Ακόμα ένα τραγικό εργατικό δυστύχημα κόστισε τη ζωή σε έναν 47χρονο υπάλληλο καθαριότητας
στον δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, ο οποίος έφυγε σήμερα (9/11) από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία.
Ο άτυχος άνδρας έδινε μάχη για τη ζωή του εδώ και κάποιες ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιωαννίνων, αλλά τελικά κατέληξε. Ο 47χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν κατά τη διάρκεια της εργασίας του έπεσε από το σκαλί του απορριμματοφόρου και χτύπησε στο κεφάλι του.
Άμεσα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο Λευκάδας όπου και διασωληνώθηκε. Στη συνέχεια διακομίστηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπου και δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε. Ο εκλιπών ήταν βιοπαλαιστής, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και πατέρας 3 παιδιών.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ακτίου-Βόνιτσας
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ακτίου-Βόνιτσας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση. “Έφυγε από κοντά μας ο συνάδελφος Χρήστος Μητσούρας που είχε εργατικό ατύχημα εκτελώντας την εργασία του με το πλήρωμα του απορριμματοφόρου. Ο Χρήστος ήταν 47 ετών, βιοπαλαιστής και πατέρας 3 παιδιών”.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ακτίου Βόνιτσας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του και υπομονή…
Λόγος της Πέλλας Ηλεκτρονική Εφημερίδα Νομού Πέλλας
