Monday, 19 April, 2021

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2/8 έως 9/8

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2/8 έως 9/8

ΚΡΙΟΣ
Δυναμισμός, ενεργητικότητα και θετικές εξελίξεις είναι τα τρία συστατικά της εβδομάδας. Ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου από τις 7 του μήνα και μετά, καθώς και ο κυβερνήτης σου Άρης που θα εισέλθει στον Λέοντα στο τέλος της εβδομάδας, θα σου χαρίσουν όμορφες αλλαγές που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Εκμεταλλεύσου το!

Αισθηματικές
Πολλή συζήτηση έχει αυτή η εβδομάδα στον αισθηματικό σου τομέα, αλλά μην ανησυχείς γιατί είναι για το καλύτερο, τόσο το δικό σου όσο και του συντρόφου σου! Με τον πλανήτη της επικοινωνίας να σε ευνοεί, οι ημέρες είναι καλές για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να ξεχάσετε και οι δύο τα προβλήματα που σας είχαν απομακρύνει και ζούσατε λες και ήσασταν δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι. Αν είσαι single, να ξέρεις πως ο Δίας στο Λέοντα για τελευταία εβδομάδα σε ευνοεί για να κάνεις μια νέα γνωριμία, γεμάτη από ευχάριστες συγκινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Θέματα που σε είχαν αποσυντονίσει και σε εμπόδιζαν να σκεφτείς βασικά ζητήματα σε εργασία και σχέσεις, βρίσκουν επιτέλους τις κατάλληλες λύσεις αυτήν την εβδομάδα. Τώρα, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου από τις 7 του μήνα και μετά, μπορείς να πραγματοποιήσεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Κάνε τον προγραμματισμό που ξέρεις πολύ καλά να κάνεις και η επιτυχία θα είναι δικιά σου.

Αισθηματικές
Σταμάτα πια να αφήνεις τις καταστάσεις που αφορούν στον αισθηματικό σου τομέα στη μοίρα τους. Πρέπει να δεις πιο ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλεις και να το διορθώσεις. Κουραστικές και αγχωτικές καταστάσεις ενδέχεται να οδηγηθούν στη λήξη τους αυτήν την περίοδο. Αν είσαι single, τα πάντα δείχνουν πως είναι μοιραίο να γνωρίσεις πολύ σύντομα έναν νέο, μεγάλο έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και να σε ευνοεί για όλες τις αλλαγές που εδώ και καιρό προγραμμάτιζες να κάνεις, αλλά πάντα κάτι τύχαινε. Από εδώ και πέρα, να περιμένεις μόνο θετική έκβαση σε ζητήματα που σε ταλαιπωρούσαν και ιδιαίτερα από την Παρασκευή και μετά, που ο κυβερνήτης σου θα επισκεφτεί την Παρθένο, η τόλμη και το θάρρος που θα σου χαρίσει θα σε οδηγήσουν στις αλλαγές και τις ανακατατάξεις που έχεις στο μυαλό σου, αλλά και στην επιτυχία που ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε καλό δρόμο σε γενικές γραμμές και με τη Σελήνη στο ζώδιό σου το Σαββατοκύριακο, θα μπορέσει να γίνει ακόμα καλύτερη. Η συμπεριφορά σου, οι ελιγμοί αλλά και ο ερωτισμός σου θα κάνουν τον σύντροφό σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, άρχισε να κινείσαι και να βγαίνεις από το «καβούκι» σου γιατί τα αποτελέσματα αναμένονται θεαματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα, με τον Ερμή να κινείται στον Λέοντα μέχρι την Παρασκευή και να σε ευνοεί, είναι η ευκαιρία σου να πετύχεις όσα θέλεις και να τακτοποιήσεις θέματα που σε καθυστερούν στα σχέδιά σου. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να εκνευριστείς από κάποια λάθη που μπορεί να γίνουν και ίσως προκαλέσουν ένταση και αντιπαράθεση με δικά σου άτομα. Το Σαββατοκύριακο προμηνύεται ιδιαίτερα ρομαντικό και ερωτικό.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή φάση. Οι δεσμευμένες έρχεστε κοντά με το ταίρι σας και ξεκαθαρίζετε με ευκολία όσα θεματάκια μέχρι τώρα σας απομάκρυναν. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους, θα απολαύσετε στιγμές τρυφερότητας και πάθους. Οι singles του ζωδίου ξαφνικά θυμάστε πρόσωπα από το παρελθόν και αναπολείτε στιγμές που είχατε ζήσει μαζί τους. Ό,τι και να κάνετε, κινηθείτε με αργά βήματα και μην είστε παρορμητικές. Ο χρόνος θα δείξει αν υπάρξει κάποια επανασύνδεση.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα που θα αρχίσεις να βλέπεις φως στις υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν, είναι εδώ! Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι την Παρασκευή και τη Σελήνη το Σαββατοκύριακο να κινείται στους ανέμελους και κοινωνικούς Διδύμους, να περιμένεις αλλαγές στη ζωή σου, καθώς όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν έτσι όπως τα θέλεις εσύ. Ιδιαίτερα οι συναναστροφές που θα κάνεις αυτές τις ημέρες μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων σου, είτε αυτοί σχετίζονται με τα επαγγελματικά είτε με τα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα θα δεις τα πράγματα να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Θα σου κάνουν μεγάλη εντύπωση οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να κάνεις ακόμη καλύτερη τη σχέση σου. Αν είσαι single, μην κάθεσαι άλλο σπίτι! Αυτή είναι η περίοδος για να ξεκινήσεις την παθιασμένη σχέση που περιμένεις εδώ και καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα σου θα κυλήσει αρκετά ήρεμα, με θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν. Για αυτό ευθύνεται ο Ερμής, ο οποίος από την Παρασκευή και μετά στο ζώδιό σου ετοιμάζει αλλαγές που βραχυπρόθεσμα θα αποδειχθούν ανέλπιστα καλές! Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια από τις σχέσεις σου (φιλικές, οικογενειακές) και αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου.

Αισθηματικές
Υπάρχουν κάποιες μικρές, αλλά ουσιαστικές λεπτομέρειες στη σχέση σου που θα ήθελες να διορθώσεις. Αυτή λοιπόν είναι η καλύτερη περίοδος να το κάνεις. Είναι μια καινούρια φάση στη σχέση σου κατά την οποία θα δεις πως και η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο. Αν είσαι single, υπάρχει πιθανότητα το Σαββατοκύριακο να προκύψει μια νέα σχέση, που θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

ΖΥΓΟΣ
Από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας θα είσαι πάλι μέσα στο τρέξιμο, τις ευθύνες και το αιώνιο άγχος. Παρ’ όλα αυτά όμως, να ξέρεις πως όλα όσα αποζητάς να πετύχεις θα υλοποιηθούν άμεσα. Ειδικότερα προς το τέλος της εβδομάδας, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στην Παρθένο από την Παρασκευή, το μαγικό ραβδάκι της επιτυχίας σε αγγίζει για τα καλά.

Αισθηματικές
Το πάθος, ο ερωτισμός και το ρομαντικό κλίμα αποκτούν κυρίαρχο ρόλο αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου. Από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Είσαι single; Απρόοπτα γεγονότα θα αλλάξουν το status σου με έναν νέο έρωτα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που η Σελήνη θα κινείται στους Διδύμους και θα ευνοήσει σημαντικά τις νέες γνωριμίες και επαφές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσεις να βάζεις σε εφαρμογή κάποια σχέδια που έχεις καταστρώσει εδώ και καιρό. Ο Ερμής στο φιλικό για εσένα ζώδιο της Παρθένου από την Παρασκευή και μετά και η Σελήνη το Σαββατοκύριακο στους Διδύμους, σε κάνουν ιδιαίτερα δημιουργική και κοινωνική και ευνοούν νέα ξεκινήματα. Συναντήσεις και συζητήσεις με υψηλά υφιστάμενα άτομα στη δουλειά σου θα φέρουν μεγάλη χαρά στην τσέπη σου, καθώς θα αυξήσουν τα έσοδα σου πολύ σύντομα.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι λαμπερά όσο και η παρουσία σου. Σκορπάς… θύματα στο πέρασμα σου με τη γοητεία σου και τους μαγεύεις όλους χωρίς καν να κουνάς το μικρό σου δαχτυλάκι. Αν είσαι single προετοιμάσου κατάλληλα, γιατί έρχονται κεραυνοβόλοι έρωτες και σχέσεις με άτομα που θα σε συγκινήσουν. Αν πάλι έχεις μόνιμο δεσμό, φρόντισε αυτές τις ημέρες να μην παραμελείς τον σύντροφό σου. Δείξε του έμπρακτα ότι μπορεί να στηρίζεται πάνω σου, ιδιαίτερα τώρα που ίσως να αντιμετωπίζει κάποιες επαγγελματικές ή οικονομικές δυσκολίες. Μην τον αφήσεις να κλειστεί στον εαυτό του και φρόντισε να τον χαλαρώσεις με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα. Με την ενεργητικότητα που σε διακρίνει, την καλή διάθεση, αλλά και τον Ερμή μέχρι την Παρασκευή στον Λέοντα, όλα προμηνύονται κάτι παραπάνω από θετικά. Κάποια ζητήματα που σε απασχολούσαν με άτομα της οικογένειάς σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις και όλα θα αρχίσουν να κινούνται προς το συμφέρον σου -αν όμως και εσύ δράσεις με δικαιοσύνη και ειλικρίνεια απέναντι τους.

Αισθηματικές
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με τον σύντροφό σου και να μιλήσεις για θέματα που σε προβληματίζουν. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη και το ταίρι σου ακόμη πιο ευτυχισμένο. Μην απογοητεύεσαι αν δεν έχεις βρει ακόμη μία σωστή σχέση, γιατί με τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση που θα σε διακρίνει αυτόν τον καιρό, έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις το πρόσωπο που έχεις ονειρευτεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ καλή διάθεση, καθώς ο Ερμής από τη νέα του θέση στην Παρθένο από την Παρασκευή και μετά θα φροντίσει να βελτιώσει την κοινωνική σου ζωή φέρνοντας ακόμα και νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Κάποια προβλήματα που είχες κυρίως στο φιλικό σου περιβάλλον, επιλύονται με τον τρόπο που θέλεις εσύ και η κατανόηση και συνεργασία που σου προσφέρουν οι δικοί σου άνθρωποι, θα σου χαρίσουν την ηθική και ψυχική ικανοποίηση που τόσο πολύ έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα πάει πολύ καλά αυτήν την περίοδο και θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της σχέσης σας στο μέλλον. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους και θα φέρεις περισσότερο κοντά σου τον άνθρωπο σου, που θα είναι με τη σειρά του πρόθυμος να σου εξομολογήσει αυτά που νιώθει για σένα. Για τις singles, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, αλλά τελικά θα καταλάβετε ότι αυτόν τον καιρό σας αρέσει να είστε ελεύθερες να κάνετε ό,τι θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι καλές επιρροές που θα σου στείλει ο Ερμής στον Λέοντα μέχρι την Παρασκευή και κάποιες καλές εξελίξεις που θα έχεις το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη να κινείται στους φιλικούς για εσένα Διδύμους θα σου φτιάξουν πολύ τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να δεις το μέλλον με αισιοδοξία. Μπορείς να κάνεις αλλαγές και καινούρια ξεκινήματα που σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις, αλλά και σημαντική επιτυχία. Η γοητεία σου θα είναι στα ύψη της και οφείλεις να την αξιοποιήσεις δεόντως!

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα κάθε μέρα που περνάει, τόσο περισσότερο θα μεγαλώνει ο ερωτισμός και η γοητεία σου. Έχεις φέρει τη σχέση σου στο σημείο που θέλεις και έφτασε πια ο καιρός που θα απολαύσεις ό,τι θέλεις και με τον τρόπο που το θέλεις. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, κινήσου γρήγορα. Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί προμηνύεται συναρπαστικό, γεμάτο συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα που έχεις κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις αρκετά νευράκια αλλά και παρεξηγήσεις, γιατί κάποια πράγματα δεν θα εξελίσσονται στους ρυθμούς που περιμένεις. Οι καθυστερήσεις που θα υπάρξουν θα σε εκνευρίσουν, αλλά αν δώσεις τις σωστές προτεραιότητες, δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, αλλά και σε κάποια οικογενειακά θέματα και απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές
Το συναίσθημα και όχι η λογική θα οδηγήσει την κρίση σου σε πολλές καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή. Καλό θα είναι, μέχρι την Παρασκευή που ο Ερμής θα κινείται στον Λέοντα και σε ευνοεί, να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις και γενικότερα τι θέλει να κάνει για το μέλλον της σχέσης σας. Και αν είσαι single, φρόντισε να μάθεις να περνάς καλά και άφησε το χρόνο να κάνει τη “δουλειά” του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου