οι αρχές αναζητούν την οικογένεια της «Elsa». Το 3ο μωρό που εγκαταλείπουν οι ίδιοι γονείς

Ένα νεογέννητο μωρό που βρέθηκε νωρίτερα φέτος στο Νιούχαμ, στο ανατολικό Λονδίνο, είναι το τρίτο παιδί που εγκαταλείφθηκε από τους ίδιους γονείς, σύμφωνα με το BBC.

Οι εξετάσεις DNA που παρουσιάστηκαν στο Οικογενειακό Δικαστήριο του Ανατολικού Λονδίνου απέδειξαν ότι η «Baby Elsa» είναι αδερφή δύο μωρών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, που βρέθηκαν σε πολύ παρόμοιες συνθήκες το 2017 και το 2019. Παρά τις εκκλήσεις της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, οι γονείς τους δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Η δικαστής Carol Atkinson είπε ότι η ιστορία είχε «μεγάλο δημόσιο ενδιαφέρον», καθώς τα μωρά πολύ σπάνια εγκαταλείπονται στη σύγχρονη Βρετανία. Τα μεγαλύτερα παιδιά έχουν υιοθετηθεί και η «Baby Elsa» παραμένει σε ανάδοχη φροντίδα.

Βρέθηκε από έναν σκύλο τον Ιανουάριο σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν- την πιο κρύα νύχτα του χρόνου -τυλιγμένη σε μια πετσέτα μέσα σε μια τσάντα.
Τα άλλα μωρά-με το όνομα Χάρι και Ρομάν- είχαν επίσης εγκαταλειφθεί μετά τη γέννησή τους στην ίδια περιοχή του Λονδίνου. Είχαν τυλιχθεί σε κουβέρτες. Το ένα από τα δύο ήταν επίσης μέσα σε μια τσάντα. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα έγγραφα η «Baby Elsa» είχε ακόμα τον ομφάλιο λώρο της και οι γιατροί εκτιμούν ότι είχε γεννηθεί μόλις μια ώρα πριν.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου