Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 6/7 έως 12/7

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 6/7 έως 12/7

ΚΡΙΟΣ: Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ ευνοϊκή για τα ζητήματα εκείνα που σε απασχολούν και στα οποία απαιτείται καθαρή κρίση. Με τον Ερμή να κινείται στους Διδύμους μέχρι την Τετάρτη, θα μπορέσεις να αξιολογήσεις κάποιους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου και να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να προγραμματίσεις τους στόχους σου. Από εκεί και μετά, μην εκνευρίζεσαι με ό,τι σου δημιουργεί πρόβλημα και απλώς ξεπέρασέ το, γιατί είναι πρόσκαιρο.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να δεις κάποια πράγματα που αφορούν στη σχέση σου πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά, ώστε να μην αδικήσεις τον σύντροφό σου και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις στα προβλήματα, κάτι που θα κάνουν και τους δύο σας να αισθάνεστε καλά. Να ξέρεις ότι δεν έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου. Αν είσαι single, το Σαββατοκύριακο με την Σελήνη να σε ευνοεί από τον Ταύρο και τους Διδύμους, η γοητεία σου θα αγγίξει τις καρδιές πολλών ανθρώπων και καλό θα είναι να τους αφήσεις να σε πλησιάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Το άγχος αυτήν την εβδομάδα μπορεί να πάρει το πάνω χέρι στην καθημερινότητά σου και να σε βάλει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Μη χάνεις με τίποτα την ψυχραιμία που γενικά σε χαρακτηρίζει και την οργάνωση που μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Αυτό που χρειάζεται είναι να κινηθείς με πρόγραμμα για να διεκπεραιώσεις όσα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις -που δεν θα είναι και λίγα, αλλά στο τέλος θα αποδειχθεί ότι είναι για το καλό σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, μπορείς αυτές τις ημέρες να προχωρήσεις ένα βήμα στη σχέση σου και να βρεις λύσεις με ήρεμο τρόπο σε θέματα που απασχολούν εσένα και τον σύντροφό σου εδώ και καιρό. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο και στους Διδύμους και να ευνοεί καλοκαιρινές αποδράσεις, προγραμμάτισε κάτι μόνο για δύο και μην το αφήσεις ανεκμετάλλευτο. Αν είσαι single, καλό θα ήταν να διώξεις το άγχος που σε διακατέχει γενικότερα και να σκεφτείς τρόπους που θα σε κάνουν να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι αρκετά φορτωμένη αυτή η εβδομάδα για εσένα. Πολλά ζητήματα που έχουν μείνει πίσω ζητούν άμεση λύση και θα πρέπει να κάνεις καλό προγραμματισμό για να ανταποκριθείς σε όλα αυτά. Πάντως η διάθεσή σου παραμένει καλή και παραδόξως δεν επηρεάζεσαι από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις. Τις τρείς πρώτες μέρες της εβδομάδας, με τον Ερμή στο ζώδιό σου και με καθαρό μυαλό, μπορείς να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο τρόπο τα φλέγοντα θέματα και να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους.

Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου είναι σε μία πολύ καλή φάση με την Αφροδίτη να κινείται στον Λέοντα όλες τις ημέρες και θα πρέπει να έρθεις κοντά στον άνθρωπό σου και να εκφραστείς με ειλικρίνεια για τα συναισθήματά σου. Εκμεταλλεύσου το Σαββατοκύριακο για να περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές μαζί του και να δρομολογήσετε τα κοινά σας σχέδια. Αν είσαι single, θα έχεις την εύνοια των πλανητών για να συναντήσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, με πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καλή σου διάθεση είναι αυτή που δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες αυτήν την εβδομάδα και σε κάνει να ανυπομονείς να φτάσεις τους στόχους σου. Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου από την Τετάρτη και μετά, η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα καταφέρεις να προωθήσεις τους στόχους σου και να δώσεις πνοή στις φιλοδοξίες σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου και να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον, μιλώντας για τα κοινά σας όνειρα. Συγκράτησε λίγο τις εξάρσεις ζήλιας που θα σε διακατέχουν και όλα μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις. Αν είσαι single, είναι καιρός να αποκτήσεις μια πιο θετική στάση και να κάνεις κάποιες κινήσεις προς ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.

ΛΕΩΝ: Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με πολύ δυναμισμό και καλή διάθεση, για να τελειώσεις θέματα που μέχρι τώρα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Δικά σου άτομα είναι δίπλα σου να σου συμπαρασταθούν σε ό,τι ζητήσεις για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Δυνατός σου σύμμαχος μέχρι την Τετάρτη ο Ερμής, που θα κινείται στους Διδύμους και που θα σου προσφέρει την ικανότητα να ελιχθείς και να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αισθηματικές

Η γοητεία, αλλά και ο ερωτισμός σου θα αναβλύζουν από μακριά αυτήν την εβδομάδα και θα έρθεις πολύ κοντά με τον σύντροφό σου, ζώντας παθιασμένες και αγαπησιάρικες στιγμές μαζί του. Αν είσαι single, μην στεναχωριέσαι, γιατί αν το πάρεις απόφαση να κινήσεις τα νήματα όλα μπορούν να αλλάξουν στην ερωτική σου ζωή. Μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκινάει μια εβδομάδα, κατά την οποία από την πρώτη ημέρα, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό, θα μπορείς να κινηθείς έτσι όπως θέλεις και θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους και τα σχέδια που έχεις βάλει εδώ και πολύ καιρό στο μυαλό σου. Μην δώσεις σημασία σε κάποια θέματα που μπορεί να μην σε αφορούν, γιατί το μόνο που θα κάνουν θα είναι να σε αποσυντονίσουν. Οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου για να προλάβεις να κάνεις όλα όσα θέλεις και βάλε προτεραιότητες για να δρομολογήσεις τα πιο σημαντικά ζητήματα για εσένα.

Αισθηματικές

Το έχεις πολύ ανάγκη να καθίσεις με τον σύντροφό σου, να χαλαρώσεις και να του μιλήσεις για όσα αισθάνεσαι. Τις ημέρες λοιπόν που θα ακολουθήσουν, στο χέρι σου θα είναι να το κάνεις και μάλιστα καλό θα ήταν να το συνδυάσεις με μία ρομαντική εκδρομή σε κάποιον κοντινό προορισμό. Αν είσαι single, βγες έξω, διασκέδασε, συνάντησε φίλους και γνωστούς, πέρασε καλά μαζί τους και… ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!

ΖΥΓΟΣ: Η προβληματική περίοδος με τις δεκάδες αναβολές και τα εμπόδια πέρασε. Τώρα ξεκινάει μια καινούρια φάση της ζωής σου, που θα δεις τις ευκαιρίες να έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να τις προλάβεις και να τις αξιοποιήσεις για το καλό σου. Μέχρι την Τετάρτη, που ο Ερμής θα κινείται στους Διδύμους, η επικοινωνία θα είναι σε καλά επίπεδα και μπορείς να διαπραγματευτείς με θετικά αποτελέσματα. Από εκεί και μετά όμως, που ο Ερμής στον Καρκίνο θα ενισχύσει το συναίσθημα και όχι το λογική σου, καλό θα είναι να μείνεις μακριά από σοβαρές αποφάσεις.

Αισθηματικές

Μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου και να του πεις όλα αυτά που μπορεί να σε ενοχλούν στη σχέση σου για να βρείτε μαζί τις λύσεις. Την εβδομάδα αυτή θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά του και τα προβλήματα που έχετε θα ανήκουν πια στο παρελθόν. Αν είσαι single, δεν νομίζεις ότι έφτασε πια ο καιρός να δημιουργήσεις χώρο στη ζωή σου για έναν καινούριο έρωτα; Καν’ το τώρα που η Αφροδίτη σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της από τον Λέοντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η εβδομάδα αυτή, ιδιαίτερα από την Τετάρτη και μετά που ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στον Καρκίνο, θα είναι πολύ δημιουργική και χαρούμενη για εσένα. Θα συναντήσεις ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, θα κάνεις νέες γνωριμίες με κοινές προοπτικές και θα μπορέσεις να ανοίξεις πλέον το δρόμο για να κάνεις πραγματικότητα τους σκοπούς σου, είτε αυτοί αφορούν στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά σου.

Αισθηματικές

Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για περασμένες καταστάσεις, γιατί το κλίμα αυτής της περιόδου είναι έντονα ερωτικό για να το χαραμίσεις αναμασώντας τα παλιά.. Μην ξεχνάς ότι οι θέσεις των πλανητών σε ευνοούν σημαντικά και σε παρακινούν να ασχοληθείς με νέα όνειρα και ελπίδες… Κι εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα το έτερον ήμισυ, να ξέρεις πως κάπου εκεί έξω βρίσκεται αυτός που αναζητάς, γι’ αυτό μην κάθεσαι λεπτό μέσα στο σπίτι. Πέρασε τα βράδια σου διασκεδάζοντας και πολύ γρήγορα θα τον συναντήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διάφορες ευχάριστες ειδήσεις θα σου φτιάξουν τη διάθεση αυτήν την εβδομάδα και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι οι κόποι σου και η ταλαιπωρία που έχεις υποστεί μέχρι τώρα, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην αισθηματική σου ζωή, άξιζαν τελικά τον κόπο. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την εύνοια του Ερμή που θα κινείται στους Διδύμους μέχρι την Τετάρτη, για να τακτοποιήσεις όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και άδραξε τις μέρες σου κάνοντας ουσιαστικές και αποτελεσματικές κινήσεις και όχι αναλώνοντάς τες σε σενάρια εκδίκησης σε τελειωμένες υποθέσεις σου.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να κάνεις κάποιες κουβέντες με τον σύντροφό σου που θα βγάλουν τη σχέση σου από το αδιέξοδο. Με τη θέση της Σελήνης στον Ταύρο και στους Διδύμους το Σαββατοκύριακο, να ξέρεις ότι μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τον δεσμό σου και να κάνεις τις επιθυμίες σου πραγματικότητα. Ειδικά αν ανήκεις στην κατηγορία των singles του ζωδίου, μην το ξεχνάς αυτό γιατί ο έρωτας παραμονεύει για να εισβάλει στη ζωή σου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά καλή και σημαντική για βασικούς τομείς της ζωής σου που σε απασχολούν. Πολλά από τα σχέδιά σου αρχίζουν να δρομολογούνται και νιώθεις πολύ καλύτερα από πριν. Με τις θετικές επιρροές που θα σου στείλει η νέα θέση του Ερμή στον Καρκίνο από την Τετάρτη και μετά, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα και θα έχεις το δυναμισμό να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου, αλλά και να τολμήσεις να πλησιάσεις τα άτομα εκείνα, που το τελευταίο διάστημα έχετε απομακρυνθεί.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή θα πρέπει να πάρεις την πρωτοβουλία να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε έριχναν ψυχολογικά και σου δημιουργούσαν ανασφάλεια. Μην αφήνεις άλλο τη σχέση σου στη μοίρα της και κάνε τώρα τις απαραίτητες κινήσεις για να τη βελτιώσεις. Αν είσαι single, κοίταξε λίγο τον άμεσο περίγυρό σου. Μπορεί κάτι καλό να σε περιμένει και να μην το έχεις πάρει είδηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιτέλους, αυτήν την εβδομάδα ήρθε ο καιρός να ξαναβρείς τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και να δεις τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σου αισιόδοξα. Η θέση του Ερμή στους Διδύμους μέχρι την Τετάρτη σε βοηθάει σημαντικά να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου με πιο καθαρό μυαλό, αλλά και για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Άδραξε λοιπόν την ευκαιρία που σου δίνεται και βάλε μπρος να πας τη ζωή σου ένα βήμα πιο πέρα.

Αισθηματικές

Τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και μπορείς να ξεπεράσεις κάποια μικρά προβληματάκια που είχες στη σχέση σου. Μπορείς να κουβεντιάσεις ήρεμα με τον σύντροφό σου και να βρείτε τις ιδανικές λύσεις, ώστε να νιώθετε και οι δύο ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι. Σε καμία περίπτωση μην δώσεις περιθώρια σε τρίτα πρόσωπα -και μάλιστα της οικογένειας- να εισβάλουν στη σχέση σας. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι η κατάλληλη γνωριμία είναι πολύ κοντά σου και μπορεί να προκύψει στις βραδινές σου εξόδους. Μη μένεις κλεισμένη στο σπίτι σου.

ΙΧΘΕΙΣ: Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις τη διάθεση να μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις μια και καλή όλες τις καταστάσεις που τραβούν πίσω τη ζωή σου και βάζουν εμπόδια στην προσωπική σου εξέλιξη, είτε αυτή αφορά στα επαγγελματικά είτε στα αισθηματικά σου. Με τις κατάλληλες κινήσεις και τη νέα θέση του Ερμή στον Καρκίνο από την Τετάρτη και μετά, θα τα καταφέρεις μια χαρά και θα είσαι έτοιμη να εκμεταλλευτείς τις θετικές συγκυρίες που θα δημιουργηθούν για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου άφησε το ταίρι σου να σου δείξει την αγάπη του και μην κάνεις πίσω σε όλα όσα σου ζητάει ή σου προτείνει. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τον Ερμή από την Τετάρτη και μετά, μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές αν αφοσιωθείς λίγο στη σχέση σου και περάσεις ουσιαστικό χρόνο μαζί της. Αν είσαι single, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για νέους έρωτες, αλλά και φλερτ που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου