Saturday, 27 July, 2024

Παρανάλωμα του πυρός, λεωφορείο από Αθήνα-Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ Αθηνών, η οποία ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Όπως φαίνεται σε βίντεο του enikos.gr, το λεωφορείο έχει τυλιχθεί στις φλόγες, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματίες.

Tο λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα- Θεσσαλονίκη και στο 304ο χλμ ξέσπασε φωτιά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στο όχημα υπήρχαν επιβάτες, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασε άλλο λεωφορείο και τους παρέλαβε, προκειμένου να εκτελεστεί το δρομολόγιο και να φτάσουν στον προορισμό τους. Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Η ανακοίνωση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης:

Την 31-12-2023, τα ξημερώματα, σημειώθηκε ανάφλεξη σε κινητήρα υπεραστικού λεωφορείου τύπου IRIZAR, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, με 16 επιβάτες.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην Ε.Ο. στο υψος του Αλμυρού Βόλου. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος για τη ζωή τους, κανενας τραυματισμός.

Επερχόμενο λεωφορείο, παρέλαβε αμεσα ολους τους επιβάτες, οου εφτασαν στον προορισμό τους με απόλυτη ασφάλεια. Οι επιβάτες θα αποζημιωθούν πλήρως για την αξία των εισιτηρίων τους και τυχόν καταστροφή κινητών πραγματων τους.

Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μετά από συνεδρίαση του Δ. Σ. της εταιρείας, την Τετάρτη 3-1-2024 και θα ενημερωθούν ατομικά, από τη Γραμματεία. Απολογούμαστε για το συμβάν”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου