Friday, 19 April, 2024

Υπόθεση κοκαΐνης: Η κόρη μου είναι αθώα – Μπλέχτηκε από τον σύντροφό της

Την αθωότητα της κόρης της υπερασπίζεται η μητέρα της παίκτριας ριάλιτι-που κάποιοι αναφέρουν και ως “μοντέλο”, καμία σχέση!

που συνελήφθη για τα 8 κιλά κοκαΐνης, μαζί με το σύντροφό της. Όπως εξηγεί στον ΣΚΑΪ, η 29χρονη δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά.
«Ναι, μπλέχτηκε από το σύντροφό της. Το δήλωσε νομίζω και ο σύζυγος αλλά το δηλώνω και εγώ. Η Έλενα είναι ένα παιδί που είναι τόσο δοτικό. Ήταν πολύ ερωτευμένη, πολύ ερωτευμένη, δεν άκουγε. Τις δικές μας αντιρρήσεις δεν τις άκουγε».
Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχικά συνελήφθη σε δρόμο της Νέας Σμύρνης ο σύντροφος της 29χρονης,  ο οποίος κρατούσε μια βαλίτσα, με 7 κιλά και 827 γραμμάρια κοκαΐνης. Στη συνέχεια εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού στη Νέα Σμύρνη και προχώρησαν στη σύλληψη του μοντέλου.
Οι αρχές υποστήριξαν στις αναφορές τους πως η 29χρονη, τη στιγμή που μπήκαν στο σπίτι, ξεφορτώθηκε ποσότητα ναρκωτικών στη λεκάνη της τουαλέτας. Όμως σύμφωνα με τον δικηγόρο της η κατηγορούμενη δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών.  Όπως, επίσης, τόνισε η μητέρα της «αν βρεθεί ένοχη στο παραμικρό και γνώριζε και έκανε… ναι να μπει ισόβια. Εγώ δεν το πιστεύω, είμαι πεπεισμένη ότι είναι αθώα. Ξέρω το παιδί μου πάρα πολύ καλά».
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ψάχνουν τις επαφές του κατηγορούμενου για να διαπιστώσουν αν είχε σχέσεις με κυκλώματα στο εξωτερικό. Ο 32χρονος πάντως υποστηρίζει πως η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. 
Πηγή: skai.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου