Wednesday, 6 July, 2022

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 25/5 έως 31/5

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 25/5 έως 31/5

ΚΡΙΟΣ: Με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου, όλα είναι πιθανά. Πρέπει να είσαι έτοιμος/η για τα πάντα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Δεν αποκλείονται οι ξαφνικοί και βίαιοι χωρισμοί αλλά στη σφαίρα του πιθανού είναι και οι κεραυνοβόλοι έρωτες μικρής διάρκειας και μεγάλης έντασης.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ευνοϊκό περιβάλλον του Καρκίνου αλλά σε τετράγωνο με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει την ανατροπή από εκεί που δεν το περιμένεις. Καλά θα κάνεις να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί μπορεί να γίνουν σοβαρά επικοινωνιακά λάθη, να πεις πράγματα που πονάνε και να δημιουργηθούν εντάσεις.

 ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιό σου και σχηματίζουν όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα. Εκτός του γεγονότος ότι θα έχεις την τάση να είσαι ακραία υποκειμενικός/η και να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με εγωιστική διάθεση μπαίνοντας σε ανταγωνισμούς, θα παραμυθιάζεσαι κιόλας. Πρόσεχε για να μην προκαλέσεις έντονη δυσαρέσκεια στο ταίρι σου και μετά μετανιώνεις όταν θα είναι αργά.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει ένα αρκετά επιθετικό και ανατρεπτικό τετράγωνο με τον Ουρανό. Αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η για όλα, ιδιαίτερα για τις πολύ μεγάλες εκρήξεις. Να θυμάσαι ότι τώρα είναι πιθανό να αποκαλυφθούν τα προβλήματα των σχέσεών σου με τρόπο βίαιο. Σε ελάχιστες περιπτώσεις κι αν ο προσωπικός σου χάρτης είναι βοηθητικός, μπορεί να κεραυνοβοληθείς από έναν καινούργιο έρωτα.

 ΛΕΩΝ: Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και ο Ουρανός σε ευνοϊκή θέση. Αυτή την περίοδο όλα είναι πιθανά. Από το να κεραυνοβοληθείς με ένα μεγάλο έρωτα μέχρι να… χωρίσεις. Ωστόσο, ό,τι και να γίνει, ακόμα κι αν είναι ακραίο, θα είναι αυτό που θέλεις και ίσως να μην είχες το θάρρος να παραδεχθείς. Σε κάθε περίπτωση, τα πράγματα θα οδεύουν σίγουρα προς το καλύτερο καθώς θα ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σου και δεν θα σου λείψουν οι επιβεβαιώσεις και τα φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Καρκίνο, προσφέρεται για να περάσεις καλά με τα φιλαράκια και με το ταίρι σου. Ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Ουρανό εγκυμονεί κάποια απρόοπτα, τα οποία θα αποκαλύψουν σκληρές αλήθειες που ίσως σε πονέσουν, γι αυτό να προσέχεις.

 ΖΥΓΟΣ: Η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη σχηματίζει μια αρκετά σκληρή όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, αστρολογικό γεγονός αρκετά επικίνδυνο για τις ερωτικές σου υποθέσεις. Θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση, ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από την άλλη μπορεί να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και να φλερτάρεις πάρα πολύ αλλά και πάλι να προσέχεις. Γιατί είναι πολύ πιθανό να θαμπωθείς από το «εξώφυλλο» και να προσγειωθείς απότομα και σκληρά όταν έρθεις αντιμέτωπος/η με το… περιεχόμενο.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι παρέα με τον Άρη και τον Ήλιο και ανεβάζουν τη λίμπιντό σου σε ύψη συμβατά προς τις θερμοκρασίες του επερχόμενου καλοκαιριού… Εννοείται ότι επιδιώκεις τον έρωτα αλλά πρέπει να προσέχεις καθώς τα τετράγωνα του Ερμή και του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε βάλουν στη σφαίρα των ψευδαισθήσεων, των ωραιοποιήσεων, των παραμυθιών και η πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσεις αργότερα να σε προσγειώσει πολύ σκληρά και απότομα.

 ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Ήλιος, ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, τους Διδύμους. Αναμένεται να συμβούν τα γεγονότα που θα σε εξωθήσουν στο να εστιαστείς τις σχέσεις σου, αλλά πρέπει να προσέχεις γιατί τα τετράγωνα του Ερμή και του Άρη με τον Ποσειδώνα εγκυμονούν πολλούς κινδύνους, ιδιαίτερα αν κάνεις τώρα μια καινούργια γνωριμία. Πρόσεχε τις αυταπάτες, μείνε μακριά από τους κόλακες, μην πιστεύεις ότι σου σερβίρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον Ουρανό και μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια σοβαρά προβλήματα της σχέσης σου, αυτά που δεν μπορείς να αποδεχθείς και έβαζες πάντα «στην πίσω πλευρά του εγκεφάλου» σου. Αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, να είσαι πιο προσεκτικός/η γιατί εσύ δέχεσαι τις μεγαλύτερες πιέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης βρίσκονται στους Διδύμους, στον οίκο των ερώτων σου και σχηματίζουν τετράγωνα με τον Ποσειδώνα γι αυτό πρέπει να προσέχεις τις αυξημένες πιθανότητες να εξαπατηθείς. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, θα πάρεις αρκετές επιβεβαιώσεις ενώ οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι στη σφαίρα του πιθανού. Με τον Δία στον Λέοντα, όχι μόνο θα σώνεις την κατάσταση, αλλά να θυμάσαι ότι δεν αποκλείονται και οι σοβαρές προτάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, της δημιουργίας, των παιδιών, των ερώτων σου και πραγματοποιεί μία πολύ δύσκολη όψη με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει τη μεγάλη ανατροπή. Να προσέχεις, ιδιαίτερα αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Πάντως, ότι και να συμβεί, αν δεν τραβήξεις το σκοινί, από την επόμενη εβδομάδα θα ανακτάς τις ισορροπίες σου και θα χαίρεσαι τον έρωτα.

Πηγή: www.astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου