Friday, 19 April, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 10/5 έως 17/5

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 10/5 έως 17/5

ΚΡΙΟΣ: Οι παρουσίες του Ερμή και του Άρη στους Διδύμους είναι θετικές για να ταξιδέψεις και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, τώρα που οι μέρες έχουν μια εσάνς καλοκαιριού. Αν μάλιστα έχεις έστω και λίγα αποθέματα ευθυκρισίας καθώς φλερτάρεις, δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις ότι το Σύμπαν σου επιφυλάσσει μια πολύ καλή έκπληξη, δώρο από τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, με αγάπη…

 ΤΑΥΡΟΣ: Ο Άρης περνάει στους Διδύμους και σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, γεγονός που σου προκαλεί αρκετά άγχη και ανασφάλειες τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Φαίνεται ότι τώρα θα είσαι πιο απαιτητικός/η από το ταίρι σου, θέλοντας να εκμαιεύσεις περισσότερες επιβεβαιώσεις. Ευτυχώς ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, ζεσταίνει την ατμόσφαιρα και αναδεικνύει τις καλές πλευρές σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από την Τρίτη ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, όψη που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, κρίση, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, ψυχρότητα. Πιο προσεκτικός/η πρέπει να είσαι αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Γενικότερα, να θυμάσαι ότι οι σχέσεις που θα αντέξουν τον Κρόνο μπορεί να επισημοποιηθούν ή να γίνουν ακόμη πιο ισχυρές. Όσες είναι στηριγμένες σε σαθρά θεμέλια, χρήζουν γενναίων αποφάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σιγοντάρει τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα βγάζει στην επιφάνεια τον συναισθηματισμό και τον ρομαντισμό σου. Τώρα όχι μόνο θα συντηρήσεις τις ισορροπίες στον αισθηματικό τομέα αλλά είναι πιθανό να κάνεις και μια καινούργια γνωριμία. Το βέβαιο είναι ότι θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να φλερτάρεις και να περάσεις καλά.

 ΛΕΩΝ: Αυτή την περίοδο θα αξιοποιήσεις τέλεια τον Δία στο ζώδιό σου, αν βαδίσεις σε όσο το δυνατόν πιο σοφά μονοπάτια. Αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μιας σχέσης και με το να σκέφτεσαι τις επιλογές, τα κριτήρια και τα λάθη σου, είναι το ίδιο πιθανό να αποδεσμευτείς από σχέσεις που δεν σε προάγουν ή να συνάψεις καινούργιες με σκοπό να μην κάνεις εκπτώσεις. Τώρα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις γερά θεμέλια πάνω στα οποία θα στηρίξεις την προσωπική σου ζωή.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτή την περίοδο, με τον Άρη να περνάει στον οίκο της καριέρας σου, φαίνεται ότι θα εστιάζεσαι στον επαγγελματικό τομέα. Θετικό είναι το γεγονός ότι δέχεσαι τη θετική επιρροή της Αφροδίτης από το ενδέκατο ηλιακό σου σπίτι που επηρεάζει και τις ερωτικές σου υποθέσεις και, ευτυχώς, δεν βγαίνεις τελείως από το παιχνίδι. Μπορεί το επόμενο καρδιοχτύπι σου να συμβεί σε μία φιλική συγκέντρωση.

ΖΥΓΟΣ: Ο Δίας από τον Λέοντα, ο Ερμής και ο Άρης από τους Διδύμους σε εξωθούν στο να επιδιώκεις περισσότερο τη διασκέδαση, τα φλερτ, τις καινούργιες γνωριμίες. Μολονότι ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, όψη πιεστική που δημιουργεί προβλήματα, οι μέρες αυτές είναι αρκετά καλύτερες για τις αισθηματικές σου υποθέσεις.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από την Τρίτη που ο Άρης θα μπει στους Διδύμους, αρχίζουν οι αντιφατικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα καθώς το συγκεκριμένο περιβάλλον από τη μια σχετίζεται με τη λίμπιντό σου που σημαίνει ότι είναι ανεβασμένη ενώ από την άλλη σχετίζεται με τις φοβίες, με τις ανασφάλειες, με τα πιο βαθιά σου συναισθήματα. Έτσι, έχεις μεν τη διάθεση να προσεγγίσεις το ταίρι σου, να κάνεις έρωτα, να βιώσεις έντονες στιγμές αλλά παράλληλα κηρύσσεις τον πόλεμο για να δικαιώσεις συναισθήματα καταπιεσμένης οργής ή ζήλιας.

 ΤΟΞΟΤΗΣ: Η παρουσίες του Ερμή και του Άρη στους Διδύμους, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου και η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο είναι οι αστρολογικές συνθήκες που δημιουργούν ένα κλίμα πίεσης στον αισθηματικό σου τομέα. Οι σχέσεις σου που κρίνονται και αντέχουν είναι αυτές που στηρίζονται σε πολύ γερές βάσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Ευτυχώς ο Δίας από τον Λέοντα σώζει την κατάσταση καθώς δημιουργεί τις ευχάριστες συνθήκες που αποτελούν τον αντίποδα στα δύσκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μολονότι η Αφροδίτη που βρίσκεται στο έβδομο ηλιακό σου σπίτι, τον Καρκίνο, επιτάσσει να δράσεις άμεσα προς πάσα κατεύθυνση για να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να βιώσεις ανανεωτικές καταστάσεις στη σχέσεις σου, οι υπόλοιπες πλανητικές συγκυρίες σε αναγκάζουν να παραμελήσεις την προσωπική σου ζωή και να εστιαστείς στα προβλήματα ρουτίνας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το ζώδιο των ερώτων σου, οι Δίδυμοι, φιλοξενεί τον Ερμή και τον Άρη ενώ στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Λέοντα, βρίσκεται ο Δίας. Κοινώς το θέμα έρωτας είναι η πρώτη σου προτεραιότητα αυτή την περίοδο. Μολονότι ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, όψη που δηλώνει ότι θα στεριώσουν μόνο οι ώριμες επιλογές, δεν θα έχεις εμπόδια για να εκτονωθείς, να διασκεδάσεις, να παίξεις τα ερωτικά σου παιχνίδια.

 ΙΧΘΥΕΣ: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Καρκίνο, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου, ευνοεί τις διασκεδάσεις, τα φλερτ, τις ερωτικές περιπτύξεις και –γενικότερα– όλα τα ευχάριστα και ανανεωτικά που προσφέρει ο Φτερωτός Θεός. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα υπογραμμίζει και επαυξάνει τον ρομαντισμό σου. Ωστόσο, οι υποχρεώσεις δεν θα σε αφήσουν να χαρείς τις περιστάσεις, στο μέτρο που θα ήθελες, δηλαδή πέρα από κάθε μέτρο…

Πηγή: www.astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου