Friday, 29 March, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 1/6 έως 7/6

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 1/6 έως 7/6

ΚΡΙΟΣ: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που είναι ευνοϊκός για το ζώδιό σου. Παράλληλα, ο Ερμής και ο Άρης στους Διδύμους δίνουν έμφαση στις επιδράσεις της και σου ανοίγουν τον ορίζοντα για να ταξιδέψεις, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις και, γενικότερα, να μπεις στο παιχνίδι.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέχρι την Παρασκευή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Καρκίνου και σε εξωθεί στο να ευχαριστηθείς τον έρωτα, τα φλερτ, τα ταξίδια, ιδιαίτερα αν είσαι Ταύρος του τελευταίου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Από την άλλη, επειδή λίαν προσεχώς ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Σκορπιό για να αναμοχλεύσει καταστάσεις που αφορούν κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, θα πρέπει να θυμάσαι ότι κάθε δυσκολία θα προκύψει επειδή πρέπει να σκεφτείς σοβαρά, να βάλεις τα όριά σου και να κάνεις σχέσεις που σε προάγουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο ζωδιακό σου άξονα, θα επηρεάσει τα αισθηματικά σου καθώς συνοδεύεται από τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, συνδυασμός που ενισχύει τη διάθεσή σου για φλερτ, καινούργιες γνωριμίες, διασκεδάσεις και, γενικότερα, σε βάζει στη διαδικασία να εστιάσεις στις σχέσεις σου, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέχρι την Παρασκευή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε πριμοδοτεί στον αισθηματικό τομέα. Αξιοποίησε αυτές τις μέρες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ωστόσο, οι αστρολογικές συνιστώσες αυτής της εβδομάδας δεν σε αφήνουν να εστιαστείς στους έρωτες καθώς οι προτεραιότητές σου θα είναι η δουλειά και, γενικότερα, τα πρακτικά θέματα που σε απασχολούν.

ΛΕΩΝ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, θα φωτίσει τον άξονα των ερώτων σου της ηλιακής σου οικοθεσίας, τον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Αν τη συνδυάσουμε με το γεγονός ότι ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου, όπου θα περάσει την Παρασκευή και η Αφροδίτη και ότι ο Ερμής (έστω και ανάδρομος) και ο Άρης βρίσκονται επίσης στους Διδύμους, αναμένονται τα καλύτερα. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να εκφράσεις τον έρωτά σου, να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά. Τώρα δεν αποκλείονται οι περιπέτειες, οι καινούργιες γνωριμίες και οι ανανεωτικές καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συγκρατημένη αισιοδοξία θα πρέπει να έχεις γι’ αυτή την εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη ναι μεν θα βρίσκεται μέχρι την Παρασκευή στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Καρκίνου αλλά η πολυαστρία στους Διδύμους και η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη δείχνουν ότι τα μυαλά σου θα είναι οπουδήποτε αλλού εκτός από τους έρωτες.

 ΖΥΓΟΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, είναι αρκετά ευνοϊκή για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν μη τι άλλο, θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να βγεις και να διασκεδάσεις. Από την άλλη, με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, θα πρέπει να προσέχεις γιατί είναι πιθανό να κάνεις σοβαρά επικοινωνιακά λάθη…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης βρίσκονται στους Διδύμους, στο περιβάλλον που σχετίζεται με τα βαθύτερα ένστικτά σου, τη λίμπιντο, τις πιο μύχιες πλευρές του ψυχικού σου κόσμου και προκαλούν αναστάτωση τόσο με τον θετικό όσο και με τον αρνητικό τρόπο. Κερασάκι στην τούρτα θα είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Αν είσαι εγκλωβισμένος/η στα δεσμά του εγωισμού και τις αντιπαλότητας, το πιο πιθανό είναι ότι θα περάσεις στενάχωρες καταστάσεις.

 ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζωδιακό σου άξονα την Τρίτη, θα επηρεάσει τις σχέσεις σου και δη τις αισθηματικές. Ωστόσο, εκτός του Ήλιου, στο ζώδιο των σχέσεών σου, τους Διδύμους, θα βρίσκονται και ο Άρης με τον ανάδρομο Ερμή που μπορεί να προκαλέσουν αδικαιολόγητα ξεσπάσματα. Προσπάθησε να προσεγγίσεις το ταίρι σου, να μην ενδώσεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές –κόντρα στην τάση σου- και να περιορίσεις την κυκλοθυμία σου. Αν ψάχνεσαι, οι μέρες αυτές προσφέρονται για να φλερτάρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι την Παρασκευή στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, θέση από την οποία σε πριμοδοτεί, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από την κει και μετά που θα περάσει στον Λέοντα, όπου θα παραμείνει για τέσσερεις μήνες, θα ανεβάζει τη λίμπιντό σου και θα σε βάλει στο ερωτικό παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης, επηρεάζει τον άξονα των ερώτων σου, Διδύμων – Τοξότη. Στο ίδιο περιβάλλον βρίσκονται και ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης. Εννοείται ότι η ατμόσφαιρα θα είναι λίγο πιο ερωτική του συνηθισμένου όχι μόνο γιατί μπορείς να βιώσεις ανανεωτικές καταστάσεις αλλά και επειδή θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να διασκεδάσεις. Τα φλερτ, οι καινούργιες γνωριμίες και οι περιπέτειες όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι την Παρασκευή στον Καρκίνο, το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι και θα σου δίνει τις ευκαιρίες για κάτι καλύτερο, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, αυτή την περίοδο θα αναγκαστείς να εστιαστείς σε πρακτικά θέματα και δεν θα έχεις ούτε χρόνο ούτε διάθεση για έρωτες.

Πηγή: www.astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου