Wednesday, 31 May, 2023

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Οι συνομιλίες της Α. Νικολούλη με τους κατηγορούμενους

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Οι συνομιλίες της Α. Νικολούλη με τους σκληρούς κακοποιούς.

Αρνήθηκε ότι έχει σχέση με την απαγωγή και την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου ένας από τους δύο άντρες που την περασμένη εβδομάδα συνελήφθησαν από την αστυνομία για την υπόθεση!

Ο άντρας είχε μιλήσει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη η οποία από το 2012 που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ο 26χρονος κάνει εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό μου. Ο ίδιος ήταν μέλος στην πρώτη ομάδα του «εγκεφάλου» της απαγωγής του νεαρού και κανείς τότε δεν την άγγιζε.

Η συνομιλία έγινε το 2019.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς ο κατηγορούμενος πλέον έχει μια νευρικότητα και επιθετικότητα που δεν δικαιολογούνται.

Η συνομιλία

«Πες μου ρε Αγγελική γιατί έχω νευριάσει», είπε φανερά εκνευρισμένος όταν σήκωσε το τηλέφωνο.

Όταν η δημοσιογράφος τον ενημέρωσε πως έρχονται εξελίξεις, απάντησε: «Τι είναι αυτά που λες ρε συ; Έχω κάνει κάτι; Αγγελική, είμαι από τον Πύργο και φοράω παντελόνια. Δεν έχω καμία σχέση». Όταν η δημοσιογράφος του είπε πως γνωρίζει ότι ο ίδιος ήταν στην πρώτη ομάδα που απήγαγε και δολοφόνησε τον Μάριο, απάντησε:

«Δεν έχω κάνει τίποτα κορίτσι μου, δεν καταλαβαίνεις; Επειδή ήμουν άνεργος, μιλούσα με αυτόν τον… (εγκέφαλο) στα τηλέφωνα, γιατί θα μου έβρισκε δουλειά. Τα έχετε δέσει και τα έχετε πλάσει όπως θέλετε, ειδικά εσύ».

Η ένταση κορυφώθηκε όταν η δημοσιογράφος τον παρότρυνε να μιλήσει και να πει την αλήθεια. «Μωρέ δεν πάει να γίνει οτιδήποτε, δεν με ενδιαφέρει», είπε ο κατηγορούμενος και συνέχισε: «Ο γιος του που είναι; Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Θα πάω στα δικαστήρια και θα λάμψει η αλήθεια. Μα κάνει μπαμ ποιος το έχει κάνει ρε παιδιά. Γιατί δεν μιλάει; Στο τελευταίο δικαστήριο του είπα μίλα ρε….».

Ο ίδιος έκανε λόγο για «πόλεμο» εναντίον του. «Με πολεμάνε. Δε ξέρω ποιος τα κάνει όλα αυτά. Γιατί με φωνάξανε τώρα; Τι θα μου κάνουν; Έχουν στα χέρια τους κάτι; Ας μου κάνουν δίωξη, θα πάω να μιλήσω στον ανακριτή».

Ο γιος του «εγκεφάλου»

Το 2013, έναν χρόνο μετά την απαγωγή και τη δολοφονία του 26χρονου, η Αγγελική Νικολούλη είχε έρθει σε επαφή με τον γιο του εγκέφαλου της συμμορίας. Ο άνδρας ήταν αστυνομικός σε ευαίσθητη υπηρεσία και το όνομά του ακούστηκε από μάρτυρες στην όλη υπόθεση αφού λειτουργούσε για λογαριασμό του πατέρα του και δεν ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. για την απαγωγή του Μάριου.

«Σε έψαχνα γιατί υπάρχουν κενά», του είπε η δημοσιογράφος και ο αστυνομικός απάντησε: «Δεν έχω να πω κάτι. Υπάρχουν κενά, αλλά αυτή είναι δική σας δουλειά να τα βρείτε». Η δημοσιογράφος επέμεινε: «Αλλά κι εσύ είσαι στο Σώμα και θα έπρεπε να είχες κάνει κάτι άλλο. Ένα πράγμα θέλω να σε ρωτήσω, για τον δρόμο, εκείνο με το αυτοκίνητο τη νύχτα». Ο αστυνομικός φανερά ταραγμένος αρνήθηκε να απαντήσει και έκλεισε το τηλέφωνο.

Τι είπε ένα άλλο μέλος της «σκληρής» ομάδας

Επικοινωνία είχε η εκπομπή και με ένα ακόμα μέλος της πρώτης ομάδας με τον ίδιο να τα μπερδεύει και να απαντάει ψεύτικα. Προσποιούταν ότι είχε λυπηθεί για το χαμό του Μάριου και για τη μητέρα του. «Χαρά στο κουράγιο σας που βοηθάτε και μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Λυπάμαι πραγματικά γι’ αυτό το παιδάκι που αγωνιά η μάνα του να του ανάψει ένα κεράκι. Παναγιά μου μακάρι να βγει κάποιος να πει τι του έκανε και να τον βρει η μάνα του».

Όταν η δημοσιογράφος τον ενημέρωσε πως θα ακολουθήσουν διώξεις και θα κληθεί να απολογηθεί για κακουργήματα, άλλαξε τελείως ο τόνος της φωνής του: «Γιατί τα βάζουν μαζί μου δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι. Ήμουν στη Λευκάδα προτού γίνουν αυτά».

Στην επόμενη ερώτηση της Αγγελικής γιατί οι άλλοι της παρέας να πουν ότι τη νύχτα της απαγωγής και δολοφονίας ήταν μαζί τους, επικαλέστηκε την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τη γυναίκα του εγκέφαλου, που τον αναζητούσε στη Λευκάδα όπου βρισκόταν.

«Μου είχε πει ότι εσείς είστε στη Λευκάδα κι εμείς εδώ τρέχουμε…»

Υποστήριξε ότι γνωρίστηκε με τον εγκέφαλο, όταν έμπλεξε με την εταιρία αυτοκινήτων. «Αυτόν μου τον είχε γνωρίσει ο…. (διευθυντής), ότι ήταν κάτι στη CIA, ήταν ένας μεγάλος στρατηγός. Αποδείχθηκε πως ήταν ο απατεώνας. Αυτόν τον μα**κα και συγγνώμη που μιλάω έτσι. Ο ηλίθιος. Δε ξέρω τι έχει παιχτεί με αυτόν τον αλήτη».

newbreak

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου