Saturday, 27 July, 2024

Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που βίασε το βαφτιστήρι του. “Το προκάλεσε ο νεαρός” ισχυρίστηκε

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα Ηρακλείου Κρήτης, κρίθηκε ο 50χρονος νονός, που κατηγορείται ότι ασέλγησε στο βαφτιστήρι του, όταν ήταν 9 ετών.

Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Βίντεο “καίει” τον νονό που κατήγγειλε ο 18χρονος για ασέλγεια – Καταγγελίες και από άλλα δύο παιδιά

Ο 50χρονος ομολόγησε κάποιες από τις πράξεις του και πλέον αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Τριπόλεως. Ωστόσο, ο νονός κράτησε μια προκλητική στάση, καθώς ομολόγησε δύο περιπτώσεις από τις 10 που κατήγγειλε το βαφτιστήρι του, που πλέον έχει ενηλικιωθεί, για όσα έγιναν.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι το προκάλεσε ο νεαρός και δήλωσε ότι είναι συντετριμμένος και άρρωστος. Ο 50χρονος απολογήθηκε για τις κακουργηματικές διώξεις που του αποδίδονται, οι οποίες αφορούν σε δύο ακόμη κορίτσια: την αδερφή του βαφτιστηριού του, που κατήγγειλε τα γεγονότα, αλλά και την αδερφή ενός άλλου βαφτιστηριού του, που εκμεταλλευόταν.

Το ιστορικό της κακοποίησης
Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται από τα Χριστούγεννα, όταν ο νονός επισκέφθηκε τους κουμπάρους του. Ωστόσο, το βαφτιστήρι αρνήθηκε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του. Όταν οι γονείς ζήτησαν από το παιδί εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του, αυτό ξέσπασε και αποκάλυψε τα όσα είχαν συμβεί και ότι είχε πέσει θύμα ασέλγειας από τον νονό του.

Παράλληλα, αναφορές υπάρχουν και για την αδερφή του νεαρού, που σήμερα είναι 24 ετών και την ανήλικη αδερφή του άλλου βαφτιστηριού του, που είναι σήμερα 17 ετών. Σύμφωνα με τους αναφορές τους, οι πράξεις τελέστηκαν όταν τα κοριτσάκια ήταν 6 και 5 ετών. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, οι ασελγείς πράξεις φέρονται να τελούνταν από το 2006 έως το 2019. Τέλος, η οικογένεια του παιδιού ζητά την απονομή δικαιοσύνης και θέλουν να το ενδυναμώσουν για να επουλώσουν τις πληγές του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου