Monday, 22 July, 2024

Yπουργέ μου, είστε τόσο συναρπαστικός, είστε μοναδικός!

Οι πολύ σκληρές ερωτήσεις της παρουσιάστριας στον μειλίχιο Πολάκη

Η συνέντευξη της ζωής της.
Η Μαριλένα Κατσίμη έδωσε ένα ρεσιτάλ ανεξάρτητης και αντικειμενικής
δημοσιογραφίας φιλοξενώντας τον ηρωικό υπουργό Πολάκη-τον κρητίκαρο που τρέμουν οι απανταχού σατυροβαρκάρηδες.
Ο φιμωμένος, από τα ΜΜΕ υπουργός, βρήκε επιτέλους ένα βουβό μικρόφωνο να εξομολογηθεί τον πόνο του.
Το μικρόφωνο της Μαριλένας Κατσίμη στην καρδιά του κρατιδίου της βόρειας Κορέας Μεσογείων. Η Μαριλένα ξεκίνησε την συνομιλία της με τον υπουργό Πολάκη με μια πολύ σκληρή ερώτηση κάτι που υπόσχονταν μια συνέντευξη που θα έμενε στην ιστορία του σρλουπ.
–Πείτε μας, ω μοναδικέ υπουργέ μας, εσείς γητευτή των αλόγων που προκαλείτε τρόμο στους απανταχού πολέμιους της εξαίρετης κυβέρνησης του σπουδαίου ηγέτη μας για ένα θέμα με κάτι προσλήψεις και ένα πόλεμο που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ …
Και τότε ο μοναδικός υπουργός, άρχισε να ξετυλίγει το μοναδικό ταμπεραμέντο του:
«Η στοχοποίηση από συγκεκριμένα παπαγαλάκια της διαπλοκής, οι οποίοι έχουν αναλάβει ρόλο κομάντο στην επιχείρηση σπίλωσης της κυβέρνησης είναι εντυπωσιακή» ήταν το ακλόνητο επιχείρημα του κ. Πολάκη ο οποίος κινήθηκε στην γραμμή Μαξίμου και Καμμένου ότι η τοποθέτηση μετακλητών στο Δημόσιο δεν είναι διορισμός… Απίστευτο κι όμως αληθινό, γράφει το Πρώτο Θέμα:
Μπορεί οι μετακλητοί να πληρώνονται από το κράτος και μάλιστα με αμοιβές υψηλότερες απ’ αυτές των δημοσίων υπαλλήλων εισπράττοντας μισθό που προέρχεται από τους φόρους των πολιτών, όμως για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας οι εκλεκτοί του κομματικού κράτους δεν είναι διορισμένοι. «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τους μόνους που διόρισε στο Δημόσιο είναι αυτούς που απέλυσε η συγκυβέρνηση Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ δηλαδή αυτούς που απέλυσε ο κ. Μητσοτάκης όταν ήταν υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, οι καθαρίστριες, οι σχολικοί φύλακες, εσείς στην ΕΡΤ και όλοι αυτοί οι 7.000 άνθρωποι που βρέθηκαν σε μία νύχτα στο δρόμο» ισχυρίστηκε ο κ. Πολάκης.
«Δεν εκχωρούμε σε κανέναν το δικαίωμα για το ποιους θα διαλέξουμε ως συνεργάτες στο πολιτικό μας γραφείο. Δεν θα κρατήσουμε τους συμβούλους και τα τρωκτικά της προηγούμενης κυβέρνησης, θα προσλάβουμε δικά μας…»συνέχισε ο κ. Πολάκης με την παρουσιάστρια να κοκκινίζει από θαυμασμό ακούγωντας τα πειστικά επιχειρήματα του υπουργού.
Όταν, δε, η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στον κ. Πολάκη για την τροπολογία που αποτέλεσε την αφορμή της διαφωνίας της ΝΔ για το θέμα του ΕΣΡ με την οποία αυξάνεται κατά δύο ο αριθμός των μελών του ΔΣ του συμβουλίου ο κ. Πολλάκης επικαλέστηκε το… ακλόνητο επιχείρημα «τα επτά μελη τα κάναμε 9 για να μπουν περισσότεροι» και πρόσθεσε: «Γιατί είναι κακό να αυξηθούν; Πρέπει να μείνει (σσ. το ΕΣΡ) λειψό και κουτσουρεμένο;».
«Μισό λεπτό κύριε υπουργέ, πρέπει να σας κάνουμε και ερωτήσεις…» είπε σε κάποιο σημείο η παρουσιάστρια της ΕΡΤ αντιλαμβανόμενη ότι η υποτιθέμενη συνέντευξη με τον κ. Πολάκη έχει μετατραπεί σε μονόλογο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.
«Αφού μου παίρνετε συνέντευξη πρέπει να μιλήσω εγώ» είπε ο Παύλος Πολάκης δικαιολογώντας πώς και η ΕΡΤ μεταδίδει μια συνέντευξη που στην ουσία είναι υπουργικός μονόλογος χωρίς να μεσολαβούν ερωτήσεις.
Ακόμη και η φίλα προσκείμενη δημοσιογράφος της ΕΡΤ αναγκάστηκε να πει στον κ. Πολάκη: «Ωραία να σας συνδέσουμε να τα πείτε και μετά να μιλήσουμε κι εμείς» και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να «κραδαίνει» ένα σημείωμα διαμαρτυρόμενος: «Δεν έχω μιλήσει ούτε για τα μισά π’ όσα έχω να σας πω!».
Ο Πολάκης θα μπορούσε να είναι κατά κάποιο τρόπο η φυσική μεταπασοκική συνέχεια του Σκανδαλίδη ο οποίος τσιμπολογούσε τις παρουσιάστριες της ΕΡΤ. Δεν κάνουμε πλάκα. Δείτε το VIDEO-ντοκουμέντο.

Γράφαμε για το ιστορικό τσιμπολόγημα του Σκανδαλίδη
Ποιά κρίση και πράσινα άλογα;
Ποιός Ολι Ρεν; Οι Πασόκοι είναι διαρκώς σε ετοιμότητα. Ειδικά κάτι σερνικά αταλάντευτα, αδιαπραγμάτευτα, ετοιμοπόλεμα σαν τον Κώστα Σκανδαλίδη και τον Ακη Τσοχατζόπουλο.
Η διαρκής ανάγκη για σοσιαλισμό κρατάει τη φλόγα της νεότητας αναμμένη και έτοιμη να κάψει τα σπαρτά. Ανα πάσα στιγμή.
Ειδικά όταν το πάθος για εξουσία συναντά την ανοιξιάτικη αύρα και μια γυναίκα, γίνεται υγρό πυρ. Ο φλογισμένος Ανδρέας Παπανδρέου είναι ο πρώτος διδάξας.
Πριν λίγο ο Κώστας Σκανδαλίδης, αισθάνθηκε ένα ρίγος να τον διατρέχει στη θέα της κοινοβουλευτικής συντάκτριας της ΝΕΤ Λίνας Μπεθάνη. Το κοριτσάκι ήταν σε ζωντανή σύνδεση στο δελτίο του Αντώνη Αλαφογιώργου.
“Ω γλυκύ μου έαρ…” ψέλλισε καθώς την είδε, ο γιος του παπά. Αμέσως μετά ο μπαγάσας, με μια αέρινη κίνηση έπλωσε τη χερούκλα του και της τρύγησε το λαιμό, για τον σοσιαλισμό.
Επιτέλους το non stop Πασόκ, το αδούλωτο, το αντρίκιο, το ευρισκόμενο σε μόνιμη υπεδιέγερση είναι εδώ. Κι εμείς που ανησυχούσαμε.
Τελικά διαπιστώνουμε ότι η πολιτική ζωή του τόπου δεν πρόκειται να ξεμείνει ποτέ από Σκανδαλίδηδες και Πολάκηδες…
kourdistoportocali.com

Yπουργέ μου, είστε τόσο συναρπαστικός, είστε μοναδικός!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου