Friday, 23 October, 2020

Συνταγή για τραγανές, μπισκοτένιες βάφλες!

Μπορεί να έχετε δοκιμάσει συνταγές για βάφλες και να έγιναν σαν κρέπες με… σχήμα βάφλας! Εμείς σας έχουμε την τέλεια, δοκιμασμένη συνταγή τραγανές

φουσκωτές, μπισκοτένιες βάφλες!
Υλικά για 3-4 βάφλες (για περισσότερες διπλασιάστε τα υλικά)
1 κούπα φαρίνα για όλες τις χρήσεις
4 κ.τ.γ ζάχαρη, λίγο αλάτι
2 αυγά
2 κ.τ.σ βούτυρο λιωμένο ή ηλιέλαιο
1 κούπα γάλα και λίγο νερό )
1 κ.τ.γ κορν φλάουρ, μία κουταλιά ταχίνι (αν είναι ρευστό προτιμήστε να ρίξετε περισσότερο από το υγρό του)
1 βανίλια
Εκτέλεση
Ρίξτε σε μπολ τα αυγά, ανακατέψτε και στη συνέχεια το γάλα, το νερό, το ηλιέλαιο (ή βούτυρο), το ταχίνι, και έπειτα τη ζάχαρη, αλάτι, βανίλια, το κορν φλάουρ και σιγά σιγά τη φαρίνα, μέχρι να έχετε ένα λείο, σχετικά αραιό μείγμα. 
Ζεστάνετε την βαφλιέρα σας και φτιάξτε τις βάφλες σας. Αν θέλετε αλμυρές, αφαιρείτε τη βανίλια και βάζετε μία πρέζα ζάχαρη με μία κουταλιά αλάτι!  Θα πάρετε άριστα!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου