Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Όταν είναι σε σχέση ο Ζυγός με τον Δίδυμο

Δύο τόσο ταιριαστά και τόσο αντίθετα ζώδια σε σημείο να προκαλούν έντονα συναισθήματα και πάθος μεταξύ τους
Ο Ζυγός είναι το άτομο που έχει την ιδέα και ο Δίδυμος θα την εφαρμόσει. Όχι μόνο στα ερωτικά αλλά και στα φιλικά και επαγγελματικά ζητήματα. Σε περίπτωση που καταλήξουν να κάνουν σχέση τότε όλα είναι… σχετικά αρμονικά.
Σχέση
Ο Ζυγός είναι της δέσμευσης γιατί του αρέσει η σταθερότητα και τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα καταστάσεων. Σχετικά με τον Δίδυμο ο οποίος νιώθει ότι βαριέται να είναι μόνος του, όλο αυτό θα οδηγήσει σε μία δυναμική σχέση όπου ο καθένας παρ’ όλα αυτά θα έχει την ανεξαρτησία του.
Και οι δύο δε μπορούν το δράμα και τα υπερβολικά συναισθήματα όταν αυτά εκφράζονται έντονα και χάνουν κάποια όρια. Στο θέμα του σεξ θα τα πάνε άψογα καθώς έχουν δυναμισμό και στοιχεία που τους προσδίδουν να έχουν και οι δύο το πάνω χέρι.
Τσακωμοί
Θα βρεθούν τσακωμένοι αν και μόνο αν ειπωθεί κάποιο ψέμα. Ειδικά ο Ζυγός δεν το δέχεται το ψέμα και δε μπορεί να αποδεχθεί ότι θα πρέπει να συνυπάρξει με ένα άτομο που ψεύδεται αρκετά συχνά. Το γεγονός δε ότι και οι δύο είναι εγωιστές στον ίδιο βαθμό θα τους κάνει να μην προχωρήσει κανένας σε καμία κίνηση να τα ξαναβρούν κι έτσι μπορεί κάποια στιγμή να χαθούν για πάντα…
Η απιστία είναι κάτι με το οποίο φλερτάρουν και οι δύο. Κυρίως όμως λόγω βαρεμάρας και πλήξης. Παρ’ όλα αυτά είναι από τα άτομα και τα ζευγάρια που ακόμη κι αν χωρίσουν κατά πάσα πιθανότητα θα μείνουν δύο πολύ καλοί φίλοι.
Γενικά δεν κρατάνε κακίες και ούτε εκδικούνται. Τους αρέσει να τα έχουν καλά με όλους κατά βάση και αυτό τους βοηθάει και στην κοινωνικοποίηση και στην όποια διαπραγμάτευση. Για αυτό μία σχέση μεταξύ και των δύο δε θεωρείται ποτέ αποκλειστικά ερωτική. Πάντα και κατά τη διάρκεια της σχέσης θα είναι δύο πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες.
in.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου