Monday, 1 March, 2021

Survivor, σήμερα: Απόλυτη ανατροπή στην ασυλία – Μένει στο παιχνίδι η Ελέτσι;

Προς έκπληξη όλων, από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, με την Ανθή Σαλαγκούδη

να αποδεικνύεται η πιο δημοφιλής παίκτρια. Εκτός αυτού, δημιουργήθηκαν και στιγμές μεγάλης έντασης μεταξύ των παικτών.
Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και έγιναν πράγματα που δεν είδαμε ποτέ.
«Μαθαίνω ότι διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους μετά την ψηφοφορία και την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όλοι εναντίον όλων. Παραλίγο να υπάρξει χειροδικία που τελικά απετράπη την τελευταία στιγμή. Απείλησαν τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ανθή Σαλαγκούδη ότι δεν πρόκειται να τους ξαναδώσουν φαγητό οι κόκκινοι. Παρενέβη κάπου εκεί ο Γιώργος Λιανός και ηρέμησαν τα πνεύματα. Ειπώθηκαν κουβέντες που δεν ξέρω αν θα τις δούμε γιατί δεν μπορούν να μεταδοθούν από την τηλεόραση», ανέφερε ο Αλέξης Μίχας.
«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξαναδούμε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Survivor», σημείωσε…
Survivor spoiler 21/1: Τι ήταν αυτό πάλι… Οι έριδες και οι τσακωμοί πάνε κι έρχονται.
Για την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ το πρόβλημα είναι ξεκάθαρο και έχει όνομα. Είναι σαφώς η Ανθή Σαλαγκούδη. Το γεγονός πως ψήφισε με τη λογική του να μη φύγει ο φίλος της Περικλής Κονδυλάτος ήταν που έκανα άπαντες έξαλλους. Συμπαίκτες, τηλεοπτικό κοινό και πάει λέγοντας.
Η συζήτηση που έχει γίνει από το πρωί σε όλες τις εκπομπές δεν έχει προηγούμενο. Και τι δεν έχουμε ακούσει από τα πρωινάδικα. Σενάρια για στημένη ψηφοφορία και δεν είναι μόνο αυτό. Η κατάσταση στον σχολιασμό έχει ξεφύγει. Καλό θα είναι να βάλουμε μερικά πράγματα στη θέση τους σε σχέση με όσα έχουν ακουστεί στην τηλεόραση και όσα γράφονται από τους χρήστες στο twitter.
Μόνο «στημένο» δεν είναι το παιχνίδι. Γιατί; 
Λοιπόν. Στο ξεκαθάρισμα που λέγαμε. Το γεγονός πως η Ανθή Σαλαγκούδη δεν βγαίνει τελευταία στις προτιμήσεις του κοινού έχει να κάνει με δύο λόγους. Ο πρώτος είναι πως το κοινό δεν μπορεί να συσπειρωθεί εναντίον της. Δεν ρωτάνε δηλαδή ποιος θέλετε να αποχωρήσει, ποιος είναι ο χειρότερος; Εκεί η ψηφοφορία θα είχε άλλο αποτέλεσμα. Ο δεύτερος λόγος είναι αν κι εσείς παίρνατε 6.000 ευρώ την εβδομάδα θα είχατε προνοήσει κάποια αυτά να τα πάνε σε ψήφους παραμονής.
Το θέμα είναι πλέον πως η κόκκινη ομάδα την έχει στην… μπούκα. Διότι έφυγε μία από τις πιο δυνατές παίκτριες. Κι αυτό την έχει φέρει στην απομόνωση. Θα προσπαθήσουν να την κάνουν να αποχωρήσει! Μπούλινγκ; Μπούλινγκ. Θα φανεί…
Το αστείο είναι πως πήρε και νίκη η Ανθή στο επεισόδιο της Τετάρτης. Έτυχε σαφώς. Δεν σημαίνει απολύτως τίποτε αυτό.
Οι σκέψεις πάντως είναι να έχουμε κάποιες αλλαγές στην ψηφοφορία και τον τρόπο που γίνεται αυτή. Τουλάχιστον σε ότι αφορά τον πιο δημοφιλή παίκτη και το πώς θα επιλέγει αυτός αγωνιστικά. Με το Masterchef να έρχεται πάντως, πιο σημαντικό είναι να δυναμώσουν οι ομάδες παρά να προσπαθεί κάποιος να κρατήσει την Ανθή μέσα.
Όλοι, μα όλοι θέλουν να αποχωρήσει από το παιχνίδι η Ανθή Σαλαγκούδη! Μιλάμε για τη χειρότερη παίκτρια που είδε ποτέ το Survivor…

 

newsellada.gr-sportime.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου