Sunday, 26 September, 2021

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 1/3 έως 7/3

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 1/3 έως 7/3

ΚΡΙΟΣ: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου κάνει πάρτι με καλεσμένους τον Άρη που τον κρατάει σε κάποια απόσταση και τον Ουρανό με τον οποίο χορεύει cheek to cheek, εκπυρσοκροτώντας τις ισχυρές δυνάμεις που κρύβει το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα. Αλλά επειδή δεν αρκείται παρά μόνο στην απόλυτη υπερβολή, σχηματίζει και ένα τρίγωνο με τον Δία. Απολογισμός: όλα είναι πιθανά! Και οι χωρισμοί και οι κεραυνοβόλοι έρωτες και τα μπερδέματα και τα αδιέξοδα και οι περιπέτειες και οι εντάσεις. Το σύνθημά σου: προσέχεις για να έχεις, ιδιαίτερα αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

 ΤΑΥΡΟΣ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου θα σε αναγκάσει να εστιάσεις στις ερωτικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, αυτές τις μέρες αναμένονται πολλές εντάσεις καθώς η σχέση σου θα υπονομεύεται από τα μυστικά, τα καταπιεσμένα συναισθήματα, όλα αυτά που θα έπρεπε να έχουν συζητηθεί αλλά θάφτηκαν λόγω φόβου. Επίσης, μιλάω σε σένα τον μυστικοπαθή, μπορεί να αυτό-υπονομεύεσαι από μία μυστική σχέση ή από κάτι που κρατάς κρυφό και μπορεί να προκαλέσει τριγμούς αν μαθευτεί.

 ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο άξονας των ερώτων σου επηρεάζεται από τις όψεις της Αφροδίτης στον Κριό, οι οποίες δημιουργούν ένα κλίμα αρκετά περιπετειώδες, δηλαδή συμβατό προς τον χαρακτήρα σου. Τώρα θα φλερτάρεις, θα περάσεις καλά, θα μπεις σε διλήμματα, θα ενδώσεις σε περιπέτειες, θα ανανεώσεις τη μακροχρόνια σχέση σου, θα τα κάνεις όλα ή τίποτα ή θα χωρίσεις ή θα τσακωθείς.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με το πάρτι που κάνει η Αφροδίτη στον Κριό, πυροδοτώντας τις επιδράσεις του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα, οι πιέσεις που θα δεχθείς αυτή την περίοδο είτε δεν θα σου αφήσουν χρόνο και ψυχικά αποθέματα για την προσωπική σου ζωή είτε θα σε εξωθήσουν στο να προσελκύεις τις εντάσεις, τις επιθετικές συμπεριφορές, τον ανταγωνισμό. Να προσέχεις τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

 ΛΕΩΝ: Η αλήθεια είναι ότι το τοπίο σου είναι γεμάτο από ερωτικές παραστάσεις. Με ποια από αυτές θα ταυτιστείς; Αυτό εξαρτάται από τον προσωπικό σου χάρτη, από τη διάθεση στην οποία βρίσκεσαι και από την εμπειρία που χρειάζεται να αποκτήσεις. Τα παιχνίδια της Αφροδίτης από τον Κριό που πυροδοτούν το τρίγωνο Ουρανού – Δία και η παρουσία του Άρη στον Κριό δημιουργούν πλήθος πιθανοτήτων: κεραυνοβόλοι έρωτες, νέες εμπειρίες, περιπέτειες, φλερτ, χαρές και πανηγύρια, ανανεωτικές καταστάσεις, όρκοι, δεσμεύσεις ή αποδεσμεύσεις σε περίπτωση που ο χωρισμός αποτελεί λύτρωση και απελευθέρωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον ζωδιακό σου άξονα την Πέμπτη, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα που θα βάλουν σε δοκιμασία τις σχέσεις σου. Οι όψεις που σχηματίζονται παράλληλα με την Πανσέληνο, με πρωταγωνιστές την Αφροδίτη και τον Άρη που βρίσκονται στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι, εντείνουν τις ανασφάλειες, τόσο οι δικές σου όσο και του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

 ΖΥΓΟΣ: Η Αφροδίτη στον Κριό συναντά τον Ουρανό, πυροδοτεί το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα, ακολουθείται κατά πόδας από τον Άρη και ενεργοποιεί το τρίγωνο Ουρανού – Δία. Πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση και να αποφύγεις τους καβγάδες και τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αν πάλι όλα δείχνουν ότι οδεύεις προς το χωρισμό, μη διστάσεις να δώσεις ένα τέλος γιατί θα είναι λυτρωτικό.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που, μεταξύ άλλων, σχετίζεται και με τις ερωτικές σου υποθέσεις. Οι όψεις από τις οποίες συνοδεύεται, δείχνουν ότι το βάρος των ημερών θα πέσει στη δουλειά και στην επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας αλλά, σε κάθε περίπτωση, όλο και θα γίνεται κάτι που θα σε βάζει στην πρίζα να δείξεις τη ρομαντική πλευρά σου.

 ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν μη τι άλλο αυτή την εβδομάδα δεν θα βαρεθείς καθώς αναμένονται αντιφατικές εξελίξεις στον αισθηματικό σου τομέα. Από τη μια ο Ουρανός στο ζώδιο των ερώτων σου, ενεργοποιημένος από τον Άρη και την Αφροδίτη, δεν αποκλείει την έκπληξη, το κεραυνοβόλημα, την περιπέτεια. Ο Δίας επίσης θετικά ενεργοποιημένος αφήνει υπονοούμενα δέσμευσης, προτάσεων, επέκτασης. Από την άλλη ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, αποκαλύπτει τα προβλήματα και πιέζει για ανάληψη ευθυνών.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη σε ένα περιβάλλον που «βλέπει» με πολύ ευνοϊκό τρόπο το ζώδιό σου ενώ δεν αποκλείει τις μοιραίες συναντήσεις. Ωστόσο, παράλληλα με την Πανσέληνο, η Αφροδίτη ενεργοποιεί το επιθετικό τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που ταλανίζει το ζώδιό σου, συνδυάζεται με τον Άρη που την ακολουθεί κατά πόδας και δημιουργούν πολλούς και μεγάλους κινδύνους τριγμών ή ακόμη και οριστικών χωρισμών ή αποκαλύψεων. Πρόσεχε τι κάνεις και λες για να μην είσαι εσύ αυτός/η που θα προκαλέσει τις δύσκολες καταστάσεις.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτή την περίοδο δέχεσαι ευχάριστες όψεις που ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα στα αισθηματικά σου καθώς ανοίγουν παράθυρα προς όλες τις πιθανότητες: θα περάσεις καλά, θα γεφυρώσεις αποστάσεις, θα φλερτάρεις, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις το ταίρι της ζωής σου, θα κεραυνοβοληθείς από τα βέλη του Φτερωτού Θεού, θα παλιμπαιδίσεις, θα μπεις σε περιπέτειες, θα κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου.

 ΙΧΘΥΕΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο ζώδιό σου σε συνδυασμό με τις όψεις που ενεργοποιεί, είναι πιθανό να προκαλέσει εντάσεις και προβλήματα στις σχέσεις σου γι αυτό να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Αν δεχθείς επιθέσεις από το ταίρι σου, μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί ή θα είσαι εν βρασμώ ψυχής ή θα έχεις την τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις.

Πηγή:www.astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου