Saturday, 27 July, 2024

Στον δρόμο προς Χαλκιδική πέταξε το όπλο ο δράστης του φονικού

Στον δρόμο προς Χαλκιδική πέταξε το όπλο ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας 50χρονου το μεσημέρι της Πέμπτης

έξω από βενζινάδικο στην οδό Σόλωνος στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, αυτή την ώρα συνοδεία αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής ο 45χρονος αλβανικής καταγωγής έχει μεταβεί στον δρόμο προς Χαλκιδική προκειμένου να υποδείξει το σημείο στο οποίο πέταξε το φονικό όπλο.

Απειλές από το θύμα καταγγέλλει ότι δεχόταν ο 45χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας. Όπως υποστηρίζει ο 45χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στις Αρχές συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Θανάση Αλεξόπουλο, δεχόταν απειλές από το θύμα. Μάλιστα, καταγγέλλει άλλα τρία περιστατικά πριν από την ημέρα του φονικού.

Ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας του 50χρονου καταγγέλλει ακόμη βίαιες συμπεριφορές από το θύμα και αναμένεται να υποδείξει και μάρτυρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρει μώλωπες και αναμένεται να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη. Αύριο δα διαβιβαστεί η δικογραφία και θα διαταχθεί η κύρια ανάκριση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον 45χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε 50χρονο μετά από καυγά

Ανακοίνωση εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την σύλληψη του 45χρονου δράστη της δολοφονίας 50χρονου έξω από βενζινάδικο στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 50χρονου αλλοδαπού που έλαβε χώρα στην περιοχή της Ανάληψης.

Για την υπόθεση συνελήφθη 45χρονος ομοεθνής του, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως μεσημβρινές ώρες σήμερα στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες (13-07-2023) έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τον 50χρονο, έβαλε εναντίον του με πυροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου