Friday, 29 March, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 19/4 έως 26/4

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 19/4 έως 26/4

ΚΡΙΟΣ: Με τον Δία στον Λέοντα και την Αφροδίτη στο φιλικό για το ζώδιό σου περιβάλλον των Διδύμων, το βέβαιο είναι ότι θα ταραχθούν τα λιμνάζοντα ύδατα της προσωπικής σου ζωής με πολύ ευχάριστο τρόπο. Θα φλερτάρεις, θα διασκεδάσεις, θα περάσεις καλά, ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αυτή την περίοδο μπορεί να γνωρίσεις την μεγάλη αγάπη.

 ΤΑΥΡΟΣ: Μετά τον Ερμή και τον Άρη, την Τρίτη περνάει στο ζώδιό σου και ο Ήλιος γι’ αυτό θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να φλερτάρεις, να πάρεις το παιχνίδι στα χέρια σου, να ανανεωθείς, να περάσεις καλά. Αξιοποίησε αυτή την εβδομάδα για να κάνεις συζητήσεις, να γεφυρώσεις τις αποστάσεις, να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου. Τώρα που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, να θυμάσαι ότι πρέπει να κάνεις έρωτα και όχι πόλεμο.

 ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα της αισθηματικής σου ζωής, ιδιαίτερα της ερωτικής ζωής του Διδύμου που έχει γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Το εξάγωνό της με τον Δία δηλώνει ότι θα ασκηθείς στο αγαπημένο σου σπορ: το φλερτ! Θα διασκεδάσεις, θα περάσεις καλά αλλά μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος που βρίσκεται στον Τοξότη και που θα παραμείνει εκεί μέχρι το 2017, απαιτεί εχέφρονες επιλογές.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με την πολυαστρία στον Ταύρο, δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις τον έρωτα σε μια φιλική σου σχέση ή σε μια συλλογική σου δραστηριότητα. Θα έχεις την τάση να βγαίνεις περισσότερο με τις παρέες σου και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις το νέο σου φλερτ. Με την Αφροδίτη στο δωδέκατο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας ευδοκιμούν οι μυστικοί έρωτες, τα μυστήρια, οι καταστάσεις που διαδραματίζονται μακριά από τα μάτια του κοινωνικού σου περίγυρου.

 ΛΕΩΝ: Με τον Δία στο ζώδιό σου αναμένονται πολύ ευχάριστες εξελίξεις, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων. Φαίνεται ότι τώρα θα ακτινοβολείς, θα γοητεύεις, θα γίνεσαι πιο εύκολα το επίκεντρο. Το εξάγωνο του Δία με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, ενισχύει την εύνοιά σου στον έρωτα, ιδιαίτερα για εσένα που είσαι γεννημένος/η στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αν μη τι άλλο, θα νιώθεις καλύτερα, πιο επιβεβαιωμένος/η από την προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μετά τον Ερμή και τον Άρη, την Τρίτη περνάει και ο Ήλιος στον Ταύρο, ζώδιο που «βλέπει» με αρμονικό τρόπο το δικό σου. Τις θετικές αστρολογικές διελεύσεις θα αξιοποιήσεις πλήρως αν σχεδιάσεις ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου. Ωστόσο, το σχήμα έρωτας και ταξίδι, με διάθεση ανανέωσης ή καινούργιου παιχνιδιού, θέλει προσοχή, ιδιαίτερα από εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και δέχεσαι τις επιδράσεις του Ποσειδώνα, δηλαδή αντιμετωπίζεις τον κίνδυνο να ωραιοποιείς τις καταστάσεις και να ζεις το δικό σου παραμύθι.

 ΖΥΓΟΣ: Με τον Ερμή, τον Ήλιο και –κυρίως- τον Άρη στον Ταύρο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τον όγδοο οίκο της ηλιακής σου οικοθεσίας, αναμένονται αρκετά ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Το πιο πιθανό είναι ότι, μετά από ένα διάστημα μεγάλων και πολλών πιέσεων που δέχτηκες λόγω εκλείψεων, τώρα θα αρχίσουν να ξυπνούν τα πάθη σου, με όλα τα θετικά και τα αρνητικά τους. Ανεβαίνει η λίμπιντό σου και σε βάζει στο παιχνίδι, το οποίο μπορεί να είναι γοητευτικό αλλά θέλει προσοχή γιατί ενέχει πολλούς κινδύνους…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετά τον Ερμή και τον Άρη, από την Τρίτη, περνάει και ο Ήλιος στον Ταύρο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου. Φαίνεται ότι αυτή την εβδομάδα που ο Ερμής και ο Άρης θα σχηματίζουν όψη τριγώνου με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, θα έχεις την τιμητική σου καθώς η σεξουαλική σου διάθεση θα ανέβει σε καλοκαιρινές θερμοκρασίες μαζί με το μυστήριο που αναδύεις, τη γοητεία και τη σαγήνη σου. Να προσέχεις, ωστόσο, την τάση σου να εμπλέκεσαι σε ανταγωνιστικά παιχνίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου στην ηλιακή σου οικοθεσία και σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Δία. Αυτά είναι αρκετά για να προβλέψω ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις σου και, γενικότερα, στην απήχησή σου προς το αντίθετο φύλο, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Προσεκτικός/η πρέπει να είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου και δέχεσαι τις επιδράσεις του Κρόνου που απαιτεί σοβαρότητα και διάθεση ανάληψης των ευθυνών σου.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μετά τον Ερμή και τον Άρη, από την Τρίτη, περνάει και ο Ήλιος στον Ταύρο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου στην ηλιακή σου οικοθεσία. Η άνοιξη σε πιάνει για τα καλά γι αυτό τα φλερτ, οι διασκεδάσεις, τα παιχνίδια παραμένουν στην κορυφή των ενασχολήσεών σου αυτή την περίοδο, όχι μόνο επειδή τα επιδιώκεις αλλά και επειδή όλο και βρίσκεται το πλάσμα που σε αποπλανά. Ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, γεγονός που εντείνει τα πάθη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιο των ερώτων σου, τους Διδύμους και τον Δία στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Λέοντα, να σχηματίζουν όψη εξαγώνου, θα είσαι ο κυρίαρχος του ερωτικού παιχνιδιού, το οποίο θα παίζεις με ένταση και πάθος. Οι πιθανότητες να γνωρίσεις το ταίρι της ζωής σου αυτή την περίοδο είναι πολλές. Αν έχεις μία σχέση, μπορεί να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα ή να συνεργαστείς με το ταίρι σου και να βρεις τους τρόπους να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα και να περάσεις καλά.

 ΙΧΘΥΕΣ: Με τον Ερμή και τον Άρη στον Ταύρο, θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις, θα μπεις πιο δυναμικά στο παιχνίδι, θα περάσεις καλά. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι ότι θα πρέπει να αρκεστείς στις περιπέτειες καθώς δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες για μεγάλους έρωτες εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης δέχεται άλλες επιρροές. Αν έχεις μια σχέση και θέλεις να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα, ένα ταξιδάκι είναι ότι πρέπει και για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και για να ανανεωθείς με το ταίρι σου.

Πηγή: www.astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου