Wednesday, 6 December, 2023

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19 έως 25 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ:Η εβδομάδα αυτή, με τον κυβερνήτη σου Άρη, αλλά και με την Αφροδίτη και το Δία να εξακολουθούν να κινούνται στην Παρθένο, κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα στην επικοινωνία σου με τον περισσότερο κόσμο. Απόφυγε ριψοκίνδυνες ενέργειες σε σχέσεις, αλλά και σε συναλλαγές. Να είσαι συνεπής σε οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις και αν η έλλειψη ρευστού σε αγχώνει, ζήτησε με έξυπνο τρόπο πίστωση χρόνου. Ακολούθησε το ρεύμα των γεγονότων, προστατεύοντας τον εαυτό σου με κάθε δυνατό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτήν την εβδομάδα χειρίσου με σωφροσύνη τα οικονομικά σου θέματα, ώστε να μη χρειαστεί να αναβάλεις ενέργειες που θα προωθήσουν γρηγορότερα τα μελλοντικά σου σχέδια. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στην Παρθένο, ίσως σε απασχολήσει ένα οικογενειακό πρόβλημα, η λύση του όμως θα απαιτήσει από εσένα υπομονή και χρόνο. Μην μπαίνεις σε πειρασμούς στα ερωτικά σου και μην εμπλέκεσαι σε σχόλια ή συναναστροφές που μπορεί να σε εκθέσουν αργότερα. Παράμεινε ψύχραιμη στην εξέλιξη των γεγονότων και μην αφήνεις τον εαυτό σου να κάνει λάθος επιλογές, επηρεαζόμενη από φήμες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτήν την εβδομάδα, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να παραμένει στο Ζυγό, φρόντισε να είσαι ήρεμη, διαυγής και υγιής, ώστε να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να επεκτείνεις την κοινωνική σου δραστηριότητα και τα επαγγελματικά σου σχέδια. Κοντά στο Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να σε εκνευρίσουν έντονα κάποιες διαφωνίες που θα σου προκύψουν, είτε στα οικογενειακά είτε στα επαγγελματικά σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην αφήσεις να σε επηρεάσουν, αλλά να εξηγήσεις και να διαχωρίσεις τη θέση σου με λογικά επιχειρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κούραση, επαγγελματικά και αισθηματικά προβλήματα, αντίξοες συνθήκες στο κοντινό σου περιβάλλον είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν στην καθημερινότητά σου αυτήν την εβδομάδα. Η διάρκεια αυτών των δυσκολιών θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα τις αντιμετωπίσεις. Συνέχισε λοιπόν να υπερασπίζεσαι τους στόχους που έχεις βάλει και παράμεινε σωστή σε νομικές ή τυπικές διευθετήσεις που θα προκύψουν. Κοντά στο Σαββατοκύριακο απόφυγε κάθε είδους λάθος που θα μπορούσε να φρενάρει την πρόοδό σου ή να σε εκθέσει κοινωνικά. Το ενδεχόμενο μιας ερωτικής κρίσης πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία, αποφεύγοντας να πάρεις βιαστικά μια απόλυτη θέση. Στις δύσκολες στιγμές αναζήτησε πιστούς φίλους ή συμβουλεύσου κάποιον που είναι πιο αντικειμενικός στην κρίση του από εσένα.

ΛΕΩΝ: Αυτήν την εβδομάδα αντιμετώπισε τις καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν με προνοητικότητα και ρεαλισμό. Μην αναλώνεις άδικα τη σκέψη και το χρόνο σου για το πώς θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Προσπάθησε να βρεις την πιο δίκαιη λύση, τόσο για τη δική σου ασφάλεια όσο και για τη διατήρηση των ισορροπιών σου με τους άλλους. Απόφυγε επίσης να ξεκινήσεις οτιδήποτε καινούριο, έλεγξε την ασφάλειά σου γενικότερα, όπως επίσης όταν οδηγείς ή όταν διαπραγματεύεσαι εκ νέου δουλειές. Να είσαι ψύχραιμη, αντιμετωπίζοντας τα γεγονότα που θα σε συγχύσουν λογικά και μετρημένα. Υπερασπίσου μια σχέση αγάπης, όσο και αν διαταράσσεται τώρα και απόφυγε ανοικτές αντιπαραθέσεις στον κοινωνικό σου χώρο με λίγη ευελιξία και διαλλακτικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Nιώθεις αρκετή κούραση και έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση αυτές τις μέρες. Δεν θα ήταν άσχημα να προφυλάξεις λίγο την υγεία σου από την υπερένταση, επειδή πρέπει να είσαι οργανωμένη και αποτελεσματική ως προς τους καινούριους στόχους που έχεις θέσει. Στον αισθηματικό τομέα, η κατάσταση σου επιτρέπει να ριψοκινδυνέψεις ένα καινούριο ξεκίνημα ή να ανανεώσεις μία σχέση που φαίνεται να σε ενδιαφέρει αρκετά. Πρέπει να παραδεχτείς πως τόσο οι απόψεις σου όσο και οι συνθήκες έχουν αλλάξει και οφείλεις να δρας περισσότερο σύμφωνα με τις πραγματικές σου επιθυμίες, χωρίς να σε παρασύρει η συνήθεια της αντίδρασης του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ:Αυτήν την εβδομάδα ασχολήσου με την ασφάλεια των κεκτημένων σου και μην παρασύρεσαι ούτε από τις κρίσεις του θύμου ούτε από πρόσκαιρους ενθουσιασμούς. Τα προβλήματα στην οικογένεια δεν θα λείψουν, βρες ωστόσο έναν τρόπο να τα περιορίσεις, αν δεν γίνεται να λυθούν εντελώς. Παρόλες τις εντάσεις αυτής της εβδομάδας, μπορεί να έχεις αρκετές καλές στιγμές στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να ξέρεις να τη διαχωρίσεις από τους άλλους τομείς, οι οποίοι αυτήν την εποχή είναι περισσότερο εκτεθειμένοι σε ταλαιπωρίες και σε δυσκολίες. Το Σαββατοκύριακο, καλό θα είναι να προσέχεις την υγεία σου, αλλά και τον τρόπο που οδηγείς και όταν μετακινείσαι ή ταξιδεύεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτήν την εβδομάδα σε περιμένει πολλή δουλειά, υποχρεώσεις, τρεξίματα και καθημερινές έγνοιες, στις οποίες πρέπει να ανταπεξέλθεις εντελώς μόνη σου. Όμως, ο καιρός που τα πράγματα θα τακτοποιηθούν είναι κοντά και θα είναι κρίμα να μείνεις πίσω λόγω υπερβολικής κούρασης. Ζήτα τη συνδρομή εκείνων που μπορούν να σου τη δώσουν και μη διστάσεις να ακούσεις μία κριτική ή μία γνώμη, που δεν θα είναι ίσως αρκετά ευχάριστη αλλά σίγουρα είναι ειλικρινής. Τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά σου, θα γίνουν αλλαγές. Μην αποφεύγεις να τις δεχθείς. Προσπάθησε να δεις ήρεμα τις υποχρεώσεις σου και μην αναλαμβάνεις καινούριες, αν δεν τελειώσεις με όσες έχεις ήδη φορτωθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επεισόδια και γεγονότα θα σε απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα και θα πρέπει να προστατέψεις τη δουλειά σου αλλά και τον εαυτό σου, αποφεύγοντας ενδεχόμενη εμπλοκή σε αυτά. Ωστόσο, με τον κυβερνήτη σου Δία στην Παρθένο δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες που μπορούν να σε οδηγήσουν σε λύσεις, αν αξιοποιηθούν άμεσα. Φρόντισε λοιπόν να διοχετεύσεις την ενεργητικότητά σου εκεί που θα αξιοποιηθεί πραγματικά και θα σε οδηγήσει πιο κοντά στους στόχους σου. Όσο πλησιάζει το Σαββατοκύριακο, μην προσπαθήσεις να «οργανώσεις» τους άλλους σύμφωνα με τις απόψεις σου, επειδή το πιθανότερο είναι να οδηγήσεις σε αδιέξοδο μία σχέση φιλίας ή συνεργασίας που αυτήν τη στιγμή σου είναι χρήσιμη, υλικά και ηθικά. Ενέργησε με φρόνηση και ρεαλισμό για ένα προσωπικό σου ζήτημα και μην αφήνεις να σε παρασύρει η ευαισθησία και η παρορμητικότητά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ιδέες και οι προοπτικές που έχεις θα απαιτήσουν χρόνο για να πραγματοποιηθούν, ενώ η βαθιά ανάγκη σου για αλλαγή, τόσο στην εργασία όσο και στον τρόπο της ζωής σου, θα απαιτήσει περισσότερη προσπάθεια αυτήν την εβδομάδα. Από την άλλη, η αισθηματική σου ζωή θα σε απασχολήσει χωρίς να λείψουν οι καλές στιγμές. Βαθιά μέσα σου δεν είσαι ευχαριστημένη ή έχεις αμφιβολίες για το ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις. Μην πιέζεις τις καταστάσεις, ούτε όμως και τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτήν την εβδομάδα κάποιες καταστάσεις είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσουν μέσα σου, ώστε να καταλήξεις στο τι πραγματικά έχεις ανάγκη και να παλέψεις για να το αποκτήσεις. Οι πλανήτες δεν είναι εχθρικοί απέναντί σου, αντίθετα στα μέσα της εβδομάδας η Σελήνη στο ζώδιό σου, ίσως σου φέρει και ένα απροσδόκητα καλό μήνυμα που θα αναπτερώσει το ηθικό σου.

ΙΧΘΕΙΣ: Αυτήν την εβδομάδα θα υπάρξουν κάποιες αναβολές που θα σε κουράσουν ψυχικά και σωματικά. Προσπάθησε να είσαι συνεργάσιμη στις σχέσεις σου και προνοητική στα επαγγελματικά σου. Μην εκτεθείς σε κινδύνους και μην ασχολείσαι με ριψοκίνδυνα εγχειρήματα. Απόφυγε επίσης να πάρεις αποφάσεις υπό το καθεστώς θύμου ή δυσκολιών και άφησε το χρόνο να σου δείξει πιο αντικειμενικά την αλήθεια. Δείξε αντοχή στη διαχείριση των υποθέσεων σου και διαπραγματεύσου εκ νέου τις διαφορές και τα ελλείμματά σου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου