Monday, 20 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πυροβολισμοί στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρά μαφίας

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της Αλβανικής Μαφίας αποδίδουν οι αστυνομικοί το αιματηρό χτύπημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις εννέα και μισή το βράδυ στον Βύρωνα. Θύμα είναι ένας Αλβανικής καταγωγής άνδρας ο οποίος επέβαινε στο όχημα του μαζί με τη σύντροφό του.

Πρόκειται για άνδρα γνωστό στις αρχές τον οποίο δολοφόνησαν δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Η δολοφονία σημειώθηκε σε έναν από τους πλέον κεντρικούς δρόμους του Βύρωνα, στην πλατεία Λαζάρου, στην οδό Μεσολογγίου, ενώ εκτελέστηκε με ριπή σφαιρών στο κεφάλι. 
Οι δράστες φαίνεται πως παρακολουθούσαν για ώρα το θύμα τους και βρήκαν ευκαιρία στο συγκεκριμένο σημείο της διαδρομής. Η δολοφονία του νεαρού Αλβανού πιθανότατα, αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, σχετίζεται με τα κυκλώματα της μαφίας που λυμαίνονται την ευρύτερη περιοχή.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως μετά την δολοφονία του άνδρα με το ψευδώνυμο «Ζαμπόν» στον Νέο Κόσμο, οι συμπλοκές ανάμεσα σε Αλβανούς, Γεωργιανούς και Έλληνες έχουν αυξηθεί. Και μάλιστα με δεδομένο πως σε λίγες εβδομάδες γνωστός βαρυποινίτης ποινικός -που ελέγχει μεγάλο μέρος της Αττικής- αναμένεται να αποφυλακιστεί, η κατάσταση γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη.
Οι αστυνομικοί του Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής αναζητούν ήδη κάμερες προκειμένου να εντοπίσουν τη μηχανή με την οποία κινήθηκαν οι εκτελεστές του Αλβανικής καταγωγής θύματος, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη τους.

Η σύντροφός του, που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο έχει υποστεί σοκ… Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της, δεν έχει τραυματισθεί, ούτε το παιδί που ήταν μαζί τους στο αυτοκίνητο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου