Thursday, 28 March, 2024

Τα 3 ζώδια που είναι party animals και δεν πάνε για ύπνο!

Εσύ θέλεις να βγεις να πιεις ένα δύο ποτά για να χαλαρώσεις και να πεις μια κουβεντούλα αλλά αυτά τα ζώδια θα ξεκινήσουν «χαλαρά μωρέ»

αλλά θα καταλήξεις μαζί τους το πρωί να βρίσκεσαι σε μία περιοχή που δεν έχεις ξαναπάει, με μάτια ρακούν και ενώ αναρωτιέσαι «τι κάναμε χτες το βράδυ». Από την άλλη, πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι η ψυχή του πάρτι και θα σε ξεσηκώσουν αν είσαι «μούχλας».
Δίδυμοι
Το ζώδιο που νιώθει στα καλύτερά του όταν βρίσκεται σε συνωστισμένα μέρη με κόσμο που ξέρει (ή θα γνωρίσει επιτόπου). Είναι ο πιο εξωστρεφής του ζωδιακού και θα γνωρίσει κόσμο ακόμα κι αν βγει μόνος του σε μπαρ. Υπάρχει πιθανότητα να χάσει το μέτρημα στα ποτά και να ξυπνήσει με hangover αλλά μπορεί και να πιει λίγο γιατί έχει πολύ καλή διάθεση και αυτό του δίνει ενέργεια για όλη τη νύχτα.
Λέων
Δως του club και πάρτου την ψυχή. Πού αλλού θα δείξει εξάλλου τις χορευτικές του ικανότητες; Του αρέσει να κάνει κανονικό σόου στο κέντρο της πίστας και δε θα ησυχάσει αν δεν περάσει από τουλάχιστον 4 μαγαζιά σε ένα βράδυ. Αν δεν έχει να σηκωθεί νωρίς για πρωινό meeting, όλα καλά.
Υδροχόος
Το ζώδιο με που δεν ξεφορτίζεται ποτέ. Αυτός ο άνθρωπος που έχει διάθεση κάθε ώρα της ημέρας, μιλάει σε όποιο βρίσκει μπροστά του αλλά και στον εαυτό του. Αν τον δεις στενοχωρημένο στο γραφείο, είναι επειδή περιμένει να πάει βράδυ για να μπορέσει να βγει να ξεφαντώσει μέχρι το πρωί. Κι ας είναι Τρίτη.
Πηγή: ladylike.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου