Saturday, 27 July, 2024

Συλλήψεις για διακίνηση κάνναβης και μεταφορά λαθρομεταναστών

Συνελήφθη στις 29 Αυγούστου 2023 το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας

ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα οικίας που χρησιμοποιούσε, διαπιστώθηκε να αποκρύπτει ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 355,1 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών   

Συνελήφθη  την Τρίτη, 29 Αυγούστου σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, μετέφερε σε όχημα 8 ομοεθνείς του, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής. Ο παραπάνω αλλοδαπός, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημά του δασώδη περιοχή και τράπηκε σε φυγή, όμως  μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι το όχημα που χρησιμοποίησε είχε κλαπεί τις προηγούμενες ημέρες από περιοχή της Αττικής.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου