Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αυτή η άσκηση καίει το λίπος 2 φορές πιο γρήγορα από τις άλλες!

Πώς θα σας φαινόταν αν ξέρατε ότι υπάρχει μια άσκηση που θα γραμμώσει τα πόδια σας και θα σας βοηθήσει να κάψετε λίπος δύο φορές που γρήγορα από ότι άλλες κλασικές ασκήσεις ποδιών;
Είναι, λοιπόν, μια άσκηση την οποία προτείνουν και συστήνουν οι διασημότεροι trainers στον κόσμο και συνδυάζει δύο πράγματα… την ταχύτητα και τη δύναμη. Αυτός είναι και ο συνδυασμός που θα φέρει στο σώμα σας τα αποτελέσματα που αναζητάτε.
Το όνομα της άσκησης είναι squat hop και είναι μια πλειομετρική άσκηση η οποία γυμνάζει το σώμα και σας βοηθάει να κάψετε έως και 70 θερμίδες παραπάνω την ημέρα. Αυτή η άσκηση κάνει θαύματα.
Για να κάνετε και εσείς το δύσκολο αλλά αποτελεσματικό squat hop θα πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:
Ξεκινήστε από όρθια στάση με τα πόδια σας ανοιχτά στο ύψος των ώμων (ή και λίγο παραπάνω). Στρίψτε ελαφρώς τις πατούσες σας έτσι ώστε τα δάχτυλά σας να μην δείχνουν ευθεία, αλλά να κοιτάνε προς τα έξω. Βάλτε τα χέρια στη μέση και χαμηλώστε τη λεκάνη σας κάνοντας ένα βαθύ κάθισμα. Φροντίστε τα γόνατά σας στο κάθισμα να μην ξεπερνάνε τις μύτες των ποδιών σας. Δίνοντας ώθηση με τα πόδια σας και χρησιμοποιώντας τη δύναμη των ποδιών σας κάντε ένα άλμα προς τα πάνω.
Επιστρέψτε στην καθιστή στάση και σιγουρευτείτε ότι έχετε ίσια την πλάτη σας. Επαναλάβετε την άσκηση 15 φορές και κάντε συνολικά 3 σετ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου