Wednesday, 6 July, 2022
Τελευταίες Ειδήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 29/3 έως 5/4

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 29/3 έως 5/3

ΚΡΙΟΣ: Αυτή η πολύ δύσκολη εβδομάδα θα κλείσει με μία εκρηκτική σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον ζωδιακό σου άξονα και πυροδοτεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα. Τώρα δεν αποκλείονται οι σοβαροί τριγμοί λόγω παρεξηγήσεων, έντασης, ανασφαλειών, απωθημένων. Να προσέχεις κάθε σου κίνηση αλλά να θυμάσαι ότι κάτι που ίσως σε στεναχωρήσει πολύ μπορεί τελικά να σε απελευθερώσει από άτομα και καταστάσεις και να οδηγήσει σε ένα λυτρωτικό τέλος. Από την έκλειψη επηρεάζεσαι περισσότερο εσύ που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τις όψεις και την έκλειψη αυτής της εβδομάδας να «βλέπουν» επιθετικά τους τομείς της υγείας και της δουλειάς, δεν σου μένει πολύς χρόνος για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, το γεγονός ότι βγαίνουν στην επιφάνεια οι φοβίες σου, θα απωθημένα, τα μυστικά, μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τις ισορροπίες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Προσπάθησε να μη δημιουργηθεί ένα κλίμα αδιαλλαξίας και κακής συνεννόησης με το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ενέργειες που έχει ελκύσει η προηγούμενη ηλιακή έκλειψη στο ζωδιακό σου σταυρό και η επικείμενη Σεληνιακή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, δημιουργούν ένα κλίμα εντάσεων, παρεξηγήσεων, ανατροπών, πίεσης. Πόσο μάλλον που αυτή η άκρως επικίνδυνη και επιθετική έκλειψη γίνεται στον άξονα των ερώτων σου. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να προσέχεις γιατί τίποτε δεν αποκλείει ένα τέλος ή έναν σοβαρό προβληματισμό που ναι μεν εν τέλει θα σε λυτρώσει από κάποια βάρη αλλά μέχρι να βιώσεις τη λύτρωση θα πιεστείς υπερβολικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, θα σε αναγκάσει να εστιαστείς σε θέματα καριέρας και οικογένειας, βάζοντας τα αισθηματικά στο περιθώριο. Ωστόσο, το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που πυροδοτείται από την έκλειψη και επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σου, θα βγάλει στην επιφάνεια απωθημένα, φόβους, καταπιεσμένα συναισθήματα και, μέσα στην τεταμένη ατμόσφαιρα, δεν αποκλείεται να επιφέρει δυσάρεστες καταστάσεις, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

ΛΕΩΝ: Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν προσβάλλεται, οι γενικές σου προβλέψεις είναι αρκετά καλές καθώς ο Δίας καλά κρατεί στο ζώδιό σου και σε σώζει από τις δύσκολες καταστάσεις. Ακόμη καλύτερα θα είναι τα πράγματα για σένα από την επόμενη εβδομάδα που ο Δίας θα επανέλθει στην ευθεία πορεία του, οπότε θα αρχίσει μία περίοδος στην οποία δεν αποκλείεται να πάρεις πολλές χαρές από τον ερωτικό σου τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μετά την ηλιακή έκλειψη που έβαλε σε κίνδυνο τις σχέσεις σου, έρχεται και η άκρως επικίνδυνη Σεληνιακή έκλειψη που θα βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες, πάθη, ψυχικά φορτία, απωθημένα, με αποτέλεσμα να γίνεσαι είτε εσωστρεφής και μυστηριώδης είτε νευρικός/η μέσα στην ένταση, ανίκανος/η να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Προσπάθησε να ελέγχεις τον εαυτό σου για να μην οδηγήσεις τα πράγματα σε αδιέξοδο.

ΖΥΓΟΣ: Αυτή εβδομάδα είναι μία από τις δυσκολότερες της χρονιάς και κλείνει με τη Σεληνιακή έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στον άξονά σου, πυροδοτεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για τη σχέση σου, σε κάνει υποκειμενικό, επιθετικό, ανταγωνιστικό, φέρνει τα απωθημένα και τα προβλήματα στην επιφάνεια, ρίχνει το πέπλο του εγωισμού σου και δεν σε αφήνει να δεις την αλήθεια. Να προσέχεις γιατί μπορεί να ποντάρεις σε καταστάσεις που ίσως σε απογοητεύσουν αργότερα, να δημιουργηθούν σοβαροί τριγμοί στη σχέση σου ή να επέλθει ακόμη και ένας χωρισμός, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Με την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, θα απορροφηθείς από τα προβλήματα της καθημερινότητας ενώ δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα και φοβίες που –ενδεχόμενα- θα σε ταράξουν τόσο πολύ ώστε να δημιουργήσουν αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σου. Ο Άρης μπαίνει στον Ταύρο την Τρίτη και εγκυμονεί κινδύνους καθώς μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, ανταγωνισμούς, αντιπαραθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα Κριού –Ζυγού που σχετίζεται με τους έρωτές σου και ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα βγάλει στην επιφάνεια τα παράπονα ή τις ανασφάλειες που θα προκαλέσουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Πρέπει να προσέχεις τη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαρά προβλήματα και να φθάσεις στο σημείο να νιώθεις ότι η σχέση σου δεν σε χαροποιεί πλέον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η έκλειψη της Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον άξονα Κριού – Ζυγού, πυροδοτώντας το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, θα σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και ανατροπές, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Φυσική συνέπεια είναι να είσαι νευρικός/η, να φοβάσαι περισσότερο και να νιώθεις πιο ανασφαλής. Από την άλλη, έχεις πολλά θέματα που τίθενται επί τάπητος προς επίλυση και θα είναι δύσκολο να εστιαστείς στους έρωτες και να βρεις τους τρόπους να αποτρέψεις τις εντάσεις. Πρόσεχε, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η περίοδος είναι αρκετά πιεστική καθώς οι επιδράσεις των εκλείψεων δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα και πυροδοτούν το τετράγωνο του κυβερνήτη σου Ουρανού με τον Πλούτωνα. Με τέτοιες επιδράσεις όλα είναι πιθανά, ιδιαίτερα τα απρόοπτα και τα περίεργα ή αυτά που ίσως αποβούν απογοητευτικά για σένα. Οπότε «φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά» και άσε τα πράγματα να κυλήσουν…

 ΙΧΘΥΕΣ: Ο απόηχος της προηγούμενης ηλιακής έκλειψης είναι ακόμη πολύ έντονος, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Τώρα είσαι μέσα στα νεύρα και ανίκανος/η να διαχειριστείς τις συναισθηματικές σου υπερχειλίσεις. Την ένταση θα επιτείνει και η έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού – Ζυγού, με αποτέλεσμα να βγαίνουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειες, οι φοβίες, τα ψυχολογικά σου προβλήματα ή τραύματα, τα απωθημένα. Θα αξιοποιήσεις πλήρως τις συνθήκες αν τα αναγνωρίσεις και μπεις στην προσπάθεια να τα ξεπεράσεις χωρίς να ενοχοποιείς το ταίρι σου για την ύπαρξή τους.

Πηγή: www.astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου