Tuesday, 17 May, 2022

Τα ζώδια του μήνα – Μάιος 2020

Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο, τον Μάιο του 2020.
Κριός (20 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Χαλάρωση ως προετοιμασία για έντονη κοινωνικοποίηση παρά την κούρασή σου
Η Πανσέληνος στον Ταύρο (7) δίνει τον τόνο στην αρχή του μήνα και υπογραμμίζει ότι έχεις χορτάσει συναισθηματικό δράμα κι ανασφάλεια, όπως και να σκέφτεσαι τι οικονομικοί χειρισμοί χρειάζονται. Δημιουργεί ένα κλίμα για να αισθανθείς ασφαλής, ικανοποιημένος και ευχαριστημένος με απλά πράγματα. Η αναδρομή του Κρόνου (11) σε βοηθά να δεις πού βρίσκεσαι στον φιλικό σου κύκλο και τα ομαδικά πρότζεκτ στην δουλειά, τι και ποιός συνεχίζει ή όχι να έχει σχέση με τη πραγματικότητα. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους (11) δημιουργεί ευελιξία αλλά και ρευστότητα, η οποία μπορεί να βοηθήσει επικοινωνιακά ή να δυσκολέψει, αναλόγως το αν θα προσπαθήσεις να είσαι συνεπής και ειλικρινής. Με τον κυβερνήτη σου Άρη στους Ιχθύς (13) ίσως έχεις κάποιες σωματικές ενοχλήσεις ή την εκδήλωση συσσωρευμένης κούρασης εξαιτίας του ότι χαλαρώνεις κάπως. Οι ανάδρομοι Αφροδίτη (13) και Δίας (14) υποστηρίζουν μία καινούρια θεώρηση της καριέρας και του γάμου σου, καθώς επανεκτιμάς τα πράγματα μέσα από επαφές, κουβέντες και επικοινωνιακές μεταβολές. Ο Ήλιος (20) και η Νέα Σελήνη (22) στους Διδύμους εγγυώνται ότι υπάρχουν και θετικές αφορμές και εξελίξεις, όπως και η δυνατότητα να λυθούν διαφωνίες και προστριβές. Αυλαία με τον Ερμή στον Καρκίνο (28) και ένα μέτρο εσωστρέφειας και εστίασης στο σπίτι και την οικογένεια κυρίως λόγω πρακτικών θεμάτων ή υποθέσεων υγείας.
Ταύρος (20 Απριλίου-19 Μαΐου)
Ψάχνεις σιγουριά και ηρεμία, με μικρή όμως προθυμία να κάνεις αυτά που απαιτούν
Ξεκίνημα με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου (7) που τονίζει ότι μπορείς να βρεις ένα μέτρο ξεκούρασης, ανανέωσης και ηρεμίας αν αποδεχτείς κάποιες προσωπικές αλλαγές που επιβάλλουν η καριέρα ή γάμος σου, αντί να αναλώνεσαι σε διαρκείς εμπλοκές με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Καθώς ο Κρόνος αναδρομεί (11) γίνεται σχεδόν επιτακτικό να ξαναδείς και τους δύο αυτούς τομείς σε σχέση με τις πρόσφατες συνειδητοποιήσεις σου, με πράγματα που έμαθες με εξελίξεις που συνέβησαν στον συγγενικό σου κύκλο. Ο Ερμής στους Διδύμους (11) με νέα, σκέψεις και κουβέντες για το τι πραγματικά επιθυμείς συναισθηματικά και υλικά, ίσως βοηθήσει να βρεις σωστή κατεύθυνση αρκεί να αποφύγεις να σκέφτεσαι μόνο πως και τι θα κερδίσεις εσύ. Ο Άρης στους Ιχθύς (13) σε δραστηριοποιεί για να κυνηγήσεις φιλίες, ομαδικές δραστηριότητες και πρότζεκτ που άφησε σε εκκρεμότητα ή απλώς ξαναβρίσκεις μπροστά σου. Καθώς ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη (13) και ο Δίας (14) αναδρομεί βλέπεις τα αποτελέσματα των κινήσεων σου σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο, όπως και το που χωράει βελτίωση. Ο Ήλίος (20) και η Νέα Σελήνη (22) στους Διδύμους σου δίνουν πραγματάκια να κάνεις με στόχο να διασφαλιστείς και στους δύο τομείς πράγμα που εσένα σε ηρεμεί. Ο Ερμής στον Καρκίνο (28) αποκαθιστά την κανονικότητα επικοινωνιακά και στις επαφές σου, όποια κι αν είναι αυτή.
Δίδυμοι (20 Μαΐου-20 Ιουνίου)
Ευκαιρία ξεκούρασης και ανασύνταξης αν δεν βουλιάξεις σε «δουλειές» ρουτίνας
Με την Πανσέληνο στον Ταύρο (7) η αρχή του μήνα μπορεί να αποδειχθεί μία ιδιαίτερα ιαματική περίοδος που σε βοηθά να βγεις από την ατέρμονη προσπάθεια της ρουτίνας σου ή να αισθανθείς καλύτερα σωματικά. Μπορείς να συνεργαστείς ρίχνοντας τους ρυθμούς σου, με ξεκούραση και χρόνο να αναγνωρίσεις τι όντως απαιτείται από σένα, αντί να πηδάς από δουλειά σε δουλειά χωρίς ανάσα. Ο ανάδρομος Κρόνος (11) ούτως ή άλλως συγκρατεί συναισθηματικές και οικονομικές ιστορίες για να έχεις χρόνο να αναθεωρήσεις τους σχετικούς στόχους. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο σου (11) και τον Άρη στους Ιχθύς (13) ο πειρασμός να κυνηγήσεις πράγματα που φαντάζεσαι και να προσυπογράψεις προτάσεις επαγγελματικά και προσωπικά, είναι μεγάλος, όμως η πιθανότητα λάθους τεράστια, αν δεν εξετάσεις κατά πόσο αυτό που κάνεις είναι ωφέλιμο για όλους τους εμπλεκόμενους. Οι ανάδρομοι Αφροδίτη (13) και Δίας (14) βοηθούν, καθώς οριοθετείσαι, αν όχι από τη λογική σου, από τον απέναντι, σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο Ήλιος (20) και η Νέα Σελήνη (22) στο ζώδιο σου ανανεώνουν το ενεργειακό σου απόθεμα και σου ανοίγουν το δρόμο για να αξιοποιήσεις την ξεκούραση και το «συμμάζεμα» που προηγήθηκε. Χρειάζεται μόνο να είσαι επιλεκτικός και σταθερός στις επιλογές σου και στις κουβέντες σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Καρκίνο (28) κλείνει τον μήνα με ειδήσεις, συζητήσεις ή επαφές υποσχόμενες οικονομικά ή συναισθηματικά.
Καρκίνος (21 Ιουνίου-21 Ιουλίου)
Κοινωνικοποίηση και άνοιγμα πριν από ένα διάστημα απαραίτητης ανάπαυλας
Η Πανσέληνος στον Ταύρο (7) ανοίγει τον μήνα σου με φρέσκα σχέδια για ασχολίες με τους φίλους σου ή για ομαδικά πρότζεκτ, όμως και με επενδύσεις οικονομικές ή άλλες στο μέλλον σου. Επειδή το συναισθηματικό δράμα στα ερωτικά και την σχέση με τα παιδιά σου συνεχίζεται ακάθεκτο, προσπάθησε να μην σε απορροφήσει τελείως. Ο Ερμής στους Διδύμους (11) πιθανόν να σε δυσκολέψει, καθώς ανακινεί συζητήσεις κι επαφές, παράπονα κι απωθημένα, όμως ότι αποδεσμεύεις, είναι κάτι λιγότερο που κουβαλά. Οι ανάδρομοι Κρόνος (11), Αφροδίτη (13) και Δίας (14) ούτως ή άλλως συγκρατούν τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή και σχέσεις, δίνοντάς σου χρόνο να αποτιμήσεις την συμβολή του συντρόφου σου, όπως και τον αντίκτυπο της ρουτίνας στο όλο θέμα. Με τον Άρη στους Ιχθύς (13) δεν βαριέσαι καθώς δραστηριοποιείσαι ταξιδεύοντας, κυνηγώντας επιμορφωτικές δραστηριότητες, κάποια ανανέωση της κοινωνικής σου ζωής ή κάποιον επαγγελματικό στόχο. Καθώς τα κάνεις όλα αυτά έχε στο νου σου να μην γίνεις επιθετικός ή φορτικός απέναντι σε συγγενείς και στους ανθρώπους που σε βοηθούν. Ο Ήλιος (20) και η Νέα Σελήνη (22) στους Διδύμους. Χρήζουν βαριάς καλοκαιρινής παύσης για να φροντίσεις το σώμα και την ψυχολογία σου ασχολούμενος με αυτά που σε κάνουν χαρούμενο. Ο Ερμής στο ζώδιο σου (28) κλείνει τον μήνα σου με συμπεράσματα, πορίσματα κι αποτελέσματα. Αισθάνεσαι πιο αυτάρκης ή πιο μόνος
Λέων (22 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Ξεμούδιασμα με φιλίες, νέες επαγγελματικές δυνατότητες όμως όλα κυλούν αργά
Με την Πανσέληνο στον Ταύρο (7) ανοίγει ο μήνας δίνοντας σου την δυνατότητα να «ξεμουδιάσεις» εφόσον κρατάς το βλέμμα σου στραμμένο στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή και όχι στις καταστάσεις στο σπίτι και μέσα σου. Ως γνωστόν, δεν υπάρχουν ιδανικές συνθήκες. Ο Ερμής στους Διδύμους (11) ανοίγει συζητήσεις, φέρνει νέα κι επαφές με φίλους για διασκέδαση αλλά και για να δεις τι γίνεται με τα οικονομικά σου. Οι ανάδρομοι Κρόνος (11), Αφροδίτη (13) και Δίας (14) υποδεικνύουν ότι δεν χρειάζεται καμία βιασύνη. Τα ερωτικά σου και τα δημιουργικά σου πρότζεκτ περνούν φάση αναπροσαρμογής στην ρουτίνα, πράγμα που αναγκαστικά περιορίζει επαγγελματικές συμφωνίες και προσωπικές σχέσεις. Πάντως το λογικό σε σχέση με την καριέρα και την κοινωνική σου ζωή παίρνει προεξάρχουσα θέση και κατευθύνει ορθότερα τον σχεδιασμό σου. Ο Άρης στους Ιχθύς (13) είναι υπεύθυνος για τη συναισθηματική κυρίως, ίσως κι ερωτική σου έξαρση, η οποία θα πάρει καλύτερα αν δεν προσπαθήσεις να εκμαιεύσεις ανταπόκριση από τον απέναντι. Ο κυβερνήτης σου, Ήλιος (20) και η Νέα Σελήνη (22) στους Διδύμους φέρνουν πολλές επιλογές και διλήμματα στις φιλίες, τα ερωτικά, την σχέση με τα παιδιά σου, ακόμη και στα πράγματα που θέλεις να κάνεις. Οι αποφάσεις καλύτερα βάσει των νέων δεδομένων. Ο Ερμής στον Καρκίνο (28) βλέπει την κατάληξη κάποιων οικονομικών σχεδίων, ενώ σε «κλείνει» κάπως επικοινωνιακά.
Παρθένος (23 Αυγούστου-21 Σεπτεμβρίου)
Αναδιοργάνωση και ανασύνταξη στα προσωπικά σου, αποτελέσματα επαγγελματικά
Εξαιρετικά υποσχόμενη είναι η Πανσέληνος στον Ταύρο (7) καθώς συνοψίζει τις δυνατότητές σου και τις ευκαιρίες που σου ανοίγονται σε προσωπικό, επιμορφωτικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Φρόντισε να κρατήσεις μυαλό και μάτια ανοιχτά και να μην ψειρίζεις την κάθε κουβέντα, στραβή ματιά και μικροπεριστατικό των καθημερινών σου επαφών. Ο κυβερνήτης σου Ερμής στους Διδύμους (11) σε βάζει σε διλήμματα σχετικά με την καριέρα σου. Η ασφαλέστερη κατεύθυνση είναι αυτή που δεν παραβιάζει τις αξίες σου. Οι ανάδρομοι Κρόνος (11), Αφροδίτη (13) και Δίας (14) ούτως ή άλλως κατεβάζουν την ταχύτητα στην εργασιακή σου ρουτίνα καθώς τα ερωτικά και η σχέση με τα παιδιά σου χρήζουν της προσοχής και του χρόνου σου. Χρειάζεται να ξαναδείς το επικοινωνιακό με συγγενείς και οικογένεια καθώς και τις σχετικές ισορροπίες. Ο Άρης στους Ιχθύς (13) και τον ζωδιακό σου άξονα, με τον συναισθηματισμό του και την προσπάθεια σου να πάρεις αυτό που θέλεις ερωτικά ή οικονομικά από σύντροφο ή συνεργάτες, πιθανώς να δημιουργήσει τριβές στις σχέσεις σου. Ο Ήλιος (20) και η Νέα Σελήνη (22) στους Διδύμους υποδεικνύουν ανανεωμένη προσπάθεια στην καριέρα και σχετικά με τους προσωπικούς σου στόχους για να συμφιλιώσεις σχέδια και τα αποτελέσματα όσων παρέλειψες. Ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Καρκίνο (28) φέρνει τα νέα, τις επαφές και τις κουβέντες που δείχνουν κατά πόσο το καταφέρνεις.
Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Αναδιάταξη ερωτικά και οικονομικά, με κατανόηση ή σπατάλη ενέργειας…
Ο μήνας ανοίγει με την Πανσέληνο στον Ταύρο (7) η οποία φωτίζει τις διεργασίες στην ερωτική σου ζωή, όπως και στα όσα συμβαίνουν στις οικονομικές σου σχέσεις με οργανισμούς, συνεργάτες, τράπεζες. Εστιάσου στη συνολική εικόνα και μην αναλώνεσαι σε μπακαλοτέφτερα συναισθηματικού ή χρηματικού τύπου και προσπάθεια για άμεσες λύσεις. Ο Ερμής στους Διδύμους (11) φέρνει νέα και επαφές που δείχνουν ακριβώς τις δυνατότητες που προκύπτουν από όσα έχεις μέχρι στιγμή κάνει. Οι ανάδρομοι Κρόνος (11), ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη (13) και Δίας (14) οριοθετούν κάπως το βάρος των οικογενειακών υποχρεώσεων και των υποθέσεων του σπιτιού, ενώ παράλληλα υποδεικνύουν βασικές αδυναμίες στην επικοινωνία και τις συναλλαγές σου με τους συγγενείς σου. Επί οικονομικού και ερωτικού αξιολογείς πολύ ρεαλιστικότερα τους στόχους σου και κάποιοι αναπόφευκτα χάνουν την αξία τους. Ο Άρης στους Ιχθύς (13) ίσως δημιουργήσει ένταση στη δουλειά και τη ρουτίνα σου, ιδιαίτερα αν πιάσεις το μπαλάκι που σου πετάει ο απέναντι. Ο Ήλιος (20) και η Νέα Σελήνη (22) στους Διδύμους σε βρίσκουν πιο συνειδητοποιημένο για φιλίες, σχέδια και τις δραστηριότητές σου και προωθούν κινήσεις ανανέωσης και αυτοβελτίωσης. Ο Ερμής στον Καρκίνο (28) κλείνει τον μήνα με κουβέντες και επαφές που σου δίνουν την ευκαιρία να ανασκευάσεις λάθη και να καλύψεις παραλείψεις που τώρα βλέπεις, σε σχέση με επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Ο μήνας ανοίγει με την Πανσέληνο στον Ταύρο (7) η οποία φωτίζει τις διεργασίες στην ερωτική σου ζωή, όπως και στα όσα συμβαίνουν στις οικονομικές σου σχέσεις με οργανισμούς, συνεργάτες, τράπεζες. Εστιάσου στη συνολική εικόνα και μην αναλώνεσαι σε μπακαλοτέφτερα συναισθηματικού ή χρηματικού τύπου και προσπάθεια για άμεσες λύσεις. Ο Ερμής στους Διδύμους (11) φέρνει νέα και επαφές που δείχνουν ακριβώς τις δυνατότητες που προκύπτουν από όσα έχεις μέχρι στιγμή κάνει. Οι ανάδρομοι Κρόνος (11), ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη (13) και Δίας (14) οριοθετούν κάπως το βάρος των οικογενειακών υποχρεώσεων και των υποθέσεων του σπιτιού, ενώ παράλληλα υποδεικνύουν βασικές αδυναμίες στην επικοινωνία και τις συναλλαγές σου με τους συγγενείς σου. Επί οικονομικού και ερωτικού αξιολογείς πολύ ρεαλιστικότερα τους στόχους σου και κάποιοι αναπόφευκτα χάνουν την αξία τους. Ο Άρης στους Ιχθύς (13) ίσως δημιουργήσει ένταση στη δουλειά και τη ρουτίνα σου, ιδιαίτερα αν πιάσεις το μπαλάκι που σου πετάει ο απέναντι. Ο Ήλιος (20) και η Νέα Σελήνη (22) στους Διδύμους σε βρίσκουν πιο συνειδητοποιημένο για φιλίες, σχέδια και τις δραστηριότητές σου και προωθούν κινήσεις ανανέωσης και αυτοβελτίωσης. Ο Ερμής στον Καρκίνο (28) κλείνει τον μήνα με κουβέντες και επαφές που σου δίνουν την ευκαιρία να ανασκευάσεις λάθη και να καλύψεις παραλείψεις που τώρα βλέπεις, σε σχέση με επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους.
Τοξότης (22 Νοεμβρίου-20 Δεκεμβρίου)
Με την ευκαιρία να ομορφύνεις δουλειά, προσωπική ρουτίνα και σχέσεις…
Ο μήνας ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο (7) που δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για να ανανεωθείς στην καθημερινή σου δουλειά και σε επίπεδο ρουτίνας, υγείας, άσκησης, διατροφής. Παρότι μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες, κούραση, δύσκολη ψυχολογία, αξίζει να μην αφήσεις νέες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Ο Ερμής (11) και η ανάδρομη Αφροδίτη (13) στους Διδύμους και τον ζωδιακό σου άξονα δημιουργούν επικοινωνιακό και κινητικό κλίμα στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις. Κάποιες αλλαγές είναι αναμενόμενες καθώς πρέπει να γίνουν ορισμένες πρακτικές επιλογές για το μέλλον. Ο Κρόνος (11) και ο κυβερνήτης σου Δίας (14) ανάδρομοι αίρουν τους περιορισμούς στις κινήσεις, τις επαφές σου και τον τρόπο που επικοινωνείς. Παράλληλα όμως φρενάρουν καινούρια οικονομικά ή συναισθηματικά εγχειρήματα αν και ξεκαθαρίζουν τι γίνεται με τα υπάρχοντα. Ο Άρης στους Ιχθύς (13) δημιουργεί ασυνεννοησία κι εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον εκτός κι αν αποφύγεις προκλήσεις του συντρόφου, των παιδιών, σε σχέση με τα δημιουργικά σου πρότζεκτ. Ο Ήλιος (20) και η Νέα Σελήνη (22) στους Διδύμους και τον ζωδιακό σου άξονα βοηθούν σίγουρα να δεις τις σχέσεις σου με διάθεση βελτίωσης, όμως ταυτόχρονα δημιουργούν ρευστότητα και αμφιθυμία που είναι παρεξηγήσιμα και δύσκολα να συμβιώσεις μαζί τους. Ο Ερμής στον Καρκίνο (28) φέρνει συνειδητοποιήσεις, ειδήσεις και κουβέντες για το τι σημαίνουν σε βαθύτερο επίπεδο όσα διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες μέρες στις σχέσεις σου.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Η Πανσέληνος του Ταύρου (7) είναι μία πολύ ωραία ενέργεια που μπορεί να στηρίξει με χρήματα τη δημιουργική σου αναζήτηση και να δώσει συναισθηματικό και ερωτικό βάθος στην προσωπική σου ζωή. Αυτά είναι τα σημαντικά των ημέρων, σκευωρίες, μπίζνες, συμφωνίες και γενικώς ότι χρειάζεται να κάνεις κωλοτούμπες για να πετύχει, δεν είναι η ευκαιρία των ημερών. Ο Ερμής στους Διδύμους (11) θα σημάνει την έναρξη, με ειδήσεις και επαφές, για να ασχοληθείς με δουλειά και πιο πρακτικά και ρουτινιάρικα θέματα. Ο κυβερνήτης σου Κρόνος (11), η Αφροδίτη (13) και ο Δίας (14) ανάδρομοι, είναι σαν να σου χαλαρώνουν το χαλινάρι σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο καθώς τις φοβίες και τα αρνητικά σενάρια αντικαθιστά μια λογική αντιμετώπιση της προσωπικής σου ζωής και της καριέρας σου. Παράλληλα υπάρχουν εξελίξεις σε υπάρχοντα θέματα υγείας και κάθε είδους εκκρεμότητα. Με τον Άρη στους Ιχθύς (13) η όρεξη για έξω, βόλτα, ταξίδι, επικοινωνία και κίνηση είναι μεγάλη και να ενδώσεις με πάρα πολλή προσοχή όμως. Ο Ήλιος (20) και η Νέα Σελήνη (22) στους Διδύμους σου ανοίγουν δουλειές με φούριες με οργανισμούς, τράπεζες και γενικά τα οικονομικά σου, προσπάθησε να δείξεις χαρακτήρα. Αν το κάνεις, ο Ερμής στον Καρκίνο (28) και τον ζωδιακό σου άξονα επιβραβεύει με επαφές και ειδήσεις που δείχνουν σαφή βελτίωση σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις.
Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-17 Φεβρουαρίου)
Καθαρότερη άποψη για σπίτι, οικογένεια και ερωτική και δημιουργική ανανέωση…
Η Πανσέληνος του Ταύρου (7) ρίχνει το ανανεωτικό της φως στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, στον επαγγελματικό σου χώρο. Μαζί με σύντροφο ή συνεργάτες είναι δυνατόν να εκτιμήσεις ακριβώς τις βάσεις σου και πώς μπορείς να τις αξιοποιήσεις. Μην αφήσεις στόχους και δυνητικά κέρδη να σε αποπροσανατολίσουν από το βασικό αυτό επίπεδο. Ο Ερμής στους Διδύμους (11) κάνει το φλερτ, το χιουμοράκι, την κουβέντα πιο ελαφριά στην ερωτική σου ζωή, ανοίγει ίσως και κάποια θέματα εξόδων των παιδιών. Ο Κρόνος (11), η Αφροδίτη (13) και ο Δίας (14) ανάδρομοι μειώνουν κάπως την πίεση αγχών υγείας, για το μέλλον, πρακτικών υποθέσεων και αισθάνεσαι ότι μπορείς να κινηθείς πιο ελεύθερα. Αξιολογείς ρεαλιστικότερα τι σε κάνει χαρούμενο και δημιουργικό στην σχέση με τα παιδιά και τον σύντροφο σού, πράγμα που φέρνει αλλαγές. Ο Άρης στους Ιχθύς (13) και η δυνατότητα να βγεις και να κυκλοφορήσεις σε κάνουν ιδιαίτερα σπάταλο, καλύτερα να έχεις το νου σου. Ο Ήλιος (20) και η Νέα Σελήνη (22) στους Διδύμους διώχνουν οριστικά την κλεισούρα και δημιουργούν ένα θετικότατο κλίμα για δημιουργία και στις προσωπικές σου σχέσεις εάν κρατήσεις μία μικρή επαφή με την πραγματικότητα και τις αξίες σου. Ο Ερμής στον Καρκίνο (28) ανοίγει κουβέντες κι επαφές ρουτίνας και δουλειάς που δείχνουν κατά πόσο όντως το κατάφερες.
Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου-19 Μαρτίου)
Εκτιμάς με το παραπάνω επικοινωνία και επαφή, κάποια θεματάκια στο σπίτι…
Η Πανσέληνος του Ταύρου (7) υπογραμμίζει τη σημασία του δικτύου επικοινωνίας σου, των ανθρώπων της καθημερινότητάς σου και βέβαια παρουσιάζει ανανεωτικές πιθανότητες, με επαφές και προτάσεις, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Στο απλό και καθημερινό είναι η ουσία γι’ αυτό μη βιαστείς να ψάξεις παραπέρα, παραέξω, πού μπορείς να πας και τι να μάθεις. Ο Ερμής στους Διδύμους (11) εμφανίζεται με νέα και κουβέντα στον οικογενειακό ή επαγγελματικό σου χώρο, που αφορούν αντίστοιχα τη σχέση σου ή τους συνεργάτες σου. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται πολλή καλή διάθεση και σταθερές απόψεις. Ο Κρόνος (11), η Αφροδίτη (13) και ο Δίας (14) ανάδρομοι σου δίνουν λίγο περισσότερο χρόνο να επεξεργαστείς τις δραστικές αλλαγές και τέλη σε φιλίες, σχέδια, δραστηριότητες, αν και παράλληλα καθυστερούν κάποια επαγγελματικά πρότζεκτ. Στις διαπραγματεύσεις οικονομικού και συναισθηματικού τύπου αξιολογείς διαφορετικά τι έχει βασική αξία για σένα. Ο Άρης στο ζώδιό σου (13) υπαγορεύει περισσότερη σωματική δραστηριότητα, ενώ παράλληλα εξωστρέφεις με ερωτικές διαθέσεις. Ο Ήλιος (20) και η Νέα Σελήνη (22) στους Διδύμους δημιουργούν έναν χαμούλη εντός σου και στο χώρο σου εξαιτίας θεμάτων υγείας ή πρακτικών υποθέσεων. Και στις δύο περιπτώσεις, χρειάζεται η καλή σου πλευρά όχι αυτή που γίνεται μπίλιες. Ο Ερμής στον Καρκίνο (28) μεταφέρει τον διάλογο της προσωπικής σου ζωής σε πιο ευχάριστα θέματα, όπως το φλερτ, τα παιδιά σου και το τι αγαπάς.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου