Friday, 12 July, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

23χρονος δέχεται μαχαιριά και πέφτει νεκρός έξω από κλαμπ στο Μαρούσι

Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια φονική συμπλοκή έξω από το γνωστό κλαμπ στο Μαρούσι τον περασμένο Απρίλιο έρχεται στο φως της δημοσιότητας και συγκλονίζει, καθώς σε αυτό καταγράφεται καρέ-καρέ η δολοφονία του 23χρονου από τον συνομήλικό του, ο οποίος τρις μήνες μετά παραμένει ασύλληπτος.

Στο βίντεο διακρίνεται ο 23χρονος τη στιγμή που δέχεται μαχαιριά στον λαιμό από τον δράστη. Το θύμα φαίνεται γεμάτο στο αίμα λίγο πριν ξεψυχήσει. Οι στιγμές που ακολούθησαν είναι τραγικές, ενώ φαίνεται και μία γυναίκα που αντικρίζει τη σορό και αρχίζει να ουρλιάζει. Όλα έγιναν μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα. Ο 23χρονος δέχεται τη μαχαιριά στο λαιμό. Προσπαθεί να αντιδράσει. Τραβάει ένα όπλο για να πυροβολήσει τον δράστη και με το δεξί του χέρι πιάνει το λαιμό του.

Δευτερόλεπτα μετά, θα αφήσει την τελευταία του πνοή στην είσοδο του μαγαζιού με την παρέα του αλλά και τους υπεύθυνους του καταστήματος να φωνάζουν για βοήθεια και να καλούν την αστυνομία.

Το επεισόδιο, ανάμεσα στις δύο παρέες, ξεκίνησε μέσα στο νυχτερινό κέντρο. Οι φίλοι του θύματος λογομάχησαν για ασήμαντη αφορμή με την παρέα του δράστη. Το θύμα, ο οποίος δεν βρισκόταν στο μαγαζί, ειδοποιείται από φίλο του για το τι ακριβώς συμβαίνει και σπεύδει στο κλαμπ.

Μέσα σε λίγα λεπτά όπως φαίνεται στο βίντεο, ο δράστης βγαίνει μέσα από το κλαμπ αποφασισμένος να σκοτώσει. Μαζί του βγαίνουν 6 ακόμη άτομα από την παρέα, ενώ ο ίδιος έχει το χέρι του στην αριστερή τσέπη του παντελονιού όπου κρύβει το μαχαίρι.

Με το που ξεκινά η άγρια συμπλοκή ο νεαρός τρέχει προς την πλευρά του θύματος και του καταφέρνει το θανάσιμο πλήγμα, μαχαιρώνοντάς τον στην καρωτίδα.

Το θύμα βγάζει ένα πιστόλι από το τσαντάκι του και προσπαθεί να απαντήσει.

Ωστόσο, χάνει πολύ αίμα και δεν πατάει τη σκανδάλη. Απομακρύνεται από το σημείο και λίγα μέτρα μακριά πέφτει αναίσθητος στο έδαφος, ενώ ο δράστης τρέχοντας μπαίνει στο μαγαζί.

«Ο θανών είναι αυτός που δέχθηκε επίθεση από τα άτομα της άλλης πλευράς και όχι όπως αρχικά είχε θεωρηθεί λανθασμένα ότι πήγε να χτυπήσει ή ότι χρησιμοποίησε το όπλο αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο», είπε η Μαρία Βαγενά, δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου. Οι πρώτοι αστυνομικοί φτάνουν στο σημείο όπου κείτεται νεκρός ο νεαρός μέσα σε 10 λεπτά και συλλέγουν στοιχεία, με τον δράστη να παραμένει άφαντος.

«Η οικογένεια πέρα από το ότι αμαυρώθηκε το παιδί και η μνήμη του παιδιού για το γεγονός ότι δε συμμετείχε πουθενά, δεν είχε άλλη εμπλοκή, επιθυμεί να συλληφθεί άμεσα το συντομότερο δυνατό ο δράστης και να τιμωρηθεί», πρόσθεσε η δικηγόρος. Λίγη ώρα αργότερα καταφθάνει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους φίλους του 23χρονου θύματος, τους υπεύθυνους του μαγαζιού αλλά και τους θαμώνες να βρίσκονται σε απόλυτο σοκ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.