Tuesday, 18 June, 2024

Πειραιάς: Ένας νεκρός, ένας βαριά τραυματίας σε ανταλλαγή πυροβολισμών σε σούπερ μάρκετ

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. την Παρασκευή έπειτα από ένοπλη συμπλοκή μεταξύ τριών Τούρκων μέσα σε σούπερ μάρκετ στην ακτή Μουτσοπούλου, στον Πειραιά, προκαλώντας πανικό σε πελάτες και υπαλλήλους του καταστήματος.

Από το αιματηρό επεισόδιο ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και ακόμη ένας τραυματίστηκε σοβαρά, έχοντας μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και προχώρησαν σε μία σύλληψη και μια προσαγωγή. 

«Ακούσαμε δύο πυροβολισμούς, είδαμε υπαλλήλους να βγαίνουν έξω και να φωνάζουν την αστυνομιά και τους πελάτες να τρέχουν πανικόβλητοι. Τρομάξαμε, νομίζαμε πως μπορεί να είναι τρομοκρατική επίθεση» είπαν αυτόπτες μάρτυρες. 
Αρχικά οι πληροφορίες, έκαναν λόγο για δύο Κούρδους, ωστόσο επρόκειτο για Τούρκους οι οποίοι μπήκαν στο σούπερ μάρκετ και κατευθύνθηκαν προς το μανάβικο, με έναν τρίτο να τους ακολουθεί και να βγάζει όπλο, ανοίγοντας πυρ εναντίον τους. Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκε θανάσιμα ο ένας (επιχείρησε κι αυτός να τραβήξει όπλο, αλλά δεν πρόλαβε), ενώ ο άλλος έπεσε στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένος. Ακολούθως, ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο τον εντόπισαν άντρες της Άμεσης Δράσης σε κοντινο σημείο από το κατάστημα και τον συνέλαβαν. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν άλλο ένα άτομο που βρισκοταν στην είσοδο του σούπερ μάρκετ.

Η Αστυνομία στην προσπάθεια να διαλευκανθούν τα κίνητρα του δράστη και η σχέση του με τα θύματα έχει ανασύρει ήδη παλαιότερες υποθέσεις με πρώτη τη δολοφονία έξι Τούρκων υπηκόων στη Λούτσα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.