Thursday, 28 March, 2024

Ντύθηκε θάμνος για να βγει από την καραντίνα! (Vid)

Το ένα τρίτο της ανθρωπότητας έχει μπει σε περιοριστικά μέτρα σε μια προσπάθεια να μειωθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού

Και πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, έχουν βρει ευφάνταστους τρόπους προκειμένου να μπορέσουν να βγουν από το σπίτι τους.
Άλλοι έχουν ντυθεί σαν δεινόσαυροι, όπως ο άνδρας στην Ισπανία ενώ κάποιοι άλλοι νοικιάζουν μέχρι και τα κατοικίδιά τους σε όσους δεν έχουν και θέλουν να βγουν από τους 4 τοίχους του σπιτιού έστω και για λίγο, με μια νόμιμη δικαιολογία. Αλλά ένας άνδρας στη Βρετανία έχει γίνει viral, γιατί σκέφτηκε κάτι ακόμη πιο παράτολμο. Ντύθηκε θάμνος!
Περπατούσε μερικά μέτρα, σταματούσε και κυλιόταν στον δρόμο
Ένα ζευγάρι παρακολούθησε με σοκ τον γείτονά τους που θέλησε να βγει από την καραντίνα, ντυμένος σαν θάμνος. Οι Νίκολας Μουράι και Μαντλίν Μάι-Ντέιβις, από το Χερτφορντσάιρ, παρακολουθούσε με έκπληξη και δυσπιστία, καθώς ο γείτονάς τους βγήκε στον δρόμο, ντυμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια με φύλλα. Μάλιστα, προκειμένου να μην τραβήξει την προσοχή, ο γείτονας κρύβεται, περπατά για λίγο, σταματά και φτάνει στο σημείο ακόμη και να κυλήσει. Το ζευγάρι κινηματογράφησε το περιστατικό, που δείχνει πως το σχέδιο του γείτονα λειτούργησε.
Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο TikTok, έχει γίνει viral και έχει συγκεντρώσει πάνω από 16,5 εκατομμύρια προβολές. Ο Νικ δήλωσε: «Κοιτάζοντας πίσω, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό το βίντεο θα γινόταν viral, και πως θα είχε τόσες προβολές. Μπορεί να βρισκόμαστε σε μια δύσκολη εποχή, αλλά όλοι χρειαζόμαστε λίγο γέλιο στην ζωή μας και ελπίδα».

https://www.youtube.com/watch?v=glYAQRDzUxI&feature=emb_logo

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου