Tuesday, 16 August, 2022

Στο χειρουργείο μία από τις δύο γυναίκες που ήταν στο αυτοκίνητο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η μία από τις νεαρές κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τραγουδιστής. Εκτός κινδύνου η 20χρονη

Το ιατρικό ανακοινωθέν
Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί μετά από τροχαίο ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.
Οι δύο κοπέλες 20 (Ευφροσύνη Κυριακού) και 30 ετών (Μυρσίνη Αρναούτη) αντίστοιχα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Παντελίδη μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, όπου η πρώτη νοσηλεύεται στο ορθοπεδικό τμήμα και η δεύτερη υποβάλλεται σε πολύωρο χειρουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η 30χρονη κοπέλα, είχε χάσει τον πατέρα της πριν μερικά χρόνια επίσης από τροχαίο, είχε σπουδάσει δημοσιογραφία και εργαζόταν στις δημόσιες σχέσεις του συγκεκριμένου νυχτερινού κέντρου.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, “πρόκειται για δύο ασθενείς που προσήλθαν με ΕΚΑΒ στις 09:15. Η πρώτη Αρναούτη Μυρσινη 30 ετών, έφερε ανοιχτά τραύματα δεξιά της θωρακικής χώρας με κατάγματα πλευρών και πνευμοθώρακα. Επίσης, ανοιχτά κατάγματα, επιπεπλεγμένα δεξιού μηριαίου οστού. Επίσης έφερε κατάγματα δεξιού βραχιονίου οστού. Έγινε σταθεροποίηση όλων των συστημάτων στα επείγοντα χειρουργικά.
Μετά από ολόσωμη αξονική, χωρίς να έχει ευρήματα σε κοιλιά και κεφάλι, εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο. Έγινε αποκατάσταση βλαβών του θώρακα όπου μπήκαν μοσχεύματα και συνεχίζεται από τους ορθοπεδικούς χειρούργους η αποκατάσταση των λοιπών καταγμάτων, η οποία αναμένεται πολύωρη.
Στη συνέχεια η ασθενής θα μεταφερθεί στη ΜΕΘ, όπου τα δύο πρώτα 48ωρα, θεωρούνται εξαιρετικά κρίσιμα για την αποφυγή τυχόν λοιμώξεων”. Γενικά οι γιατροί, είναι αισιόδοξοι λόγω του νεαρού της ηλικίας της κοπέλας και τα επόμενα 24ωρα θα κριθούν τα πάντα.
Η δεύτερη 20χρονη Ευφροσύνη Κυριακού, είχε “κρανιοεγκεφαλική κάκωση, χωρίς ευρήματα από την αξονική και θλάση αυχενικής μοίρας, η οποία ανιμετωπίστηκε με τοποθέτηση κολάρου. Πρόσθετα, φέρει κάταγμα δεξιού βραχιονίου οστού για το οποίο θα χρειαστεί χειρουργείο, το οποίο θα γίνει μετά το πέρας των χειρουργείων. Νοσηλεύεται, στην ορθοπεδική μονάδα του Ευαγγελισμού”.
Η ακριβής κατεύθυνση του οχήματος ήταν από την αερογέφυρα του πρώην Ανατολικού Αερολιμένα, λίγο πριν την έξοδο για την Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος της οδού Ιασωνίδου και με κατεύθυνση την Αθήνα.
Το όχημα εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και στηθαία, με αποτέλεσμα την πρόκληση του θανάσιμου τραυματισμού του τραγουδιστή, τον σοβαρό τραυματισμό της μίας επιβαίνουσας και τον ελαφρύτερο της άλλης.
Την προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού, ενώ εικάζεται πως πιθανόν ο οδηγός να πήρε την στροφή με μεγαλύτερη ταχύτητα, αν και εξετάζονται τα ακριβή αίτια. Θα ακολουθήσει νεκροψία – νεκροτομή και αιματολογική και ιστολογική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν ο οδηγός τελούσε υπό την επήρεια μέθης ή άλλων ουσιών.

Στο χειρουργείο μία από τις δύο γυναίκες που ήταν στο αυτοκίνητο

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου