Thursday, 25 April, 2024

Τέμπη: «Μας έχει διαλύσει η απουσία του» λένε η σύντροφος και ο πατέρας του 30χρονου μηχανοδηγού

Με αμέτρητα «γιατί» και αβάσταχτο πόνο συνεχίζουν τις ζωές τους οι συγγενείς και οι οικείοι των ανθρώπων που χάθηκαν άδικα στη μοιραία σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Η σύντροφος και ο πατέρας του 30χρονου μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας, Δημήτρη Μασσαλή, μίλησαν στο Tlive για την απίστευτη τραγωδία: «Ήμασταν πολλά χρόνια ζευγάρι, ήμασταν ένα ουσιαστικά. Με έχει διαλύσει η απουσία του. Ήταν πολύ ευγενικός, πολύ καλόκαρδος με πολύ αγνή ψυχή και αυτό δεν το βρίσκεις συχνά. Σχεδιάζαμε τον γάμο μας, είχαμε πολλά σχέδια για το μέλλον. Σαν επαγγελματίας ήταν εξαιρετικός, πάντα προετοιμασμένος. Πολλές φορές απέφευγε εξορμήσεις μας για να είναι προετοιμασμένος για το ταξίδι».

«Δεν περίμενα να γίνει τέτοια αμέλεια, ουσιαστικά δολοφονία τόσων ατόμων, γιατί έτσι θα έπρεπε να λέγεται κανονικά» τόνισε η σύντροφός του στην εκπομπή.

«Μου είχε πει ότι είχε ξεκινήσει ήδη το δρομολόγιο και ότι υπήρχαν και κάποια προβλήματα στο ρεύμα κάπου κάτω από τη Λάρισα. Τον ρώτησα μάλιστα αν θα τον προλάβω το πρωί μήπως έχω φύγει εγώ για την δουλειά… Εκείνη έμαθε για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα λίγη ώρα μετά, από το διαδίκτυο και τα έκτακτα δελτία. Όταν είδα ότι εμπλέκεται εμπορικό τρένο, καταλαβαίνετε, η αντίδρασή μου ήταν πολύ άσχημη. Δυστυχώς από συνάδελφό του μου επιβεβαιώθηκε ότι ο ίδιος οδηγούσε το τρένο».

Ο πατέρας του επανέλαβε παράλληλα πόσο τυπικός και προσεκτικός ήταν ο γιος του στη δουλειά του και μάλιστα είχε λάβει και τιμητικό έπαινο για την υπηρεσία του.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του αδικοχαμένου μηχανοδηγού σημείωσε πως ο γιος του ήταν πάντα συνεπής. Είχε πάρει μάλιστα τιμητικό έπαινο από την υπηρεσία του: «Πρώτος πήγαινε, τελευταίος έφευγε. Ασχολιόταν με τα πάντα. Διόρθωνε βλάβες, είχε πάρει εύφημο μνεία για ένα περιστατικό που του έτυχε και ενώ έπρεπε να φωνάξει τεχνική βοήθεια κατέβηκε μόνος του, στη μέση του πουθενά και είχε πάντα μαζί του τα εργαλεία και κατέβηκε και το διόρθωσε».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου